• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer ince tuylerı hala mı gormuyor

3 yıl once yuzum ıcın ıtmıstım yuzumun bazı yerlerı sert kıllar varken bazı yerınde koyu renk ama ınce tuyler vardı ozaman ınceyı gırmez dedıler sımdı gıtsem bır sonuc alamammı acabe son zamanlarda yaptıran varsa lazerde hala gelısme yokmu bu ınce kalın tuy mevzusunda

incelere ehli bir uzmana iğneli epilasyon yaptır canım.gerçekten uzmansa hiç başın ağrımaz kısa zamanda da souç alırsın...ince tüyü görüyor denilen makinalar uyuyan kıl hücrelerini de uyandırabiliyor..bilginize...

incelere ehli bir uzmana iğneli epilasyon yaptır canım.gerçekten uzmansa hiç başın ağrımaz kısa zamanda da souç alırsın...ince tüyü görüyor denilen makinalar uyuyan kıl hücrelerini de uyandırabiliyor..bilginize...

haklı olabilirsiniz. ben ipl mağduru olarak iğneliye başlayanlardanım. lazeri de işleri yoluna kayounca deneyecem :)

yuz icin yaptirmak istiyorum bende ama guvenemiyorum hicbiryere ya.. nasil rahatsiz oluyorum anlatamam.. aynaya bakmak dahi istemiyorum artik.

yuz icin yaptirmak istiyorum bende ama guvenemiyorum hicbiryere ya.. nasil rahatsiz oluyorum anlatamam.. aynaya bakmak dahi istemiyorum artik.

yüz için iğneyi tavsiye ederim. ama iyi yapan bir yer olmasına dikkat edin. iğneyi kılın tam köküne doğru batırması lazım. yoksa size elektrik akımı verip normal ağda yapmaktan başka bir şeye yaramaz. yaptırırken yüzünüzü göremeyeceğiniz için bir ayna isteyin, merak edip görmek istediğinizi söyleyin. bakın nasıl yapıyorlar ;)

onu da denedim canim acisina dayanamadim.. o elektrik akimi dudaklarimda ucuk cikmasina neden oldu baya bi..

klasik cihaz mıydı? yani akımı kesintisiz veriyor? o çok acıtıyor evet. flashlı olan (yani akımı 2-3 seferde kesik kesik veren) daha az acıtıyor. valla ben katlanıyorum o acıyakafamçokkarıştı emla diyecem ama emlayı da denedim. üst deriyi uyuşturup alttaki kıl köü tabakasını uyuşturmadığı için tamamen kesmiyor acıyı ama az da olsa dindiriyor.

Yine en iyisi alexandrite lazer.Yüzde ve vücutta koyu tüyleri tamamen bitiriyor.6-7 seans..açıklarla da bi şekilde başa çıkıyorsunuz işte..Benim gittiğim yerde IPL de var ama çok acıtıyormuş ve etkisiz..

onu da denedim canim acisina dayanamadim.. o elektrik akimi dudaklarimda ucuk cikmasina neden oldu baya bi..

buz spreyi denesene canım o işe yarıyor benim yaptırdığım uzman kullanıyor buz spreyi hiç bişey hissetmiyorsun ben çok memnunum canım sende dene istersen

klasik cihaz mıydı? yani akımı kesintisiz veriyor? o çok acıtıyor evet. flashlı olan (yani akımı 2-3 seferde kesik kesik veren) daha az acıtıyor. valla ben katlanıyorum o acıyakafamçokkarıştı emla diyecem ama emlayı da denedim. üst deriyi uyuşturup alttaki kıl köü tabakasını uyuşturmadığı için tamamen kesmiyor acıyı ama az da olsa dindiriyor.

buz spreyi iğneli için etkili lazer için olmaz sanırım deneyin görüceksiniz baya etkili

iyi bir uzman olursa yaptırabilirsin bende çok aradım iğneli epilasyonu kimseye güvenemedim ama sonunda buldum hemde bu siteden buldum çok da memnunum iyiki başlamışım diyorum iğneliye lazer mahvetti beni sende bulursun canım yaşadığın şehirde ama iyi araştır iyi bir uzman olması gerekiyor...

bende bazı merkezlerde sarı tüyleri gören makine olduğunu duydum.[/QUO
öyle bir makine yok sakın inanmayın bana daha önce yapanlar öyle dediler sarı tüylerimi kıl yaptılar aksine bide çoğaldı sarı tüyler için iğneliden başka seçenek yok lazerde 5 yıl sonra tekrar çıkıyor bana bunu yapan uzman söyledi bende iğneli yaptırıyorum artık..

Yine en iyisi alexandrite lazer.Yüzde ve vücutta koyu tüyleri tamamen bitiriyor.6-7 seans..açıklarla da bi şekilde başa çıkıyorsunuz işte..Benim gittiğim yerde IPL de var ama çok acıtıyormuş ve etkisiz..

Kız öyle deme açık olan tüyler öyle inatçı oluyorlar ki bildiğin gibi değil.Üstelik bu ince tüylere ağda yaptığımızda bacaklar 3 gün yolunmuş tavuk gibi oluyor :( Ben şimdilik lazeri alt bacak olarak başladım orada bir sonuç alırsam üste geçeceğim.Siz şimdilik bu açık renk tüyler için bir arayışa girmeyin, ben bir halledeyim ona göre size söylerim işe yarayıp yaramadığını.Bu makineler henüz 8 aylık falan o yüzden örneğimiz az,kimsenin havaya para atmasını istemem...

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

Back