• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer ince tuylerı hala mı gormuyor

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
3 yıl once yuzum ıcın ıtmıstım yuzumun bazı yerlerı sert kıllar varken bazı yerınde koyu renk ama ınce tuyler vardı ozaman ınceyı gırmez dedıler sımdı gıtsem bır sonuc alamammı acabe son zamanlarda yaptıran varsa lazerde hala gelısme yokmu bu ınce kalın tuy mevzusunda

benim gittiğim merkezde lazer aletini yenilediler. İki başlıklı.. biri sarı tüyleri yok ediyor..buna bayıldım valla..
hihoyyyt

bade anlamadım nasıl cogaltıyor nerede yaptırdın sen adanada guvenılır bır yer bılyormusun ben sadece yuzum ıcvın dusunuyorum

cevap gelmemiş ben vereyim palomar markasının yeni makinesi, son 8 aydır Türkiye'de kullanılıyor, iğneli epilasyon bende leke yaptığı için aslında pekde umudum olmadan başladım, henüz ilk seans yapıldı ve ara seansa ihtiyaç duymadık üstelik acısı yok gibi bir şey ki benim canım çok tatlıdır...benden evvel yine sarışın bir arkadaşım gitti ve çoktan veda etti bile vallahi çok mutluyum ne diyeyim sonunda kurtulacağım şu sir alerji olaylarından...Unutmadan bronz ten sorunu yok bronzlaşmış kişilerde girebiliyor ben solaryuma giriyorum mesela :) Sadece seanstan 3 gün evvel girmeyi kesmek gerekiyor bu kadar...Türkiye'de bu makineden yalnızca 3 yerde var çünkü fiyatı inanılmaz pahalı...

Son düzenleme:
cevap gelmemiş ben vereyim palomar markasının yeni makinesi, son 8 aydır Türkiye'de kullanılıyor, iğneli epilasyon bende leke yaptığı için aslında pekde umudum olmadan başladım, henüz ilk seans yapıldı ve ara seansa ihtiyaç duymadık üstelik acısı yok gibi bir şey ki benim canım çok tatlıdır...benden evvel yine sarışın bir arkadaşım gitti ve çoktan veda etti bile vallahi çok mutluyum ne diyeyim sonunda kurtulacağım şu sir alerji olaylarından...Unutmadan bronz ten sorunu yok bronzlaşmış kişilerde girebiliyor ben solaryuma giriyorum mesela :) Sadece seanstan 3 gün evvel girmeyi kesmek gerekiyor bu kadar...Türkiye'de bu makineden yalnızca 3 yerde var çünkü fiyatı inanılmaz pahalı...

benım yuzumde sorunum ıncede var kalında var kalının danıskasında var sempatiksalakcinni cozum olurmu sence seans ucretı ne bıde ben adanadayım ya bu makıneyı kullanan yerı nerden bulacam

benım yuzumde sorunum ıncede var kalında var kalının danıskasında var sempatiksalakcinni cozum olurmu sence seans ucretı ne bıde ben adanadayım ya bu makıneyı kullanan yerı nerden bulacam

Canım benim Türkiye'de bu makineden yalnızca 3 tane var çünkü fiyatı çok pahalı, biri yeditepe üniversitesi, biri bir hastane biride bir güzellik merkezi maalesef hepsi İstanbul'da...Şöyle söyleyeyim sana makinenin farklı başlıkları var her tüy tipine uygun bu yüzden ben paket aldığım için komple vucut bitirme garantili 1500 lira ödedim, iyikide gitmişim normalde epilasyondan hemen sonra tüylerim 2 haftada çıkardı ama şimdi 5 hafta oldu hala tık yok hani bazı arkadaşlar diyorki ne güzel tüyleriniz sarı diye ama aslında bu bizim için bir avantaj değil sadece kol tüylerinden yırtıyoruz hepsi bu :)

seans başına mı 1500?bilmiyorumkismile

Hayır , bitirme garantili komple fiyat o, bir kere ödüyorsun bir daha bitirene kadar ödemiyorsun.Tüm vucut için bitirme garantili bu fiyat çok iyi bir rakam bence hele kullandıkları makineye bakılırsa.

:bbo:yani normalde 6 seans için güya indirim yapan yerler (üstelik lazer değil ipl) bu fiyatı alıyor. gerçi 6 taksit yapıyorlar ama işe yaramıyor 6 seans boşuna gidiyor. şayet bitene kadar garanti vermişlerse bu fiyat çooook iyi! kaldı ki sarı tüyleri bile gördüğünü ve türkiyede 3 yerde olduğunu söylüyorsunuz. inanılacak gibi değil..

Hayır , bitirme garantili komple fiyat o, bir kere ödüyorsun bir daha bitirene kadar ödemiyorsun.Tüm vucut için bitirme garantili bu fiyat çok iyi bir rakam bence hele kullandıkları makineye bakılırsa.

merhaba.. özel mesaj atacaktım ama 50 mesaj atmadığım için gönderemedim =( sakıncası yoksa nerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? diğer yerlere kıyasla fiyat cidden çok cazip geldi de.. bi araştırmak istedim..

merhaba.. özel mesaj atacaktım ama 50 mesaj atmadığım için gönderemedim =( sakıncası yoksa nerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? diğer yerlere kıyasla fiyat cidden çok cazip geldi de.. bi araştırmak istedim..

Bahçelievlerde Varyant Güzellik merkezi, google'da yazın siteleri karşınıza çıkıyor...

:bbo:yani normalde 6 seans için güya indirim yapan yerler (üstelik lazer değil ipl) bu fiyatı alıyor. gerçi 6 taksit yapıyorlar ama işe yaramıyor 6 seans boşuna gidiyor. şayet bitene kadar garanti vermişlerse bu fiyat çooook iyi! kaldı ki sarı tüyleri bile gördüğünü ve türkiyede 3 yerde olduğunu söylüyorsunuz. inanılacak gibi değil..

Bende inanamadım zaten...Tabii hani biraz daha zaman geçip görmek lazım, bakalım 5-6 ay sonra ne olacak şu an çok yeni çünkü, bende orada karşılaşıp tanıştığım ve iyi sonuç alan Hanım'a güvenerek başladım çünkü

Back