Öncelikle geçmiş olsun.Ben de araştırdım ama lazerden tırstım açıkçası.8-10 seans lazere gidip o acıyı çekmektense, tek seferde cerrahi işlemle o deriyi ordan aldırırım daha iyi (gibime geliyor).
Senin tecrübelerinden öğreniriz artık.
İşallah çıkar. ama bir de, lazere seans seans gidiyorsun ya, uzun sürenler var (8-9 seans). boşa geçen zaman da cabası.gerçi benim dövmelerim küçük.4 cm boyunda, 2 cm eninde falan..büyük alanlarda başka yerden alınan deriyi oraya yama yapıyorlarmış. falan filan. belki küçük olduğu için cesaret ettim bende :)
büyük bir heycanla sonucunu bekliyorum canım resimlerlede paylasım yaparsan cok sevinirim.geçmiş olsun :)
sonuclar nasıl arkadasım merak ediyorum bende su anda dövme sildiriyorum ancak pek bir silinme yok bende
kaçıncı seanstasınız ve kullanılan makinenin adı nedir ? benim 2.seansım bitti aradan 2 hafta geçti su an kabukları dökülüyor dövmem çok bozuldu ve silinen bölgeleri var kısacası ben şimdilik memnunum bir iz leke kalmasından korkuyorum en sonda ama umarım hiç bir şey kalmaz.. sizin dövmeniz ne durumda kaç seans gittiniz ?
2.seans 2 hafta önce bitti ndyag laser kullanıyor hocam ama bozulma hic yok dövmemde bende iz lekeden korkuyorum ve şu andaki tedavimden hic memnun değilim
Dövmem siyah renkte ve bendede lazerin seviyesini artırıyorlar.Ancak bazı gölgelemerde bir takım açılmalar oldu ve hatlarda 2. seansın 3.haftası olmasına rağmen bir ton bile açılma olmadı