• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer, iğneli yüzümdeki ince tüylere hiçbir şey fayda etmedi

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Yanağımda ince (ayva tüyü) fakat hafif grimsi tüyler var. Lazer görmüyor. 8-9 aydır iğneliye gidiyorum hiç bir fark yok. Peşin peşin söyleyim hormon bozukluğumda yok. Ben çok bıktım bu tüylerden. Deli gönül git aldır diyor offfff....Ya bu benim gibi yüzünde ince ince ama grimsi tüyleri olanlar ne yapıyor çok merak ediyorum çoookkkkk....

bende de aynı durum var... ne iğneli ne de lazer işe yaradı... bi ara sirağda yaptırıp sonrasında tüy azaltıcı serumlardan kullandım ama cildimde sivilce ve leke oluştu :18::18:ergenlikte bile bu kadar sivilcem olmamıştı :43::43: 2-3 aydır yüzümün tamamını iple alıyorum kullandığım en iyi yöntem bu oldu

Son düzenleme:
bende bi kaç aydır iple almaya başladım çok hafif daha belirgin çıkmaya başladılar ama öyle tüylü tüylü dolaşmaktan iyidir yine sivilce falan olmuyo hiç normalde cildim çok hassas bıyıklarımı alınca çıkar dı mesela

ama ilerde daha da kalın çıkmaz inşallah çok korkuyom ya öyle olursa diye :18:

ya benim bildiğim öyle tüyleri olana ilk önce jilet vuruyolar daha sonra yapıyorlar. ama sen yinede araştır bu konuyu

Daha 3 gün önce hormonlarıma bakıldı gayet normal. Yüzüm dışında vücudumda da öyle tüy problemim yok. Fakat bu yüz tüyleri beni çıldırtacak. 8-9 aydır gidiyorum iğneliye. Ayda 2 defa hatta. Bikaç tane çıkan görsem bile hep gidiyorum. Normalde bu kadar sürede bitmesi gerekirdi sanırım. İple alayım diyorum ama ya kalınlaşırsa diyorum. Hadi almasam desem tüylü tüylü görünmeyi sevmiyorum.

benimde adet düzensizliğim vardı dr bana cyclo progynova yazdı 21 gun kullan adet olacaksın 3 günü gel dedı ancak bu sure zarfında yuzumde tuyler cıkmaya başladı sınır bozucu kesınlıkle.. cıldıyeye gıttım dr ben bısey veremem bunun ıcın zaten ayva tuylerı bunlar dokulur dedi ama ıcım rahat etmedı... kadın doğum dr ınsallah bır cozum bulur ığnelı epılsyonun memnun edıcı sonuçları oldugunu duymustum ama kararsızım arkadaslar yardımcı olun lutfen...

Bende yuzume 6 kere lazer uygulamasi yaptim azaldi ama bitmedi su sari ayva tuyler kaliyor. Yuzume sir agda yaptim bu ay ilk kez. Inanilmaz sivilce doldu. Bir daha asla yapmam. Simdi sivilcelerden kurtulmak icin her gun yuzumu keseliyorum. Baya azaldi. Bir krem var onu deniyorum yararsa yazarim.

Sizinkiler nasıl tüy anlamadım ki benimkide öyle mi acaba siyah değiller öyle ama belli oluyolar ağdaya vurmuştum çünkü bi kere ondan sonra çoğaldı ve sivilce iz oldu hep hala araştırıyorum hangisi uygun olucak bana diye :(

dun kadın doğum dr gıttım ve benden 2 tane hormon testı ıstedı ve yuzumdekı tuyler ıcın epılasyon onerdı sonra bır muddet bekle tekarlarsa ılaçtandır,tekrarlamazsa hormonla ılgılı problemın vardır ona gore ılaç verelım dedı bakalım ne olcak?

Back