• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer için hastanemı özel merkezlermi?

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
448
kızlar lazer eğilasyon için özel hastaneleri tercih eden varmı? mesea ben bursada yaşıyorum bahar hastanesi ve medıcal park yapıyor. alexandriteymıs hemde onun ıyı oldugunu okuyorum burdan. yanı ne bılım hastane olması daha bır tercıh sebebimidir? özel merkezlere guvenemıyorum nedense. birde varsa bu hastanelerde yaptıranlar fıyatlar nedır?

merhaba canım benim önerim ilk tercihin hastane olsun çünkü doktorların ve profesörlerin gözetiminde cildin incelenerek lazer epilasyon yapılıyor. kendimin de 2 ayda bir gittiğim ve oldukça verimli sonuçlar aldığım kadıköy şifa profesör okan yücel var. onlarında elinde alexandrite var fakat bu alex değişik. duetto nd:yag lı olanlarından. ince tüylerimden kurtuldum. özellikle yüz bölgemdeki tüm tüylerden kurtuldum.

Bende başlamayı düşünüyorum çevremden herkes hastane öneriyor. Yalnız acı eşiğim çok düşük o yüzden gerçekten çok korkuyorum. Emla kullanarak gitmeyi düşünüyorum ama bir cesaret edebilsem.. Ağustos da düğünüm var şartlamaya çalışıyorum kendimi olmuyor :25:

merhaba canım benim önerim ilk tercihin hastane olsun çünkü doktorların ve profesörlerin gözetiminde cildin incelenerek lazer epilasyon yapılıyor. kendimin de 2 ayda bir gittiğim ve oldukça verimli sonuçlar aldığım kadıköy şifa profesör okan yücel var. onlarında elinde alexandrite var fakat bu alex değişik. duetto nd:yag lı olanlarından. ince tüylerimden kurtuldum. özellikle yüz bölgemdeki tüm tüylerden kurtuldum.

Bende başlamayı düşünüyorum çevremden herkes hastane öneriyor. Yalnız acı eşiğim çok düşük o yüzden gerçekten çok korkuyorum. Emla kullanarak gitmeyi düşünüyorum ama bir cesaret edebilsem.. Ağustos da düğünüm var şartlamaya çalışıyorum kendimi olmuyor :25:

tşekkür drim yorumlarınız için. bende özel merkezdn ziyade hastane daha sağlıklı dıye düşünüyorum. BMutlu umarım cesaretini toplarsın. neyseki ağrı konusunda hiç sıkıntım yok. ağdada kullanıyorum doktor eldivenide o konuda sıkıntım yok ama daha etkili oldugu için lazer düşünmekteyim. bnm düğünümde mayısta ama sadece düğün için düşünme sonrası için düşün sonucta düğüne bi kaç gün kala bir agda ohh pür-i pakk:DD

ben izmir alsancak ta serena polikliniğinde yaptırdım ve bitti..işlerini gerçekten çok iyi bilen deneyimli bir ekibe sahip.aynı zamanda çok ta güleryüzlüler.mutlaka gidip görüşün derim.benim birçok arkadaşım gitti ve herkes çok iyi sonuç aldı....

iyi günler bende yüz bölgeme 8 gün evel nd yag lazer uygulattım,kıl kökümün yapısı sert yıllardır ağdayla aldırdığım için ancak hala bir dökülme söz konusu değil 20sinde kontrol seansım var yapan bayan makineyle kısaltıp öyle uyguluyor.. siz ilk yaptırdığınızda dökülme ne zaman olmuştu hatırlıyorsanız cevap verirseniz çok sevinirim

ben özel bir güzellik merkezınde tüm vücut yaptırıyorum.. acı cok ama ıkı cıhaz kullanıyorlar ınce köklu kıllar ıcın ve kalın köklu kıllar ıcın.gayet memnunm.. dökulmeler bır hafta sonra baslıyor.. :1:

Back