Lazer hakkında bazı sorularım. ..

Kızlar hiç bitmiyor demişsiniz de ne kadar sürede tekrar çıkıyor ? Çıktığında yoğun mu yoksa az olarak mı çıkıyor ?

Peki genital bölgeye iğneli nasıl olur sizce? Çünkü lazer en fazla 10 sene. İğneli kökten çözüm?

canım lazerle azaltmalı sonra iğneli yaptırmalısın bence maliyet artar çünkü ve iğneli daha da acılı bir ve uzun süren bir durum . lazer 10 sene derken anlamadım ? lazerle 6 seans da bitiyor bazılarında da sekiz tabi yapan ve makina doğruysa

Kızlar hiç bitmiyor demişsiniz de ne kadar sürede tekrar çıkıyor ? Çıktığında yoğun mu yoksa az olarak mı çıkıyor ?
ben genital ve koltuk altıma yaptırdım en son 6 ayı geçmiştir gideli koltuk altımda hiç yok genitalde aşağılarda tüyy gibi , hiç rahatsız edici değil .

canım lazerle azaltmalı sonra iğneli yaptırmalısın bence maliyet artar çünkü ve iğneli daha da acılı bir ve uzun süren bir durum . lazer 10 sene derken anlamadım ? lazerle 6 seans da bitiyor bazılarında da sekiz tabi yapan ve makina doğruysa
Hayır bitmesini demiyorum canım. Yaklaşık 10 sene sonra tekrar çıkar diyolar ya da hamilelik sonrası. Ama iğneli yaptırınca kökten çözümmüş bir daha hiç çıkmıyor yani

Ben tüm vücuduma gidiyorum ve inanılmaz bir rahatlık gerçekten. Koltukaltı ve bacak abartıldığı kadar acıtmıyor asla, internette orada buradauyuşturmak için emla sürüp kendilerini alüminyum folyoya falan saran kadınlar gördükten sonra epey gözüm korkmuştu ama çok az acıdı. Kişiden kişiye de değişir tabii. Ama genital çok acıyor işte onu inkar edemem. Varis yapacağını sanmıyorum. Kısırlığa da sebep olmaz diye düşünüyorum ışınlar derinin o kadar altına inmiyor çünkü. Ve burada çoğu kişinin de dediği gibi kışın yaptırmakta fayda var, yoksa yazın tatile falan gidemezsiniz güneşe çıkamayacağınız için.

kesinlikle çok rahat kısmına katılıyorum bende genitalde acımıyor :)

ben genital ve koltuk altıma yaptırdım en son 6 ayı geçmiştir gideli koltuk altımda hiç yok genitalde aşağılarda tüyy gibi , hiç rahatsız edici değil .

Teşekkür ederim cevap için.Ne kadar süre gitmiştiniz ? Ben bir yerle konuştum garanti veriyorlardı hiç çıkmıyor diye.tabi böyle deyince de hiç güven vermedi bana.

Hayır bitmesini demiyorum canım. Yaklaşık 10 sene sonra tekrar çıkar diyolar ya da hamilelik sonrası. Ama iğneli yaptırınca kökten çözümmüş bir daha hiç çıkmıyor yani

işte tekrar çıkmaması için FDA onaylı bir cihaz olmalı çakma cihazlar çok etrafta uzakdoğu taklidi hepsi. hamelelikten sonra hormonlar normalde dönünce 2 seanslık bir paket alırsınız çıkanlar da biter onu sorun etmedim ben ilerde öle yaparım ağdadan daha iyi ve acısız oldugu kesin :KK43:

üst üste en az 6 seans alınmalı azaldı diye geç çıkıyor diye bırakanlar oluyor tüyler uyuma evresinden çıkınca tekrar çıktı diyorlar bence lazer doğru yapıldıgı sürece kesinlikle bitiriyor

üst üste en az 6 seans alınmalı azaldı diye geç çıkıyor diye bırakanlar oluyor tüyler uyuma evresinden çıkınca tekrar çıktı diyorlar bence lazer doğru yapıldıgı sürece kesinlikle bitiriyor

Teşekkür ederim cevap için.Bazı kişiler jilet vurdum çoğaldı bitmedi diye yakındıkları için kafam karıştı hep.Birde makinelerle ilgili bilgim yok. Ütülemeden de bahsediyorlar.Şimdi güzellik merkezlerinde yasaklanmış hastanelerde yaptırmak gerekiyormuş.Bir yerde bulmuştum bitme garantili dediler,hiç çıkmıyormuş.Bir türlü emin olup gidemedim.

Teşekkür ederim cevap için.Ne kadar süre gitmiştiniz ? Ben bir yerle konuştum garanti veriyorlardı hiç çıkmıyor diye.tabi böyle deyince de hiç güven vermedi bana.

güvenmemekte haklisin. Cünkü kesin ve kökten cözü ignelidir benim bildigim. Lazerde garanti vermiyorlar yani güvenilir bir yer asla vermez

Hastaneler konusunda bilgin var mı ? Güzellik merkezlerinde yasaklandı ya.Çok meşakkatli bir iş bu ya .

Malesef ben yurtdisindayim burada güzellik merkezlerinde yapiliyor. Ama dedigim gibi eger garanti veriyoruz bitmesine derlerse o yer güvenilir degildir. Garanti veremezler lazer konusunda ne tekrar cikacagina ne de hepten bitecegine dair. Ama bence yinede cok büyük rahatlik. Benim 4. oldu simdiden bile azalmalar var

Karartma yapıyor mu peki? Bıyık bölgesinde koltuk altında falan

benim haziranda ikinci seans olucak şimdilik kararma yok ama ağda daha çok karartıyor ayrıca batık kremi falan da satılıyor ve nemlendirici krem de satılıyor isteyen onları da kullanabilir kullanmasa da sorun olmaz çünkü son seanslarda o karartılarda gidiyormuş. Ayrıca ben sordum yapıldıktan sonra ilk 24 saat dikkat et güneşte çok gezme 24 saatin sonunda duşunu al dedi ve ilk haftanın son günleri ve devamında bol bol liflenin dökülmeyi de hızlandırıyor

Teşekkür ederim cevap için.Bazı kişiler jilet vurdum çoğaldı bitmedi diye yakındıkları için kafam karıştı hep.Birde makinelerle ilgili bilgim yok. Ütülemeden de bahsediyorlar.Şimdi güzellik merkezlerinde yasaklanmış hastanelerde yaptırmak gerekiyormuş.Bir yerde bulmuştum bitme garantili dediler,hiç çıkmıyormuş.Bir türlü emin olup gidemedim.

mesela tüm kol yatırıyolar halbuk kolumuz omuza kadar kıllı değil ki ordaki dogal tüylere jilet sürüp kalınlaştırıp anatomısını bozuyorlar ama bu yanlış . ayrıca jilet yerine tüy dökücü veya makına ile de kısaltılabilir

Kızlar koltuk altı, bıyık, yüz ve bacak için lazer e gideyim diyorum. Sorularım şunlar:

1. Lazer bacakta varis yapıyor mu?
2. Lazer yüzde kirisma, sarkma meydana getiriyor mu?
3. Koltuk altı ve bacakta çok canım yanar mı?

Üç sorumu da yanitlarsaniz çok sevinirim
2.soruya cevap vereyim..yüzde kırışma sarkma yapmıyor ama nur topu gibi uzamış sakalların oluyor..yüz için hiç bulaşma derim..

2.soruya cevap vereyim..yüzde kırışma sarkma yapmıyor ama nur topu gibi uzamış sakalların oluyor..yüz için hiç bulaşma derim..
Bir tanıdığım bıyık yaptırmıştı seneler önce son durumunu bilmiyorum ama. Orda da aynı şekilde mi oluyor acaba?Yüzü duymuştum kıl kökleri iz olarak kalıp bildiğin sakal gibi kalanlar duymuştum.

kırışma yapmaz.
varis yapmaz.
canım evet çok acıyor. acı eşiğim çok düşük çünkü. ama en çok özel bölgede acı cekıyorum
2 yıldır gıdıyorum tam
çok çok azaldı ben memnunum
bu ıkı yılda epey uğraşıp canım daha çok yanarak bır cok sey kullanacaktım ama ben lazaerı tercıh ettım ben memnunum bıttı mı hayır btmedı bıtıs garantılı anlasın 10 seans 6 seanste bıtıyor dıyorlar yalan azalıyor.

gecmıs olsun

Cevap için teşekkürler. Ipl nedir? Bi de acimiyor demişsiniz çok mutlu oldum. Ne tür bi lazer yaptirdiniz da acimadi ve tekrar çıktı?
yaptırdığınız lazer türünün adı nedir bemki ıpl'di

alexndryt diot var onu öğrenin inanın genital koltuk altı bitti ama bacaklar kol yüz bitmedi benm :KK43::KK43: ve şimdi hamileyim devam edemiyorum kıllandım iyice

mesela tüm kol yatırıyolar halbuk kolumuz omuza kadar kıllı değil ki ordaki dogal tüylere jilet sürüp kalınlaştırıp anatomısını bozuyorlar ama bu yanlış . ayrıca jilet yerine tüy dökücü veya makına ile de kısaltılabilir

tüy dokucuyle? Benim gittim yer tüy dokucu kullanmamami söylemisti

X