- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki genital bölgeye iğneli nasıl olur sizce? Çünkü lazer en fazla 10 sene. İğneli kökten çözüm?
ben genital ve koltuk altıma yaptırdım en son 6 ayı geçmiştir gideli koltuk altımda hiç yok genitalde aşağılarda tüyy gibi , hiç rahatsız edici değil .Kızlar hiç bitmiyor demişsiniz de ne kadar sürede tekrar çıkıyor ? Çıktığında yoğun mu yoksa az olarak mı çıkıyor ?
Hayır bitmesini demiyorum canım. Yaklaşık 10 sene sonra tekrar çıkar diyolar ya da hamilelik sonrası. Ama iğneli yaptırınca kökten çözümmüş bir daha hiç çıkmıyor yanicanım lazerle azaltmalı sonra iğneli yaptırmalısın bence maliyet artar çünkü ve iğneli daha da acılı bir ve uzun süren bir durum . lazer 10 sene derken anlamadım ? lazerle 6 seans da bitiyor bazılarında da sekiz tabi yapan ve makina doğruysa
Ben tüm vücuduma gidiyorum ve inanılmaz bir rahatlık gerçekten. Koltukaltı ve bacak abartıldığı kadar acıtmıyor asla, internette orada buradauyuşturmak için emla sürüp kendilerini alüminyum folyoya falan saran kadınlar gördükten sonra epey gözüm korkmuştu ama çok az acıdı. Kişiden kişiye de değişir tabii. Ama genital çok acıyor işte onu inkar edemem. Varis yapacağını sanmıyorum. Kısırlığa da sebep olmaz diye düşünüyorum ışınlar derinin o kadar altına inmiyor çünkü. Ve burada çoğu kişinin de dediği gibi kışın yaptırmakta fayda var, yoksa yazın tatile falan gidemezsiniz güneşe çıkamayacağınız için.
ben genital ve koltuk altıma yaptırdım en son 6 ayı geçmiştir gideli koltuk altımda hiç yok genitalde aşağılarda tüyy gibi , hiç rahatsız edici değil .
Hayır bitmesini demiyorum canım. Yaklaşık 10 sene sonra tekrar çıkar diyolar ya da hamilelik sonrası. Ama iğneli yaptırınca kökten çözümmüş bir daha hiç çıkmıyor yani
Kızlar hiç bitmiyor demişsiniz de ne kadar sürede tekrar çıkıyor ? Çıktığında yoğun mu yoksa az olarak mı çıkıyor ?
üst üste en az 6 seans alınmalı azaldı diye geç çıkıyor diye bırakanlar oluyor tüyler uyuma evresinden çıkınca tekrar çıktı diyorlar bence lazer doğru yapıldıgı sürece kesinlikle bitiriyor
Karartma yapıyor mu peki? Bıyık bölgesinde koltuk altında falanüst üste en az 6 seans alınmalı azaldı diye geç çıkıyor diye bırakanlar oluyor tüyler uyuma evresinden çıkınca tekrar çıktı diyorlar bence lazer doğru yapıldıgı sürece kesinlikle bitiriyor
Teşekkür ederim cevap için.Ne kadar süre gitmiştiniz ? Ben bir yerle konuştum garanti veriyorlardı hiç çıkmıyor diye.tabi böyle deyince de hiç güven vermedi bana.
Hastaneler konusunda bilgin var mı ? Güzellik merkezlerinde yasaklandı ya.Çok meşakkatli bir iş bu ya .güvenmemekte haklisin. Cünkü kesin ve kökten cözü ignelidir benim bildigim. Lazerde garanti vermiyorlar yani güvenilir bir yer asla vermez
Hastaneler konusunda bilgin var mı ? Güzellik merkezlerinde yasaklandı ya.Çok meşakkatli bir iş bu ya .
Karartma yapıyor mu peki? Bıyık bölgesinde koltuk altında falan
Teşekkür ederim cevap için.Bazı kişiler jilet vurdum çoğaldı bitmedi diye yakındıkları için kafam karıştı hep.Birde makinelerle ilgili bilgim yok. Ütülemeden de bahsediyorlar.Şimdi güzellik merkezlerinde yasaklanmış hastanelerde yaptırmak gerekiyormuş.Bir yerde bulmuştum bitme garantili dediler,hiç çıkmıyormuş.Bir türlü emin olup gidemedim.
2.soruya cevap vereyim..yüzde kırışma sarkma yapmıyor ama nur topu gibi uzamış sakalların oluyor..yüz için hiç bulaşma derim..Kızlar koltuk altı, bıyık, yüz ve bacak için lazer e gideyim diyorum. Sorularım şunlar:
1. Lazer bacakta varis yapıyor mu?
2. Lazer yüzde kirisma, sarkma meydana getiriyor mu?
3. Koltuk altı ve bacakta çok canım yanar mı?
Üç sorumu da yanitlarsaniz çok sevinirim
Bir tanıdığım bıyık yaptırmıştı seneler önce son durumunu bilmiyorum ama. Orda da aynı şekilde mi oluyor acaba?Yüzü duymuştum kıl kökleri iz olarak kalıp bildiğin sakal gibi kalanlar duymuştum.2.soruya cevap vereyim..yüzde kırışma sarkma yapmıyor ama nur topu gibi uzamış sakalların oluyor..yüz için hiç bulaşma derim..
yaptırdığınız lazer türünün adı nedir bemki ıpl'diCevap için teşekkürler. Ipl nedir? Bi de acimiyor demişsiniz çok mutlu oldum. Ne tür bi lazer yaptirdiniz da acimadi ve tekrar çıktı?
mesela tüm kol yatırıyolar halbuk kolumuz omuza kadar kıllı değil ki ordaki dogal tüylere jilet sürüp kalınlaştırıp anatomısını bozuyorlar ama bu yanlış . ayrıca jilet yerine tüy dökücü veya makına ile de kısaltılabilir