Lazer fiyatları hakkında kızlar bi bakın

Anchoress

Müzmin münzevi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
564
Puanlar
123
Kızlar cumartesi günü bi merkezden randevu aldım genital koltuk altı yarım bacak yarım kol toplamda tek seans 420 lira dedi. Sadece genital 200 lira. Sizce nasıl bana çok gibi geldi genel piyasada durum nasıl? Sizler kaça yaptırıyorsunuz tek seans olarak?

bende ortalama bu fiyatta yaptırıyorum seansını Özel clnc medilife da ama en iyi alexandrite cihazını kullanıyorlar klinkte bu cihazın kalitesine bağlı bişey.

ben ankara da Ortadoğu tıp merkezinde yaptırıyorum bu ay son seansım inşallah neredeyse hiç çıkmadı 2 aydır gitmiyordum. yarım bacak 150 koltuk altı 30 a yaptırdım. kola etkisi nasıl kızlar alexandır bitmicek bir şeye para vermek istemiyorum. yarım bacak 7 seans koltuk altı 9 seansta bitti. genital de 150 ye yaptırıyordum ama acısına dayanamayıp bıraktım :(

ben ankara da Ortadoğu tıp merkezinde yaptırıyorum bu ay son seansım inşallah neredeyse hiç çıkmadı 2 aydır gitmiyordum. yarım bacak 150 koltuk altı 30 a yaptırdım. kola etkisi nasıl kızlar alexandır bitmicek bir şeye para vermek istemiyorum. yarım bacak 7 seans koltuk altı 9 seansta bitti. genital de 150 ye yaptırıyordum ama acısına dayanamayıp bıraktım :(

bi de lütfen güvenilir bir yer olsun ben güzellik salonunda yaptırmıştım sadece 1 seans dıot lazer dediler ama jel falan kullanmadan yaptı ve sonra yanık oluştu 6 ay doktor doktor gezip onu geçirmekle uğraştım. doktorum bir daha sakın ha hastane olmayan bir yerde yaptırma dedi ya da dermotoloğun özel muayenesi bulursan onlar da güvenli dedi. Bende işte dediğim yere gittim korka korka ama çok şükür bir şeycik olmadı çok fazla batığım vardı asıl gitme amacım oydu şimdi hiç bir şey yok :) kolumu yaptırmak istedim aslında gayet çok var ama görmez çok uzun sürede biter çok rahatsız olmuyosan yapmayalım dedi ağdaya devam :(

Kızlar cumartesi günü bi merkezden randevu aldım genital koltuk altı yarım bacak yarım kol toplamda tek seans 420 lira dedi. Sadece genital 200 lira. Sizce nasıl bana çok gibi geldi genel piyasada durum nasıl? Sizler kaça yaptırıyorsunuz tek seans olarak?

Merhaba, merkez istanbulda mı? İstanbuldaysa neresi olduğunu öğrenebilir miyim acaba? Bir de seans başı ücret versek oluyor mu yoksa paket mi aldırıyorlar

Merhaba, merkez istanbulda mı? İstanbuldaysa neresi olduğunu öğrenebilir miyim acaba? Bir de seans başı ücret versek oluyor mu yoksa paket mi aldırıyorlar
Merhaba merkez adanada özel hastane.

8 seanstan asagi bitmez 3,500 falan yapiyo bence fazla ya

Back