- 7 Kasım 2007
- 3.016
- 36
-
- Konu Sahibi oykumruyam
arkadaslar koltuk altına ne kadar verıyorsunuz ? bı de ben 6ıncı seansıma gıdecegım su 15 gun ıcerısınde ve sanırım daha da gıderım yanı tamam seyrek ve bayaa bayaa ınceldıler ama varlar yıne de ne zamana bıter acaba oradakı bayan 8seansta bıter dedı ama burda da 12yı duyunca sanırım benımde ole olur dıye dusunmeye basladım bakalım artık
tabii git gide azalıyor ve dolayısıyla ücreti de düşürüyorlar canım
kalan 3-5 kıl da kalmasın diye atış yaptırıyoruz ama bir süreden sonra lazer incelen kılları görmüyor ne yazık ki
gerçekten doğru 6 seans gittim bitmedi halen çokk üstelik çok acemiler yaktılar yüz bölgemi yaktılar hiç mesuliyet kabul etmediler böle yanıklar normalmiş bu tedavide deli olda inan yanii manzerete bakarmısın insan sağlığı ne kadar önemsiiz ticaret olmuş herşeyy arkadaşlar gittiğim yer sefaköyde melissa güzellik güzellik salonu sakın gitmeyin araştırmadan çok araştırmak güvenmek lazımöncelikle şunu söyleyeyim;kolatıma lazer epilasyon yaptırdım ve çoktan bitti,tüm bacak 2 seans,genital 2 seans yaptırdım ayrıca,
kullanılan cihaz alex...(tam adını yazamıyorum şu an),soğutmalı bir cihaz lazer epilasyon yaptırdığım yere;
"paket programlar neden ucuz?" diye sordum,onlar ıp lazer mi ne ondan kullanıyorlarmış bu da lazer ışını değilmiş,ışıkmış ve tüyleri tamamen bitirmiyormuş
bitti garantili dediklerinin 8 aylık falan kontrat yapıyorlarmış ki 8 ayda kılların bitme imkanı yok kol altıma da yaptırdım ben biliyorum,seans araları uzuyor,6-7 aya falan çıkıyor azalıyor ama bitmiyor kolay kolay
ve randevu da istediğiniz zamana vermiyorlar dediler
benim yaptırdığım yerde tüm bacak 400 TL (kampanya yapıyorlarmış ve kolaltı,yarım kol,genital bu fiyata dahil) kolaltım bittiği için,kolumun tüylerini de lazere uygun bulmadıklarından (ben sir ağdayla alıyorum 6 aydır) yapmadılar.onun yerine ben göbek çizgisi ve göğüs çevresi yaptırdım.ucuz diye boş yere para ve zamanınızı kaybetmeyin derim ben bu işe kalkışmışsanız paranıza biraz daha kıyın ve gerçekten işe yarayan sistemle yaptırın kimse kimseye ucuza böyle birşey yapmaz bu devirde mutlaka vardır birşeyi diye düşünün
nacizane bir tavsiye buyrunnnnnnnnn
temiz ve rahat günler hepimize...kaydirigubbakcemile5
üst bacaktaki sarı tüylere hangi cihazı uyguluyolar? kesin çözüm bulan var mı acaba?
öncelikle şunu söyleyeyim;kolatıma lazer epilasyon yaptırdım ve çoktan bitti,tüm bacak 2 seans,genital 2 seans yaptırdım ayrıca,
kullanılan cihaz alex...(tam adını yazamıyorum şu an),soğutmalı bir cihaz lazer epilasyon yaptırdığım yere;
"paket programlar neden ucuz?" diye sordum,onlar ıp lazer mi ne ondan kullanıyorlarmış bu da lazer ışını değilmiş,ışıkmış ve tüyleri tamamen bitirmiyormuş
bitti garantili dediklerinin 8 aylık falan kontrat yapıyorlarmış ki 8 ayda kılların bitme imkanı yok kol altıma da yaptırdım ben biliyorum,seans araları uzuyor,6-7 aya falan çıkıyor azalıyor ama bitmiyor kolay kolay
benim yaptırdığım yerde tüm bacak 400 TL (kampanya yapıyorlarmış ve kolaltı,yarım kol,genital bu fiyata dahil) kolaltım bittiği için,kolumun tüylerini de lazere uygun bulmadıklarından (ben sir ağdayla alıyorum 6 aydır) yapmadılar.onun yerine ben göbek çizgisi ve göğüs çevresi yaptırdım.ucuz diye boş yere para ve zamanınızı kaybetmeyin derim ben bu işe kalkışmışsanız paranıza biraz daha kıyın ve gerçekten işe yarayan sistemle yaptırın kimse kimseye ucuza böyle birşey yapmaz bu devirde mutlaka vardır birşeyi diye düşünün
Doktor bulunan doktor ruhsatli bir yerde yapilirsa kandirilma olmaz. Genelde kuafor tarzi yerler diod utuleme diye ipl kullaniyorlar. Bende 8 seanslik paket aldim. Yaptirdigim yerde profesor dermatalog bulunuyor.öncelikle şunu söyleyeyim;kolatıma lazer epilasyon yaptırdım ve çoktan bitti,tüm bacak 2 seans,genital 2 seans yaptırdım ayrıca,