• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyonda tüy dokülmeme sorunu

Parkhyora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
1
0
86
32
Merhaba,yaklaşık 10 gün önce genital koltukaltı bacak bölgelerime lazer yaptırdım..Cildim açık renk tüylerim baya siyah makine olarak Alex kullanıldı..Konuya gelecek olursam benim genitalde üst bölgeler yarısından çoğu döküldü fakat genitalin alt kısımları hiç ama hiç dökülmedi ve elimle çekince acıyor.Çok merak ediyorum bende mi sorun var çünkü uzman bana 10 günde dökülcek demişti. Kızlar yardım ediiin boşa mı gidiyor param ne yapmam lazım :(((((((

Merhaba,yaklaşık 10 gün önce genital koltukaltı bacak bölgelerime lazer yaptırdım..Cildim açık renk tüylerim baya siyah makine olarak Alex kullanıldı..Konuya gelecek olursam benim genitalde üst bölgeler yarısından çoğu döküldü fakat genitalin alt kısımları hiç ama hiç dökülmedi ve elimle çekince acıyor.Çok merak ediyorum bende mi sorun var çünkü uzman bana 10 günde dökülcek demişti. Kızlar yardım ediiin boşa mı gidiyor param ne yapmam lazım :KK43:((((((
Benimde dokulmeler 1 hafta 10 gun sonra basliyor. Ilk seansiniz ise bu normal. 3.ncu seanstan sonra farki anlayabilirsiniz. Genital alti nemli bolge oldugu icin dokulme az oluyor. Tedaviye gec cevap veriyor.

Back