• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonda ağrı azaltıcı yöntemler

FelisSilvestris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1
0
36
İstanbul
Merhaba, ben bugün ilk defa alexandrite lazer seansı için bir merkeze gittim. Üst bacaktan yapmaya başlandı fakat ilk baştan itibaren dayanılmaz bir acı duymaya başladım. Bacağın iç kısımlarına doğru ilerledikçe gerçekten çok fazla canım yandı ve çığlık çığlığa kaldım diyebilirim. En sonunda bayan ben bunu sana yapamam diyerek yarım bıraktı zaten.Ağrı eşiğimin çok düşük olduğunu söyledi.Fakat ağda yaptırırken acı hissetmeyen biriyim.

Benim sormak istediğim acaba ağrıyı azaltabileceğim bir yöntem var mı? Ağrı kesiciler ne kadar işe yarar? Önerebileceğiniz ilaçlar var mı?
Ya da Emla gibi topikal anestezik kremlerin kullanımı ne kadar faydalı olur? Yardımcı olabilirseniz çok sevnirim.

bende bir ay önce kayseride epilasyon yaptırdım, candela markalı alexandrite dcd soğutma teknolojisi varmış. ertesi gün hiç bir yerimde izi bile kalmadı hastanede ki doktorun önerisi ağrı sızı olursa bepanthene kullanın oldu. ilk seansta bile çok güzel

bende bir ay önce kayseride epilasyon yaptırdım, candela markalı alexandrite dcd soğutma teknolojisi varmış. ertesi gün hiç bir yerimde izi bile kalmadı hastanede ki doktorun önerisi ağrı sızı olursa bepanthene kullanın oldu. ilk seansta bile çok güzel sonuç aldım buraya bir tavsiye üzerine gitmiştim. kayseriden gitmek isteyenlere sevgi hastanesinin içerisinde xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ben lazere giderken ilaç içme dediler bilmiyorum sebebini bide bephanten sürüyorum. ayrıca regl dönemine yakın olduğun zaman daha fazla acıtır diyolar

evet regl dönemine yakın olmamalı ve regl'den hemen sonra da olmamalı öyle olunca da çok acıtıyor ben reglim bittikten 1-2 gün sonra gittim ve bacağım çok acıdı o zaman da hassasmış o yüzden 1 hafta geçmeliymiş
birde bana emlayı önermediler ve bephantene de 3 günden fazla sürülmemeliymiş yoksa kökleri beslermiş
çok acı duyarsanız soğutma ayarını daha fazla yükseltmelerini isteyin
ben işlem sırasında bütün kaslarımı sıkarak kendimi kontrol altına alıyorum vücut bir süre sonra acıya alışıyor

Ben bir seans gitmiştim epilasyona hafif acı hissetmştm bayan birdahakine emla krem sür hissetmezsin hiç demişti
ki daha öncede ağdadan önce emla kullanmıstım gercekten uyusturuyor ve hissetmiyorsunuz acıyı.
bir sonrakinde bayan izinliydi sonrada kaldı osekilde ama yine gitmeyi düşünüyorum..

benim de acı eşiğim çok düşük olduğundan seansa gitmeden önce ağrı kesici içebileceğimi söylemişlerdi. ben de kuvvetli bir ağrı kesici içerek gidiyordum. tabi en doğrusu merkezdeki doktora sormadan birşey yapmamak. emla, bende acıyı tam olarak kesmedi ama yine de küçük bölgelerde faydasını gördüm.

Son düzenleme:
Back