Eylül ayında bir güzellik merkezinde lazer epilasyon başladım tüm bacak koltuk altı ve genital bölge olarak. Çok araştırıp buldum orijinal alexandrite candela cihazını kullanıyorlar. Kıl rengim çok koyu değil. 1 buçuk ayda bir gidiyorum seanslarıma. İlk seansımda 15 20 gün sonra dökülme oldu daha sonra tekrar çıktı bana ihtiyaç duyarsan jiletle kısaltabilirsin ama çok kullanma dediler tekrar çıkınca jiletle kısalttım bir kere hafif tüy gibi ince çıktılar 2. Seansımda sonra bir sonraki seansa kadar hiç jilet kullanmadım yine tüy gibi çıktı 3. Seansımda sonra bir kez jiletle kısalttım ama bu sefer biraz kalın çıktı ve 3 seans gitmeme rağmen koltuk altı ve genital de özellikle genitalde azalma olmadı en biraz boşluklar oluşur diye düşünmüştüm ama olmadı bacaklarımda ise yüzde 60 70 bir azalma oldu. Haftaya 4. Seansıma gidicem genital ve koltuk altımda azalma olur mu çünkü toplam 7 seans paketim ve korkuyorum etki etmez diye burda bazıları 3 ve 4. seastan sonra kusma dönemine giriyor demiş biraz kalın çıkma sebebi ondan mı ya da seans aralarında Jilet kullanmam bitmesine engel olur mu benimle aynı durumu yaşayan varsa yardım edebilir mi bitmicek diye korkuyorum