• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyona gitmeden önce

langoluum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
8
0
36
İzmir
kızlar merhaba ben bugün bir özel hastanenin lazer merkezinden randevu aldım bayan bana lazere gelmeden bir gün önce jiletle temizleyeceksin temiz geleceksin dedi. daha önce yaptıran arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla lazere tertemiz gidilmiyor aksine min. 3 gün önceden jiletin vs bırakılmış olması gerekiyor. birkaç arkadaşımla konuştum hiç böyle bir şey duymamışlar. bu şekilde lazer yaptıranınız oldu mu veya siz ne düşünüyorsunuz?

kızlar merhaba ben bugün bir özel hastanenin lazer merkezinden randevu aldım bayan bana lazere gelmeden bir gün önce jiletle temizleyeceksin temiz geleceksin dedi. daha önce yaptıran arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla lazere tertemiz gidilmiyor aksine min. 3 gün önceden jiletin vs bırakılmış olması gerekiyor. birkaç arkadaşımla konuştum hiç böyle bir şey duymamışlar. bu şekilde lazer yaptıranınız oldu mu veya siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba langoluum bende lazer epilasyona gidiyorum ve 1 gün önceden jiletle temizleyip gidiyorum birkaç tane arkadasım daha var onlarda öyle gidiyorlar. 3 Gün önceden olanıda ben duymadım :)

Tüy yapısına göre farklı makinede çalışmalar yapılabiliyor. Alex. ile bir kaç gün öncesi bu 3- 5 gün olabilir, diod ütüleme ile de 1 gün öncesi şekilde temizleme yapılabiliyor.

peki arkadaşlar memnun musunuz diod lazerden? aksi gibi cihazı sormayı unuttum o kadar da araştırmıştım bu konuda ama. alex ten çok memnun olduklarını biliyorum benim tüylerim koyu renk cildim beyaz doğru mudur sizce?

Back