LAZER EPİLASYON

jiletle kısaltmak iyi değil diye doktor tavsiyesi almıştım çünkü jilet kılların beslenmesini sağlıyormuş ve kılların tamamen kaybolmasını engelliyormuş o yüzden makine ile kısaltmamı tavsiye etmişlerdi :KK66:

Evet aynen öyle. Benim gittiğim yer de en başından beri jilet önermiyor.

Ben de 6 seans olmadan sonuç aldım. Baya hem de. Yalnız doktor olmasının fark edeceğini düşünmüyorum. İşlemi yapan estetisyen. Bu konuda uzman olan da estetisyen. Benim çevremde çok duydum hastanede bile yaptırıp doktor var diye güvenen. Yaptıkları yandıktan sonra krem önermek oluyor. Ya da normalde estetisyenin incelemesi gerekeni onlar inceliyor vs. Bence önemli olan estetisyen. Asıl onların alanı bu.

Evet aynen öyle. Benim gittiğim yer de en başından beri jilet önermiyor.

Ben de 6 seans olmadan sonuç aldım. Baya hem de. Yalnız doktor olmasının fark edeceğini düşünmüyorum. İşlemi yapan estetisyen. Bu konuda uzman olan da estetisyen. Benim çevremde çok duydum hastanede bile yaptırıp doktor var diye güvenen. Yaptıkları yandıktan sonra krem önermek oluyor. Ya da normalde estetisyenin incelemesi gerekeni onlar inceliyor vs. Bence önemli olan estetisyen. Asıl onların alanı bu.
doğru söylüyorsun canım ama ben alexi çok araştırdım ve doktor kontrolü olmayan yerlere verilmesi yasak olan bir cihaz mış o yüzden estetisyen de doktorun eğitiminden geçmeden kullanamıyor en azından ben estetisyenle muhabbet ettiğimde bana bunu anlattı ;)

doğru söylüyorsun canım ama ben alexi çok araştırdım ve doktor kontrolü olmayan yerlere verilmesi yasak olan bir cihaz mış o yüzden estetisyen de doktorun eğitiminden geçmeden kullanamıyor en azından ben estetisyenle muhabbet ettiğimde bana bunu anlattı :KK66:

Evet o doğru. Alexandrite güzellik salonlarında yasaklanmış. Doktor olması gerekiyormuş. Biraz da ticaret gözüyle görmek bana kalırsa. Doktorun eğitimi vs olduğunu hiç sanmıyorum. Estetisyen zaten milli eğitim bakanlığı kurslarından eğitim alıp estetisyen oluyor. Ve benim bildiğim bu kurslar kalfalık ustalık uzun süreli kurslar. Bildiğiniz okul gibi.

Şu sıralar doktorlara çok kızgın olduğum bir dönem. Para için yaşattıkları kötü şeylerden dolayı tepkiliyim sanırım..

Önemli olan bizim memnuniyetimiz:) Tercihlerimizden memnun olalım da. Önemli olan bu. Bir kız için kadın için çok önemli konular. İnşallah hepimiz sonuçlarımızdan memnun kalalım. :KK68:

arkadalar benim lazer yapılalı bugün 10. gün genital dışında gözle görülür bir dökülme yok çıkan tüyler diken diken duruyor çok rahatsız edici hepsi birden dökülüp yeniden mi çıkıyor yoksa bir kısmı mı dökülüyor sadece bilmiyorum dökülmesini beklemeden kısaltmayı düşünüyorum hepsi dökülür mü beklesem mi bilemedim

arkadalar benim lazer yapılalı bugün 10. gün genital dışında gözle görülür bir dökülme yok çıkan tüyler diken diken duruyor çok rahatsız edici hepsi birden dökülüp yeniden mi çıkıyor yoksa bir kısmı mı dökülüyor sadece bilmiyorum dökülmesini beklemeden kısaltmayı düşünüyorum hepsi dökülür mü beklesem mi bilemedim

Daha ilk seansınızdı hepsinin dökülmemesi çook normal. Benim 15 16 gün sonra olmuştu ilk seans dökülmelerim. Canımızı ona sıkmayın. Daha erken.
Siz jilet kullanmıştınız. Belki ondan diken dikendir. Normalde de uzarken öyle değilse.

Daha ilk seansınızdı hepsinin dökülmemesi çook normal. Benim 15 16 gün sonra olmuştu ilk seans dökülmelerim. Canımızı ona sıkmayın. Daha erken.
Siz jilet kullanmıştınız. Belki ondan diken dikendir. Normalde de uzarken öyle değilse.

Keşke jilet kullanmasaydım o zaman jiletten dolayı böyle diken diken oldular yoksa normalde daha inceydi . hiç dökülmeyecekmiş gibi hepsi birden diken diken ve daha siyah çıkıverdi umarım dökülürler.

Keşke jilet kullanmasaydım o zaman jiletten dolayı böyle diken diken oldular yoksa normalde daha inceydi . hiç dökülmeyecekmiş gibi hepsi birden diken diken ve daha siyah çıkıverdi umarım dökülürler.
ah canım ah nasıl bir yere gidiyorsun sen ya jilet ne ya biz erkekmiyiz de jilet le kısaltıyorsun sen jilet kılların daha da kalın ve sık çıkmasına sebep oluyor o gittiğin yerdeki çalışan kişinin bilgisinin olup olmadığına dikkat et lütfen bu tarz yerlerde makine ile kısaltılır ve sonra işleme geçilir ben yılların tecrübesiyle konuşuyorum sana jilet kesinlikle yokkkkkkk

Ben lazerimi yaptırıyorum memnunum gidicek arkadaşlar varsa bence araştırarak gitsinler önceden ütüleme sistemini denedik başka yerde ama biten olmadı malesef paramı çöpe attım gidecekler varsa öneride bulunabilirim:)

Ben lazerimi yaptırıyorum memnunum gidicek arkadaşlar varsa bence araştırarak gitsinler önceden ütüleme sistemini denedik başka yerde ama biten olmadı malesef paramı çöpe attım gidecekler varsa öneride bulunabilirim:)

FDA onayı oldugu için bende burayı seçtim Ütüleme cihazların çok taklit olanları var belki oraya gitmişinizdir şimdilik burda 6 seans aldım onlar bitsin eğer gelişme olmassa farklı bir yer bulucam

Ütüleme sistemi çokta önerilmiyor bazı bölgelerde sadece doktorlar öneriyorlar bilemedim biz alexle çalışıyoruz ama bazı bölgelerde ütüleme sistemini kullanıyoruz ..

Ütüleme sistemi çokta önerilmiyor bazı bölgelerde sadece doktorlar öneriyorlar bilemedim biz alexle çalışıyoruz ama bazı bölgelerde ütüleme sistemini kullanıyoruz ..

çevremde alex den koltuk altı ve genital dışında pek memnun olanı görmedim ben özellikle yüzü mahvolan var bu aylarda alex sakıncalı olabilir

FDA onayı oldugu için bende burayı seçtim Ütüleme cihazların çok taklit olanları var belki oraya gitmişinizdir şimdilik burda 6 seans aldım onlar bitsin eğer gelişme olmassa farklı bir yer bulucam

Bilmiyorum canım Alex daha iyi Bence bazı bölgelerde Ütüleme sistemi daha aktif Değiştirecek olursan gittiğim yeri önerebilirim :)

Bilmiyorum canım Alex daha iyi Bence bazı bölgelerde Ütüleme sistemi daha aktif Değiştirecek olursan gittiğim yeri önerebilirim :)

memnun olmanıza sevindim ben ütüleme sistem den memnunum şu an için sorun yok umarım böyle devam eder :)

jilet kullanmayın derken bacak için de geçerlimi acaba ?ben de diod lazere başladım ilk jiletle temizlediler tamamen tüylerden arınmış olması gerekiyormuş çünkü diod da..

bana ilk seans da jilet kullndılar ama çıkınca çok çirkin kalın oluyor tüy dökücü veya erkeklerin kullandığı makinalardan almayı düşünüyoum bende diod a gidiyorum

Bende ütülemen sistemine gidiyorum memnunum gittiğim clncten araştırarak gitmiştim zaten 4. seansım memnunum bazı bölgelerim bitmek üzere :)

Derya Hanım ı aradım artık elden taksit yapmıyor musunuz diye sordum. Yapıyorlarmış. Anlattım karışıklık olmuştur diyor. 900 üzerinden elden 6 taksit olarak ödenebilir, arayıp konuşayım dedi. Telefon numaranızı istedi. Ben de olmadığını söyledim.

Ben de arkadaşlarım da kardeşim de öyle elden ödüyor. 150 150 veriyoruz. Ben gidişlerimde durumuma göre veriyorum. Bazen gittiğimde cilt bakımı da yaptırıyorum parayı ona göre ayarlıyorum. Az da oluyor çok da. Hiç laf ettikleri olmadı.

O kadar önerip sorun olduysa kusura bakmayın.

Merhaba,
Vortex lazer epilasyon başlığında yazdığınız mesaj üzerine tüm mesajlarınızı okudum. Gittiğiniz yeri de aradım. Benim görüştüğüm yerden daha uygun.
Derya diye çalışanları varmış daha önce ama artık çalışmıyormuş. O çıktığından beri gittiniz mi hiç? Yerine gelen kişi iyi mi?
Bahsettiğiniz gibi 900 müş hala. Ama kol içinde değilmiş. Açılış kampanyaları öyleymiş. Ödemeyi de 4 taksit yaparım dedi. Ben tek çekim ödeyecektim. Dediğiniz gibi 150 lira olmuyor ama yine de mantıklı geldi. Cumartesi randevu aldım görüşmeye gideceğim.
Bir sıkıntı yaşarsanız lütfen cumartesiye kadar yazın. O kadar yol boşuna gitmeyim.

Merhaba bende yeni üyeyim bende gidicem bu akşam lazer epilasyona sadece çene bölgesi için seanslar 50 tl paket alırsam tabiki daha uygun ama ilk önce seans olarak denemek istedim. Bursada oturuyorum eğer memnun kalırsam sizi de bilgilendiririm

Günaydınlarrr :) zaman geçtikçe sormadan edemicem sanırım :) bu dökülmelerde tüylerin hepsi dökülüyormu yoksa belirli noktalardamı dökülme oluyor?

Back