arkadaşlar ben soprano accord a gidicem mecidiyeköyde sopranonun gerçek kliniği taklit cihazlar seanslar bittikten sonra birkaç ay içinde tekrar geri geliyor sonra birşey uydurup üste çıkıyorlar ben çok araştırdım bu ütüleme sistemi Türkiyedeki disbürütörünü öğrenip öyle karar verin derim en ucuzunu m. köyde buldum 30 nisana kadar kampanya var tüm bacak genital koltuklatı 990 tl idi ben bugün gittim çarşamba günü ilk seansa başlayacağım ama ben tüm bel yarım göbek tüm kol ve yüz eklettim 1500 fiyat aldım inanın o kadar yüksek fiyat aldım ki gerçek cihazlar pahalıydı burayla pazarlık bile yapamadım 1500 ü duyunca :) ama sizde de oldumu aklıma takılan birşey var benim üst kolumun omuza yakın küçük bir kısmını ve göbek bölgemin yanlara doğru olan kısımlarını ve yüz bölgemde tüm alın istedim ama sadece kaş üstünü yapmayı tercih etti konuştuğum bayan fiyat önemli değil tamamını yapın dedim rica ettim çok rahatsız oluyorum dedim onlar doğal tüyler cihaz deyince kılın yapısı bozulur artış gösterir bbir de orayı azaltmaya çalışırız lazer kalın tüğleri görür ütüleme sistem inceyi görür diye tüm vücudun folikolünü bozmayalım çok rahatsız olursan daha sonraki senslarda yaparız dedi cidden oraları çok almadığımdan doğal duruyordu yani herkezden olan kadar ama olmuşken hepsi bitsin istiyoruz işte :) ama ikna etmye çalışıcam size oldumu bu şekilde. Lütfen özellikle cildinize taklit cihaz sürdürmeyin nolur alex i falan sakın yüze vurdurmayın