LAZER EPİLASYON

Gittim daha önce doktora bir şey çıkmadı genetik dedi babam annem de öyle benim :)
Emin misin canım daha önce bende öyle bi hata yaptım tedavim geçikti.adetinin 3
Günü gitmelisin hormon için.eğer adet olmadığın gün gitmişsen doğru çıkmaz sonuç.sakın ihmal etme sen gene de emin olmak için tekrar git.çünkü onlarda ne olduğunu bilmediği zaman genetik diyorlar.gideceğin hastane eğitim ve araştırma hastanesi olmasına da özen göster diğerleri ilgilenmiyo çünkü.

LAZER EPİLASYON DA İŞLEM ALDIĞINIZ CİHAZ ÇOK ÖNEMLİ SENELERCE GİDİP SONUÇ ALAMAYAN ARKADAŞLARIM VAR FİYAT TABİKİ ÖNEMLİ FAKAT ÖNCELİKLE CİHAZIN TEKNOLOJİSİ İYİYSE DAHA ÇABUK SONUÇ ALIRSINIZ. BİTENE KADAR KAMPANYALARI YAPIP PARALARI PEŞİN ALIP TÜYLER BİTMEYİNCE LAZER OKUMUYOR ARTIK DEYİP GÖNDERİYORLAR İNSANLARI.BEN ALEXANDRATE CİHAZININ ÜZERİNE TANIMIYORUM. TÜYLERİNİZ UYSUNSA 3- 5 SEANS ARASI SONUÇ ALINIYOR. BEN ÇOK MEMNUN KALDIM.TAVSİYE EDERİM. GİTTİĞİM YERİN TELİNİ YAZAYIM ARAYIN ARKADAŞLAR DR KONTROLÜNDE İŞLEM YAPIYORLAR. FİYATLARIDA PİYASADAKİ ALEXANDRATELARA GÖRE DAHA UYGUN .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bılmez miyim sporaclup ın ılerısınde metronun orada oturuyorum,nasıl görmedım hayret ...çok tşk ederım bılgıler için

Bılmez miyim sporaclup ın ılerısınde metronun orada oturuyorum,nasıl görmedım hayret ...çok tşk ederım bılgıler için

Ne güzel çok yakınmış adınıza sevindim. Herşey nasip kısmet :) Rica ederim :)

Emin misin canım daha önce bende öyle bi hata yaptım tedavim geçikti.adetinin 3
Günü gitmelisin hormon için.eğer adet olmadığın gün gitmişsen doğru çıkmaz sonuç.sakın ihmal etme sen gene de emin olmak için tekrar git.çünkü onlarda ne olduğunu bilmediği zaman genetik diyorlar.gideceğin hastane eğitim ve araştırma hastanesi olmasına da özen göster diğerleri ilgilenmiyo çünkü.

Bu şekilde gittim zaten değerler normal çıktı.

En iyi ve en etkili ve ayrıca tek yan etkisiz sistem ütüleme diode sistemi ama bu sisteminde piyasada çoğu sahte cihaz...O yüzden orjinal olanında uygulama yaptırmak lazım.Ütüleme diode sisteminden daha iyi sonuç verebilecek hiçbir sistem yoktur...

Sizlere Sahra Bulut estetik merkezini öneririm.Hem gerçek ütüleme diode epilasyon sistemi kullanıyorlar hem oldukça tecrübeliler hemde fiyatları uygun.

Anladım belki o taraflarda pahalıdır. Ben Sahrayıcedid de tüm vücut 900 e gidiyorum. Elden taksitli. İstediğim ekstra bölgelere de yapıyorlar. (İsim vermekte sakınca var mı bilmiyorum o yüzden vermeyim. ) 3. seansıma gideceğim tertemiz şu an. 1. seanstan sonraki 15 gün kadar sonra döküldü. 2. seansta temizlendi.

Bir de jilet demişsinya. Burada ilk gittiğinde makineyle kısalttılar. 2.ci de de kalanları kısalttılar. Jilet kullanmadım.

Bir seansına mı 900 veriyorsun s_gofret s_gofret ???? kaç seans bu fiyata acaba? bir de hangi makineyi kullanıyorlar.. memnun kaldıysan ben de gelemk isterim vallahi

Bir seansına mı 900 veriyorsun s_gofret s_gofret ???? kaç seans bu fiyata acaba? bir de hangi makineyi kullanıyorlar.. memnun kaldıysan ben de gelemk isterim vallahi

Yok 6 seans. Seans başı 150 veriyorum. Çok memnunum çok az çıkıyor farkedilmiyor bile.

isim vermende tabii ki bir sakınca yok. gittiğin merkezin adını bizimle paylaşırsan eğer çok sevinirim.

Loya Güzellik Salonu. Sahrayıcedid de Yenisahra metrosuna çok yakın.
Arkadaşlarımdan da başlayanlar oldu maşallah hepimiz memnunuz. İnşallah siz de nereye giderseniz gidin memnun kalırsınız. Çok büyük rahatlıkmış. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu.

Loya Güzellik Salonu. Sahrayıcedid de Yenisahra metrosuna çok yakın.
Arkadaşlarımdan da başlayanlar oldu maşallah hepimiz memnunuz. İnşallah siz de nereye giderseniz gidin memnun kalırsınız. Çok büyük rahatlıkmış. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu.

150 liraya hangi bölgeler dahil acaba? bir de hangi makineyi kullanıyorlar. Yenisahra ofisime çok yakın ben de gitmek isterim eğer sizler bu kadar memnun kaldıysanız.

150 liraya hangi bölgeler dahil acaba? bir de hangi makineyi kullanıyorlar. Yenisahra ofisime çok yakın ben de gitmek isterim eğer sizler bu kadar memnun kaldıysanız.

Tüm bacak, tüm kol, koltukaltı, özel bölge. Vortex cihazında yaptırıyorum. Jilet kullanılmıyor. Gidiyorsun onlar makineyle kısaltıp işlem yapıyorlar.
Ben çok önyargılıydım lazer epilasyona. Acıdan ve jilet konusundan rahatsızdım. Burayla konuşup elden taksit yaptıklarında en kötü beğenmezsem devam etmem dedim. Siz de bence giderseniz öyle yapın.
Bu arada Derya Hanım a işlem yaptırmanızı tavsiye ederim.

fiyat uygunmuş.valla benden diyot yaptırıyrm maşallah hersey için para istiyorlar

Tüm bacak, tüm kol, koltukaltı, özel bölge. Vortex cihazında yaptırıyorum. Jilet kullanılmıyor. Gidiyorsun onlar makineyle kısaltıp işlem yapıyorlar.
Ben çok önyargılıydım lazer epilasyona. Acıdan ve jilet konusundan rahatsızdım. Burayla konuşup elden taksit yaptıklarında en kötü beğenmezsem devam etmem dedim. Siz de bence giderseniz öyle yapın.
Bu arada Derya Hanım a işlem yaptırmanızı tavsiye ederim.

Şaka gibi yaaa. Ben de senin gibi ne güzel yavaş yavaş öderim diyordum. ama aradım şimdi Loya'yı elden ancak 2 taksit yaparız dedi ve beni kaybetti...

Şaka gibi yaaa. Ben de senin gibi ne güzel yavaş yavaş öderim diyordum. ama aradım şimdi Loya'yı elden ancak 2 taksit yaparız dedi ve beni kaybetti...

Hadiya.. Çok ilginç. Ama benim kaç arkadaşım öyle başladı. Acaba kiminle konuştunuz.

Derya Hanım ı aradım artık elden taksit yapmıyor musunuz diye sordum. Yapıyorlarmış. Anlattım karışıklık olmuştur diyor. 900 üzerinden elden 6 taksit olarak ödenebilir, arayıp konuşayım dedi. Telefon numaranızı istedi. Ben de olmadığını söyledim.

Ben de arkadaşlarım da kardeşim de öyle elden ödüyor. 150 150 veriyoruz. Ben gidişlerimde durumuma göre veriyorum. Bazen gittiğimde cilt bakımı da yaptırıyorum parayı ona göre ayarlıyorum. Az da oluyor çok da. Hiç laf ettikleri olmadı.

O kadar önerip sorun olduysa kusura bakmayın.

Ben diot 'u sadece bazı bölgelerde öneriyorum lazer yaptırıyorum bizde lazer ve diot'u karışık kullanıyoruz ama heryere bu cihaz kullanıldığında pekte etkili olcağını düşünemiyorum .

Ankarada lazer yaptiran var mi? Ben tunalida bi yere gidiyorum ve doktor hanim alex kullandi. Daha ilk seansa gittim. Fiyati bana uygun gelmisti ama sizinkileri gorunce pahaliymis sanirim. Tum bacak, genital ve koltuk alti seans basina 500tl verdim. 3. Seanstan sonra 450tl olur dedi. Acaba kullanilan makineye gore mi degisiyo bu fiyatlar ?

Back