- Konu Sahibi Minikkhatun
Bu kadar tüylenme sorununuz varsa bi doktora gidin derim çünkü kadınlarda tüylenme normal bişey değil.
Gittim daha önce doktora bir şey çıkmadı genetik dedi babam annem de öyle benim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar tüylenme sorununuz varsa bi doktora gidin derim çünkü kadınlarda tüylenme normal bişey değil.
Emin misin canım daha önce bende öyle bi hata yaptım tedavim geçikti.adetinin 3Gittim daha önce doktora bir şey çıkmadı genetik dedi babam annem de öyle benim :)
Bılmez miyim sporaclup ın ılerısınde metronun orada oturuyorum,nasıl görmedım hayret ...çok tşk ederım bılgıler için
Emin misin canım daha önce bende öyle bi hata yaptım tedavim geçikti.adetinin 3
Günü gitmelisin hormon için.eğer adet olmadığın gün gitmişsen doğru çıkmaz sonuç.sakın ihmal etme sen gene de emin olmak için tekrar git.çünkü onlarda ne olduğunu bilmediği zaman genetik diyorlar.gideceğin hastane eğitim ve araştırma hastanesi olmasına da özen göster diğerleri ilgilenmiyo çünkü.
Anladım belki o taraflarda pahalıdır. Ben Sahrayıcedid de tüm vücut 900 e gidiyorum. Elden taksitli. İstediğim ekstra bölgelere de yapıyorlar. (İsim vermekte sakınca var mı bilmiyorum o yüzden vermeyim. ) 3. seansıma gideceğim tertemiz şu an. 1. seanstan sonraki 15 gün kadar sonra döküldü. 2. seansta temizlendi.
Bir de jilet demişsinya. Burada ilk gittiğinde makineyle kısalttılar. 2.ci de de kalanları kısalttılar. Jilet kullanmadım.
Bir seansına mı 900 veriyorsun s_gofret ???? kaç seans bu fiyata acaba? bir de hangi makineyi kullanıyorlar.. memnun kaldıysan ben de gelemk isterim vallahi
Yok 6 seans. Seans başı 150 veriyorum. Çok memnunum çok az çıkıyor farkedilmiyor bile.
isim vermende tabii ki bir sakınca yok. gittiğin merkezin adını bizimle paylaşırsan eğer çok sevinirim.
Loya Güzellik Salonu. Sahrayıcedid de Yenisahra metrosuna çok yakın.
Arkadaşlarımdan da başlayanlar oldu maşallah hepimiz memnunuz. İnşallah siz de nereye giderseniz gidin memnun kalırsınız. Çok büyük rahatlıkmış. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu.
150 liraya hangi bölgeler dahil acaba? bir de hangi makineyi kullanıyorlar. Yenisahra ofisime çok yakın ben de gitmek isterim eğer sizler bu kadar memnun kaldıysanız.
Tüm bacak, tüm kol, koltukaltı, özel bölge. Vortex cihazında yaptırıyorum. Jilet kullanılmıyor. Gidiyorsun onlar makineyle kısaltıp işlem yapıyorlar.
Ben çok önyargılıydım lazer epilasyona. Acıdan ve jilet konusundan rahatsızdım. Burayla konuşup elden taksit yaptıklarında en kötü beğenmezsem devam etmem dedim. Siz de bence giderseniz öyle yapın.
Bu arada Derya Hanım a işlem yaptırmanızı tavsiye ederim.
Şaka gibi yaaa. Ben de senin gibi ne güzel yavaş yavaş öderim diyordum. ama aradım şimdi Loya'yı elden ancak 2 taksit yaparız dedi ve beni kaybetti...
Şaka gibi yaaa. Ben de senin gibi ne güzel yavaş yavaş öderim diyordum. ama aradım şimdi Loya'yı elden ancak 2 taksit yaparız dedi ve beni kaybetti...