- 25 Aralık 2014
- 35
- 1
- 18
- 30
- Konu Sahibi Minikkhatun
Merhabalar :) öncelikle sorum olucaktı :) lazer epilasyona gidiyorum tüm bacak+genital+kol+göbek bölgesi+bel=1350 tl sizce pahalımı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar :) öncelikle sorum olucaktı :) lazer epilasyona gidiyorum tüm bacak+genital+kol+göbek bölgesi+bel=1350 tl sizce pahalımı ?
Osmanbey tarafında beaty marina diye bi yere gidiyorum . Fakat müşterisi çok. ilk alınmandan sonra baya dökülme yaşandı baya araştırdım etkili olduğu söylentisi var
1350 tek seans fiyatı mı acaba?Her yer ayrı demekki herkes başka bir şey diyo valla banada pahalı geldi çünkü oldu olan
bel derken? ben bacak genital kol 1200 mü ne verdim daha kaç sene önce.kullanılan cihaza da bağlıdır fiyatlar.hastanede mi yapıyorsunuz güzellik merkezinde mi?bi de kıl yapınız/ten renginiz nasıl?Merhabalar :) öncelikle sorum olucaktı :) lazer epilasyona gidiyorum tüm bacak+genital+kol+göbek bölgesi+bel=1350 tl sizce pahalımı ?
Her yer ayrı demekki herkes başka bir şey diyo valla banada pahalı geldi çünkü oldu olan
bel derken? ben bacak genital kol 1200 mü ne verdim daha kaç sene önce.kullanılan cihaza da bağlıdır fiyatlar.hastanede mi yapıyorsunuz güzellik merkezinde mi?bi de kıl yapınız/ten renginiz nasıl?
Ben beyaz tenliyim o yüzden şanslıyım ama bitek genital bölgeden şikayetçiyim.orda pek bitmedi gibi.ama lazer bittikten sonra hormon sorunum oldu belki onu etkilemiş olabilir o yüzden pek şikayet edebilecek durumda da değilimEskisen daha pahalıymış zaten. Bence nerede olursa olsun estetisyen yapmalı. Belgesini görmek gerek. Bu arada beyaz ten çok daha çabuk bitiyormuş. Ben esmerim ama maşallah çok iyi sonuç aldım.
Bu kadar tüylenme sorununuz varsa bi doktora gidin derim çünkü kadınlarda tüylenme normal bişey değil.Ben de 8 seans ütüleme epilasyon yaptırdım tüm bacak, tüm kol, koltuk altı, genital, tüm karın ve ellerimin üstüne 8 seans için 2700 lira verdim gerçekten değdi çok tüylü biriydim daha önce hemen hemen %90 bitti kalanlar da baya inceli ve rengi açıldı yaza kadar bekleyeceğim tüylerin çıkma durumuna göre tek seans daha gidebilirim. Ütüleme epilasyon cidden çok iyi daha önce de 2 seans sadece koltuk altım için alexe gitmiştim müthiş acıyordu ütüleme çok konforlu acı hemen hemen yok diyebilirim.
Ben beyaz tenliyim o yüzden şanslıyım ama bitek genital bölgeden şikayetçiyim.orda pek bitmedi gibi.ama lazer bittikten sonra hormon sorunum oldu belki onu etkilemiş olabilir o yüzden pek şikayet edebilecek durumda da değilim
Anladım belki o taraflarda pahalıdır. Ben Sahrayıcedid de tüm vücut 900 e gidiyorum. Elden taksitli. İstediğim ekstra bölgelere de yapıyorlar. (İsim vermekte sakınca var mı bilmiyorum o yüzden vermeyim. ) 3. seansıma gideceğim tertemiz şu an. 1. seanstan sonraki 15 gün kadar sonra döküldü. 2. seansta temizlendi.
Bir de jilet demişsinya. Burada ilk gittiğinde makineyle kısalttılar. 2.ci de de kalanları kısalttılar. Jilet kullanmadım.
Merhaba , sahrayıcedıttekı yerı bana da söyler mısın oraya cok yakın oturuyorum