Lazer Epilasyon

Ben lazer epilasyona basladim ancak emziriyorum bebegim 7 aylik zaten bir hafta oldu yaptirali ilknseans ozel hastene de yaptiriyorum dr a danisdim bisey olnaz dedi 6 aylikdannoceyse yapilmaz dedi bi sikinti olurmu cihaz alex cynosure apogee genital ve koltuk alti bolgesine yaptiriyorum

ben bbekarım ancak paket aldığımda aklıma geldı sordum bunu polıklınıkte sormuştum yapılabılır sakıncası yok ama hormonlar degıstıgı ıcın hamılelkte dökülse bıle doğumdan sonra çıkma ıhtımalı yüksek seansın faydası olmayabılır boşa para odemıs olursunuz demıstı yapan kız.

Koltuk altı için lazer epilasyona başlamak istiyorum. Ancak "Epilasyon sonrası aşırı terler oldum, evde bile ter içinde kalıyorum, çok kötü kokuyorum..." gibi yorumlar yüzünden cesaret edemiyorum. Kimi işlem sonrası çok kısa süreli bir koku olduğunu söylemiş, kimisi de çok uzun süredir bu yüzden ciddi sıkıntı yaşadığını... Kokuya sebep olan nedir ve sık karşılaşılan bir sorun mudur bu terleme ve koku?

Merhaba,

Tam tersi olur aslında. Bu alandaki terleme istenmeyen tüylerinde katkısıyla daha da fazlalaşır. Havasız bir alan olan koltukaltında tüylerinde etkisiyle bakteri üremesi söz konusudur ve koku yapar. Koltuk altınıza yaptıracağınız lazer uygulaması kesinlikle kokuyu azaltır, fazlalaştırmaz. Mümkün değil.

Teşekkür ederim cevabınız için. Bu tarz şikayetlere forumda da fazlaca denk gelince tereddüt eder oldum.

merhaba
özel bir hastanede yaklaşık 2 yıldır yüz bölgeme lazer epilasyon yaptırıyorum. ilk önce alex ile başladılar bi kaç seanstan sonra diodla devam ettiler diod lazer çok canımı yakıyor ve hassas tenli olduğum için yüzümde morluklar ve kızarıklıklar oluşuyor ve 2_3 gün içerisinde geçiyor fakat memnun değilim yüzümdeki tüyler o kadar geniş bi alana yayıldı ki bu durumdan fazlasıyla rahatsızım şimdide soprano markalı ütüleme dioda başladım ama pek umudum yok gibi ne yapmalıyım (

Merhaba,

Estetik International Sağlık Grubu olarak, hamile kalmayı planlayan ya da emziren bayanlara ve ya hormonel bir dengesizlik yaşayan hastalarımıza dönemsel ve geçici bu dönemleri atlattıktan sonra lazer uygulamalarını önermekteyiz. Zira bu dönemler kıllanma durumunu aktif hale getirebilir. Sizin bu 2 senelik süreç zarfında bu tarz bir durumunuz oldu mu? Eğer olmadıysa, bir kan testi yaptırarak, genel hormon taraması yaptırmanızı tavsiye edebiliriz.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum .2 sene öncesinde lazere başlamadan ve geçen ay da hormon testi yaptırdım. herhangi bir sorun çıkmadı.Bu yüzdendir ki tüylerimin bu derecede artması beni rahatsız ediyor kesin bir çözümü yokmudur? Bu yüzden bebek sahibi olma konusunda çekimserim

Forum özel mesaj yoluyla isim soy isim ve telefon numaranızı alabilir miyiz? Sağlık danışmanımıza ayrıntılı bir şekilde geçirdiğiniz süreci ve işlemleri anlattığınız takdirde, bir sonuca ulaşılabileceğini düşünüyorum

merhaba QUANTUM Scanner (Tarama) lazer hakkında ne söyleyebilirsiniz daha önce hiç duymadım araştıraym dedim ama hep yabancı yazıyo anlamadm bu makine türkiyeye yeni gelmş sanrm ben tüm vücut lazer yaptırmayı düşünüyorm biyere sordum bu makineyle 8seasda tüylern bitceği konusunda garenti verdiler yaptıran bikaç kişiyle konuştum gidenlerden memlunlarmş tüylerin cogu gitmş ama bu makineyi hiç duymadım oyüzdn tereddütteym ilerki yıllarda bi zararı yada tekrar cıkma söz konusu olabilrmi cok kararsızım hangi lazer makinesi daha iyi sonuç verir benim tenim buğday ve kıl siyah ve kalın kök

Merhaba,

Lazer epilasyon cihazlarında sistem hemen hemen aynı altyapıya göre geliştirilmiştir. Cihazlara eklemeler yapıldıkça farklı adlarla piyasaya sürülüyor. Cihazların elbette çok önemli var ama en çok dikkat edilmesi gereken konu, gideceğiniz merkezde farklı varyasyonlarda cihazların olmasına dikkat etmenizdir. Çünkü her kıl tipi ve cilt tipi birbirinden farklılık gösterir ve aynı cihaz bir kişide verimli sonuçların alınmasını sağlarken, bir başkasında aynı etkiyi göstermeye bilir. Bu sebeple çoklu cihaz seçeneklerinin olduğu ve bakımlarının mutlaka yapıldığı lazer epilasyon merkezlerini tercih etmelisiniz.

Ben beyaz tenliyim ve siyah tüylerim epilasyona gidiyorum. girdiğim cihaz DIOD sizce normalmi ?

Merhaba,

DIOD, Açık ten buğday tende, kalın tüylerin dışında, ince ve açık renk tüylerde de başarılı sistemdir.Uygun dozlarda güvenle kullanılır. Tüyleriniz kalınsa başka bir seçenek tercih edilmelidir

yüz bölgem için iki farklı merkeze gittim ilki diod cihaz kullanıyordu, ancak pek etkisini gördüğümü söyleyemem, kılları kökünden almamam çok rahatsız ederse jilet yapmam söylendi, ve yüz bölgemdeki kıllarda bir artış oldu. şimdi bir hastaneye gidiyorum ve Alexandrite pro kullanıyorlar fakat çok memnunum, cihazlar kişiden kişiye farklı etki yapabilir mi?

Merhaba. Benim meme ca dan dolayı sol koltuk altı lenflerim alındı. Lazer epilasyonun direk olarak lenfleri etkilediğini duymuştum. Vücudumun herhangi bir bölgesine lazer epilasyon yaptırmamın bir sakıncası var mı acaba?

Merhaba,

Geçmiş olsun, lazer epilasyon kıl kökü dışında doku veya organlara zarar verici bir yan etkisi yoktur. Radyoaktif bir ışın değildir. Sadece ışık enerjisinin ısıya dönüşmesi ile etki eder. Vücutta biriktirici bir yan etkisi de yoktur, dolayısıyla herhangi bir sorun olmaz

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…