- 21 Kasım 2014
- 247
- 82
- 38
- Konu Sahibi BektasKoyuAssos
-
alexandrite lazer yüze uygulanır mı?
peki yüz için en uygun lazer hangisidir?
diğer bölgelerede uygulanıyormu
kaç seansta bitiyor acaba
Lazer epilasyonun çalışma prensibi kıl köklerine ısı ileterek bu alanlarda kalıcı bir tahribat yaratmaktır. Kıllara rengini veren melanin ısıyı emer ve kıl köklerine iletir. Böylece kıl kökü artık işlevini yerine getiremez hale gelmiş olur. Zerre atışlar sayesinde cilde ulaşan lazer ışığı, kıl köküne yoğunlaşarak saniyelik süreler içinde, kılda çok büyük bir ısı oluşturur. Bu sırada, etrafındaki dokulara zarar vermeden sadece kıl kökünü ve kıl kökünü besleyen damarları ve uykuda bekleyip, yakın zamanda tekrar çıkacak olan kıl köklerini de tahrip eder. Bu şekilde artarda yapılan seanslar sonrasında lazer epilasyon yapılan bölge tüylerden arındırılmış olur.
Lazer Epilasyon alanında kullanılan başlıca sistemler ; Alexandrite , Diyote, Ultrasonic Epilasyon ve Ndyag ‘dır. Estetik International bünyesindeki lazer epilasyon merkezlerine gittiğinizde cilt ve kıl yapınız, kıllarınızın yoğunluğu ve teninizin tonu uzmanlarca analiz edilerek sizin için hangi sistemin uygun olduğu belirlenecektir.
Ama korkuyorum bir zararı varmıdır daha sonra
Lazer epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüme. Tüylerim çok belirgin kalın ve siyah beyaz tenliyim. Ne kadar sürede sonuç alırım ?
ben bacaklarıma yaptırmak istiyorum ancak en iyi yöntem hangisi karar veremiyorum, kıllarım koyu ve serttir alexandrite mı yoksa diyote'tan mı daha olumlu sonuç alırım?Lazer epilasyonun çalışma prensibi kıl köklerine ısı ileterek bu alanlarda kalıcı bir tahribat yaratmaktır. Kıllara rengini veren melanin ısıyı emer ve kıl köklerine iletir. Böylece kıl kökü artık işlevini yerine getiremez hale gelmiş olur. Zerre atışlar sayesinde cilde ulaşan lazer ışığı, kıl köküne yoğunlaşarak saniyelik süreler içinde, kılda çok büyük bir ısı oluşturur. Bu sırada, etrafındaki dokulara zarar vermeden sadece kıl kökünü ve kıl kökünü besleyen damarları ve uykuda bekleyip, yakın zamanda tekrar çıkacak olan kıl köklerini de tahrip eder. Bu şekilde artarda yapılan seanslar sonrasında lazer epilasyon yapılan bölge tüylerden arındırılmış olur.
Lazer Epilasyon alanında kullanılan başlıca sistemler ; Alexandrite , Diyote, Ultrasonic Epilasyon ve Ndyag ‘dır. Estetik International bünyesindeki lazer epilasyon merkezlerine gittiğinizde cilt ve kıl yapınız, kıllarınızın yoğunluğu ve teninizin tonu uzmanlarca analiz edilerek sizin için hangi sistemin uygun olduğu belirlenecektir.
ben bacaklarıma yaptırmak istiyorum ancak en iyi yöntem hangisi karar veremiyorum, kıllarım koyu ve serttir alexandrite mı yoksa diyote'tan mı daha olumlu sonuç alırım?
merhaba ..
lazer epilasyon yaptırdıktan sonra hamilelik gibi bir durumda, tüyler tekrardan çıkabiliyor mu ?
teşekkür ederim doktor bey :)Merhaba,
Sizin henüz hamile kalma düşünceniz olduğu için, bu koşullarda herhangi bir olumsuz sonuç oluşmayacaktır. Sadece hamilelik ve emzirme dönemlerinde lazer epilasyonu önermiyoruz çünkü hormonel yapı tam olarak oturmadığı için, normal bir kişiye göre sonuç alma süresi uzayabiliyor. Gebe kalmadan evvel lazer epilasyon yaptıran, sonrasında emzirme dönemini atlatıp, bahsettiğimiz hormonel değişim sonucu, "eskisi kadar olmayan çok daha cılız çıkabilen" tüylere atışlar yaparak, yaşadığı konforu devam ettirdiğimiz lazer epilasyon hastalarımız bulunmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?