E emine5815 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2017 25 8 36 42 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi emine5815 #1 PHILIPS SC 1997 Lumea Lazer IPL Epilasyon Cihazını alıp almamakta çok kararsız kaldım klinikte mi lazer yaptırmalıyım yoksa bu cihazda aynı işi görür mü acaba, deneyen arkadaşlar var mı, deneyimlerinizi paylaşırlarsa memnun olurum.
PHILIPS SC 1997 Lumea Lazer IPL Epilasyon Cihazını alıp almamakta çok kararsız kaldım klinikte mi lazer yaptırmalıyım yoksa bu cihazda aynı işi görür mü acaba, deneyen arkadaşlar var mı, deneyimlerinizi paylaşırlarsa memnun olurum.
KarKralicesi ATA BARIŞ (: Kayıtlı Üye 16 Eylül 2006 24.056 18.169 823 37 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi emine5815 #2 Gecen yıl mart ayında almıştım. 2-3 kez kullanmıştım. Baya zamandır da hamilelikten yapamıyordum. Ama çok şükür ki tüyler cok iyi durumdalar. Bence her kadının evinde olması gereken bir cihaz bu. Ben cok memnunum. Ve evde kendin yapman cok güzel. Doğum sonrasıda devam edicem.
Gecen yıl mart ayında almıştım. 2-3 kez kullanmıştım. Baya zamandır da hamilelikten yapamıyordum. Ama çok şükür ki tüyler cok iyi durumdalar. Bence her kadının evinde olması gereken bir cihaz bu. Ben cok memnunum. Ve evde kendin yapman cok güzel. Doğum sonrasıda devam edicem.
E emine5815 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2017 25 8 36 42 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi emine5815 #3 KarKralicesi .!.: Gecen yıl mart ayında almıştım. 2-3 kez kullanmıştım. Baya zamandır da hamilelikten yapamıyordum. Ama çok şükür ki tüyler cok iyi durumdalar. Bence her kadının evinde olması gereken bir cihaz bu. Ben cok memnunum. Ve evde kendin yapman cok güzel. Doğum sonrasıda devam edicem. Genişletmek için tıkla... KarKralicesi .!.: Gecen yıl mart ayında almıştım. 2-3 kez kullanmıştım. Baya zamandır da hamilelikten yapamıyordum. Ama çok şükür ki tüyler cok iyi durumdalar. Bence her kadının evinde olması gereken bir cihaz bu. Ben cok memnunum. Ve evde kendin yapman cok güzel. Doğum sonrasıda devam edicem. Genişletmek için tıkla... peki kullanmadan önce ilgili bölgeleri temizlemek mi gerekiyor?
KarKralicesi .!.: Gecen yıl mart ayında almıştım. 2-3 kez kullanmıştım. Baya zamandır da hamilelikten yapamıyordum. Ama çok şükür ki tüyler cok iyi durumdalar. Bence her kadının evinde olması gereken bir cihaz bu. Ben cok memnunum. Ve evde kendin yapman cok güzel. Doğum sonrasıda devam edicem. Genişletmek için tıkla... KarKralicesi .!.: Gecen yıl mart ayında almıştım. 2-3 kez kullanmıştım. Baya zamandır da hamilelikten yapamıyordum. Ama çok şükür ki tüyler cok iyi durumdalar. Bence her kadının evinde olması gereken bir cihaz bu. Ben cok memnunum. Ve evde kendin yapman cok güzel. Doğum sonrasıda devam edicem. Genişletmek için tıkla... peki kullanmadan önce ilgili bölgeleri temizlemek mi gerekiyor?
E emine5815 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2017 25 8 36 42 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi emine5815 #4 emine5815 .!.: peki kullanmadan önce ilgili bölgeleri temizlemek mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... bu arada Allah kurtarsın inşallah bebeğinizi sağ salim alırsınız kucağınıza
emine5815 .!.: peki kullanmadan önce ilgili bölgeleri temizlemek mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... bu arada Allah kurtarsın inşallah bebeğinizi sağ salim alırsınız kucağınıza
KarKralicesi ATA BARIŞ (: Kayıtlı Üye 16 Eylül 2006 24.056 18.169 823 37 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi emine5815 #5 emine5815 .!.: peki kullanmadan önce ilgili bölgeleri temizlemek mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Temizleyip yapmak gerekiyo tabikide. Kullanım katalogu var içinde onu okursanız o yardımcı olucaktır size.
emine5815 .!.: peki kullanmadan önce ilgili bölgeleri temizlemek mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Temizleyip yapmak gerekiyo tabikide. Kullanım katalogu var içinde onu okursanız o yardımcı olucaktır size.