• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon yardım

ben alex'e gidiyorum geçen yıl mayısta başladım,bitene kadar diyerekten 1500'e anlaştık 6 seans gittim şimdiye kadar ve koltuk altı bi kaç tane ince tüy halinde çıkıyor,özel bölge bi kaç seans daha ister gibi ama tüyleri inanılmaz incelttiğinden lazer görür mü görmezz mi bilemiyorum,bacaklarda 6-7 tel çıkıyor..komple bitmez dedikleri sanırım tüyler iyice incelecek ve lazer artık onları görmeyecek o_O

ben alex'e gidiyorum geçen yıl mayısta başladım,bitene kadar diyerekten 1500'e anlaştık 6 seans gittim şimdiye kadar ve koltuk altı bi kaç tane ince tüy halinde çıkıyor,özel bölge bi kaç seans daha ister gibi ama tüyleri inanılmaz incelttiğinden lazer görür mü görmezz mi bilemiyorum,bacaklarda 6-7 tel çıkıyor..komple bitmez dedikleri sanırım tüyler iyice incelecek ve lazer artık onları görmeyecek o_O
aynen öyle dediler ayva tüyleri şeklinde kalır diye

diode bitirir. kaçırma derim
acıbademden iyi midir acaba ya bir de güzellik merkezi olması kafamı karıştırıyor diode diyip kalitesiz bir cihazla yapmasınlar bi de fiyat konusu acıbadem mi çok pahalı yoksa burası mı çok ucuz anlamadım

Ben ütüleme sistemine gittim, 2 seans 2 kontrol olmak üere 4 defa gitmiş oldum. Toplam 500tl ödedim, sadece tüm bacak için. Randevu sıkıntısı yüzünden artık gitmeyeceğim ama çok çok azaldı. Şuan doğudayım batıya tayin alınca tekrar başlamayı düşünüyorum. Tekrar çıkarmı bilemiyorum, sizce çıkarmı?

acıbademden iyi midir acaba ya bir de güzellik merkezi olması kafamı karıştırıyor diode diyip kalitesiz bir cihazla yapmasınlar bi de fiyat konusu acıbadem mi çok pahalı yoksa burası mı çok ucuz anlamadım
kadınlarklübüne tşk ederim.. KIZKULESİ GÜZELLİK MERKEZİ istanbulun nen kaliteli merkezidir tüm işlemlerde mükemmeller

Back