Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptıranlar

kızlar benim bildiğim bir lazer epilasyon aleti var evde uygulayabildiğiin acısız ve sarı tüyleri de görüyor. ilgilenler özelden mesaj atabilir.

Bunu duymustum biyerde.
Ama hem ozel makinalar gibi etkili olmuyor bunlar, hemde makinanin her seferinde bi parcasini degistirmen lazimmis.
ayni evde kagit cikaran yazicilar gibi.

Ben yaptırmadım ama yaptıran çok etrafımda seans sayısı kişiden kişiye değişir

Peki ne yaptırmak lazım tamamen bitmesi için. Batıkları lazer mi temizliyor yoksa iğneli epilasyon mu ?
Siz ne önerirsiniz bu konuda?

Peki ne yaptırmak lazım tamamen bitmesi için. Batıkları lazer mi temizliyor yoksa iğneli epilasyon mu ?
Siz ne önerirsiniz bu konuda?
Size tavsiyem alexandrite ile başlayın.hem cildinizi ve batıklarınızı düzeltir hem tüylerinizi inceltir ve bi kısmını yok eder.birkaç seans bu şekilde devam edin.daha sonra diode lazerle devam edin.eğer dayanabilirseniz iğneli epilasyon da yaptırabilirsiniz.diode lazer alexandrite gibi o anda kılları yakıp yok etmiyor 21 gün sonra dökülme yapıyor,fakat yinede aynı anda hepsi dökülmüyo.yani diode sabır işiayrıca eğer lazer yaptırıyorsanız gideceğiniz salona bilinçli müşteri olarak gidin ve şunu sorun.(cihazlarınızın ampulleri ne sıklıkla değişiyo diye).çünkü bazı yerler sık sık ampul değiştirmediği için kıllar yanıyo gibi olsa da kıl kökünü yeteri kadar tahriş etmediği için seanslarınız boşa gidebilir.

Lazer yaptırmıyorum ama düşünüyorum :) Yaptırmadan önce iyi bir araştırma yapar giderim zaten ama iğneliye dayanamam ağrı eşiğim çok düşük maalesef Diğer söylediklerinizi araştırır o yöntemleri yaptırırm :) Bilgi için teşekkür ederim

rica ederim canım:)

arkadalar benim lazer yapılalı bugün 10. gün genital dışında gözle görülür bir dökülme yok çıkan tüyler diken diken duruyor çok rahatsız edici hepsi birden dökülüp yeniden mi çıkıyor yoksa bir kısmı mı dökülüyor sadece bilmiyorum dökülmesini beklemeden kısaltmayı düşünüyorum hepsi dökülür mü beklesem mi bilemedim

Çoğunluğu dökülür canım seansa 3 gün kala kısaltırsın

walla kızlar ben 3.seansa gidicem diode lazer e gidiyorum markasını her gittiğimde bakmayı unutyorum acıdan :) ama benm makinam bole jel sürülüo ve tabancalı kırmızı ışıgı ver ver deriye temas edio temas ettiği deriye sadece ısık ve ısı veriyor ama cok acıyor.Yardımcı olmak adına şöyle solicem.Şimdi benm tenim bugday ama beyaza yakın cok asırı tenim koyu deil.Kıl yapımda simsiyah ve sakal kadar sertti.Yıllardır guatır yüzündn kıllanma gecirmstim üstüne de sürekli tayt giymekten vede havasız kaldıgı icin bacaklarım alerji olmustu kıllarım ister agda ile alayım ister jilet yada makina sakal gibi cıkıyordu ve cıkarken deli gibi kasınıo yara oluodu batık oluodu.Gitmediğim doktor kalmadı sonunda bana lazere gidiceksin baska yolun yok dediler.

Şimdi benm yapımda kıllarınız varsa benm tenim gibiyse hemen gidin.Acı eşiğiniz belki benm kadar düsük deildir.Uyusturucu krem yada spreyde kullanabilirsiniz.Benim ilk seans sonunda koltuk altında tek tük kıl kaldı.İlk seans ta döküldü.Bacaklarım ilk seasn ta %80 oranında döküldü mesela ben dökülmüs ve alınmamıs sekilde sort giydm belli bile değildi.Merkezde kiler de benm kıl yapım da harika sonuc alındıgını en basta solemisti ben pek inanmamstm ama yasayarak gördüm.2.seansıda oldum simdi kalan kılların cıkıp dökülmesini beklicem.Acıkcası o kadar acıya ragmen yinede cok mutluyum yıllardır bana çile cektiren kıl köklerimden sonunda kurtulmaya basladım die..Ben diode lazer ile basladım.Alexandrite a hiç gitmedm.Walla en yakınınzda hangisi varsa sizin rahatlıgınızda ulasımda önemli ona gidin.Ama gercek lazer olsun.Asla Ipl olana gitmeyin en basta yaptım o hatayı ilk seasn gitmistim toplu para vermedm allahtan.
Ama bole yani kızla ben diode ile başladım cok memnun kaldım ilk seans ta faydasını gördm.Ama tabi benim kıllarım ve tenim buna elverisliydi.Sizde benm gibi kıllara sahipseniz hiç durmayın derim.Diode ile hemen sonuc alınıo.Diger lazerleri bilmiyorum...

bana da soguk jel sürüyorlar cilde temas eden bir makina ütüleme diod a gidiyorsun sanırım ben ikinci seansı haftaya alıcam . bende hiç acı olmuyor sadece parmak üstleri ve genitalde çok hafif o da acıyı hissedene kadar geçiyor :)

Ahandaaa buraya geldim
Benimde bitti sayilir alexandritw dogrumu yazdm bilmiyrm ama mukemmek cozum dokulme super.o buz baslikli olanlar berbat ve etkisiz onlara 2 seans gittim fıısssss
Ama uteleme ile yapan alexandrite genital koltukalti bacak hicbiryerimde kalmadi bisey tavsiye ederim.

5 sene önce euroderm bahariye subede 2000 tl ye komple heryerıme bitene kdr yaptırdım 8 seans surdü die hatırlıyorum alexsandrayttı cıhaz aslında tamamen gitmedi tuyler ama buyuk oranda azalmıştı şimdi hamile oldugum için lazerden eser yok gayet tuyluyum ozellikle son zamanlarda ..

buradaki tavsiyelerle okmeydanında bir özel hastaneye 1.5 senedir gidiyorum.
10 seanslık paketti ve gelecek ay son seansıma gideceğim. yüz hariç tüm vüduma yaptırdım.
tecrübelerimi ve tavsiyelerimi aktarayım;
öncelikle kıllarınız çoksa lazere gidin,azaltın derim. benimkiler çok fazlaydı.
estetisyen bana başlarken %70 azalma garantisi vermişti,öyle de oldu. hatta daha fazlası.
%100 bitiririm diyen yalan söylüyodur,arkanıza bakmadan kaçın. lazerde öyle birşey yok.

hayatımın en rahat 1,5 senesini geçiriyorum(tüy açısından)
kalan tüyleri de iğneli epilasyonla sonlandıracağım inşallah.

son olarak ; yüz ve göbeğe yaptırmanızı tavsiye etmiyorum,arttırıyor.

arkadaşlar lazer yaptırmayı düşünüyorum şifa hastanesinde genital ve koltukaltı için kullanılan makina alexandrite synhro Repla:y yaptıran varmı aranızda bu cihazla yorumlarınızı bekliyorum

şimdiye kadar ağdaya verdiğim paraya yazık vallaha. çok büyük rahatlık. üst bacak arka kısım yapılırken çok acıdı. genital yaptıramadım korkudan. tam olarak bittimi dersen bitmedi ama yok denecek kadar az artık :)

arkadaşlar lazer yaptırmayı düşünüyorum şifa hastanesinde genital ve koltukaltı için kullanılan makina alexandrite synhro Repla:y yaptıran varmı aranızda bu cihazla yorumlarınızı bekliyorum

alexandraytta yaptırmıştım ben. devam açıklamasını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla en iyisi o. ama ince kılları görmüyor. haberin olsun. yapmadan önce jilet yapıyorlardı.

alexandraytta yaptırmıştım ben. devam açıklamasını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla en iyisi o. ama ince kılları görmüyor. haberin olsun. yapmadan önce jilet yapıyorlardı.
bilgi için teşekkür ederim özellikle bayana sorduğumda jilet değdirmenize gerek yok onu genelde güzellik salonunda yapılınca isteniyor dedi bilemiyorum açıkçası hastane olması beni cezbediyor birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…