• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptıranlar

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
636
295
323
Merhaba kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi lazer epilasyon yaptıran var mı aranızda? Bacak bölgesi kaç seansta bitiyor ağrısı acısı oluyor mu? Bi kampanya yakaladım çok uygun fiyata lazer yaptırıcam ama kafamda bu sorular var yardımcı olabilirseniz sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi lazer epilasyon yaptıran var mı aranızda? Bacak bölgesi kaç seansta bitiyor ağrısı acısı oluyor mu? Bi kampanya yakaladım çok uygun fiyata lazer yaptırıcam ama kafamda bu sorular var yardımcı olabilirseniz sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden.

ben yaptırdım çok uygun fiyattan kastınız nedir? çok da ucuza gitmeyin derim lazer şakaya gelmez çünkü

ben yaptırdım çok uygun fiyattan kastınız nedir? çok da ucuza gitmeyin derim lazer şakaya gelmez çünkü

Yok şöyle, halamın yaptırdığı bir merkez var uzun süredir gidiyor o merkez bir kampanya yapmış seçtiğin bölge 8 seans 100 lira. Güvenilir olduğuna eminim ondan gözüm kapalı gidiyorum.

Ben yarim bacak, genital ve koltuk alti icin gidiyorum. Toplam 5 seans 5 kontrol. Tamamen bitecek dedi uzman. 1 seans 2 kontrolum kaldi. Parayi pesin odemistim. Hepsi 800 lira tuttu. Kampanyaya katildim.

Koltuk alti ve bacak hic acimiyor. Ama genital aciyor maalesef.

Yine de buyuk rahatlik. Herkese tavsiye ediyorum. :)

Son düzenleme:
Paket olunca genelde altindan baska seyler cikior. Paket yaptiran ve memnun kalan az o yzden iyice arastirmak lazim. Benim gittigim yerde zaman vermediler cunku kisiden kisiye degisiyor diye her gittigmde ücret oduyorm.. haftaya 2. Seansima gidecegim insllah. Coook az aci oluyor şöyle ki kucuk lastikle sanki biri bacaginiza vuruyor. Hafif sizlar ya bide sicak gbi hissedersiniz ama bi iki saniye surer sonra aci kalmaz. Benimki oyle fakat bazi aletlerde asiri aci oluyormus.. onu sorun yani hangi aletle yapilior halaniz yaptirmis mesela ona sorun aci varmj yokmu diye. Benimkinde genitalde bile azicik acio yuzumu burusturuyorum o kadar yanj hemn gecio :)

___dega___

Merhaba kızlar

Canım lazer epilasyon çeşidi ne? Ona göre yorum yapacağım da.

Merhaba kızlar

ben genital+ kol altı gidiyorm. başka alex ile başladm 11 seans sonra güvenim kalmadı diodeye döndüm ikiside acı veriyor ama diode çok daha az acıtıyor

peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa

peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa

Eğer uygulaması gerektiği şekilde yapılırsa bacak,koltuk altı,yüz gibi bölgeler biter canım.Ama genital tam olarak bitmez.

Eğer uygulaması gerektiği şekilde yapılırsa bacak,koltuk altı,yüz gibi bölgeler biter canım.Ama genital tam olarak bitmez.
azalsa da olur canım ya can çekişiyoruz resmen böyle :( bi ara emla vardı onunla hallediyordum simdi onu da yazmıyor artık dr.lar baya da zamlanmış diye duydum.

azalsa da olur canım ya can çekişiyoruz resmen böyle :( bi ara emla vardı onunla hallediyordum simdi onu da yazmıyor artık dr.lar baya da zamlanmış diye duydum.

Azalma mutlaka olur canım.Emla şu aralar 95 lira civarında diye biliyorum.Yani bayağı fiyatlı.Bir de dışarda yaptırılıyorsa ağda,ona da para veriliyor.Lazer olayının da maddi olayı az buz değil ama bir dönem uğraştırır,sonra her ay uğraşmak zorunda kalmazsın elbette.

Azalma mutlaka olur canım.Emla şu aralar 95 lira civarında diye biliyorum.Yani bayağı fiyatlı.Bir de dışarda yaptırılıyorsa ağda,ona da para veriliyor.Lazer olayının da maddi olayı az buz değil ama bir dönem uğraştırır,sonra her ay uğraşmak zorunda kalmazsın elbette.

Ya bise sorcam. 1. Seanstan snra tuylerim cok inceldi ve hafifledi.. haftaya 2. Seansa gidecegm fakat biliosunuzki ince tuyleri lazer gormuyor. Lazer yapilcak ama etki etmicek die dusunuorum. Bi arkdsm koltuk alti icn gittiğinde doktor demiski jiletle al ki kalan tuyler incelmesin kalinlassinlar da lazer gorsun etki eder. Dusundum ve mantikli geldi. Ama bircok insan alma sakin dokunma dior smdi karar veremedim ne yapcagimi?

Suan gercekten incecikler lazer kesinlikle gormez bliorm gittifim yeri aradim alabilirsin sknti yok dediler ama yinede size sormak istedim bu kknuna ne dydunuz ne yaptniz diye?

tr de cesitlerini,seanslarini bilmem fakat ben yurt disinda yaptirdim..bacak 6 seans.koltuk alti 12 seans,biyik 6 seans..bacaktan 3-5 tuy gozukuyor 4 senedir el surmuyorum.koltuk altimda oyle 3-5 tel var cimbizla aliyorum.ama biyik bitmedi tekrar basladim..

Yok şöyle, halamın yaptırdığı bir merkez var uzun süredir gidiyor o merkez bir kampanya yapmış seçtiğin bölge 8 seans 100 lira. Güvenilir olduğuna eminim ondan gözüm kapalı gidiyorum.

8 seans 100 lira derken.bir seansı 100 lira sanırım
ama çok uygun bence bu fiyata lazer olmaz.
halan devam mı ediyor,bitirdi mi?
bacak içinse üst tarafı tavsiye etmiyorum sadece inceltiyor.
batıklar içinde çözüm değil.

8 seans 100 lira imkansız :26: güvenilir olduğuna eminmisiniz

Topikten ben de yararlanayim bari :)

Zamaninda lazer kou renk olmayan tuylerde etkili olmuyor diye duymustum dogru mu bu? Ben sarisin oldugumdan tum tuylerim sari, bacaklarimdakiler bembeyaz sari bile degil. Sizce gidersem bosa mi para vermis olurum? Gerci bacaklarim sorun degol gazla ama koltukalti icin yaptirmak istiyorum (o bolgedeki tuyler sari renk biraz daha koyu yani)

Benim genital bolgem de bitti gibi bir sey. Daha devam ediyorum iste. Ayrica annem yaptirdi bitti. Koltuk alti en cabuk biten bolge oluyor sanirim. Iyi bir yere yaptir. Hem seans hem de 15 - 20 gun sonra kontrole cagiran yerlerden biri olsun.

Topikten ben de yararlanayim bari :)

Zamaninda lazer kou renk olmayan tuylerde etkili olmuyor diye duymustum dogru mu bu? Ben sarisin oldugumdan tum tuylerim sari, bacaklarimdakiler bembeyaz sari bile degil. Sizce gidersem bosa mi para vermis olurum? Gerci bacaklarim sorun degol gazla ama koltukalti icin yaptirmak istiyorum (o bolgedeki tuyler sari renk biraz daha koyu yani)

Ben de kucukken sariymisim simdi tuylerim sariya dondu. Bu biraz sorun oluyor evet. Seninkiler simdiden sariysa gormeyebilir. Lazer icin en iyi tuyler simsiyah olanlarmis. Benim de ust bacagimda hic yok diyebilirim. Olanlar da beyaza yakin sari. Uzmana sordum ust bacagima yaptirsam olur mu diye? Bunlari gormez bosuna yaptirmis olursun dedi.

Ben inanilmaz batik sorunu yasardim. Igneyle cikarirdim dusunun. Ve hep yara olurdu bacaklarim. Yaptirdigim ilk gunden beri batik sorunum da kalmadi. Buyuk rahatlik.

Ben inanilmaz batik sorunu yasardim. Igneyle cikarirdim dusunun. Ve hep yara olurdu bacaklarim. Yaptirdigim ilk gunden beri batik sorunum da kalmadi. Buyuk rahatlik.

aynı sıkıntı bende de var:( acaba lazerde direk batıkları temizleyebiliyor mu yoksa siz önce batıkları iğneyle temizleyip mi lazere gittiniz ? bende lazer düşünüyorum ama karar veremiyorum bu yüzden

Back