- Emoji Skoru
- 29.971
- Puanlar
- 798
Yani iki gun once mi jiletleyelim gitmeden?
Ben ayni gun jiletliyordum
O kadar farketmez :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm az çıkacak biraz sabret çok mu rahatsız ediyor
Ya ben alexe girmek istiyorum dedikce zorla utulemeye aliyirlar beni son teknoloji diye. Cildiricigimmm.Çok iyi yanı ben iyi olduguna inanıyorum. Utulemeden kesinlikle memnun kalmadım. İki makinedemde vardı ikisindende kullandılar ama ben alexten memnun kaldım.
Bilmiyorummmm ilk defa duydum boyle biseyaynı gün jiletliyorsanız hangi kıla ışın atıyolar ki?
Teşekkür ederim bilgiler için. Daha ziyade şu batiklardan kurtulmak için istiyorum zaten, sevindim.Batiklardan kurtuldum canm ama malesef karartiya çözüm olmadı
Bilmiyorummmm ilk defa duydum boyle bisey
Ya ben alexe girmek istiyorum dedikce zorla utulemeye aliyirlar beni son teknoloji diye. Cildiricigimmm.
Herkes de alexten memnun. Denicem bakalim bitis garantili diyolar. Bitmezse bi de alexle mi ugrasicam bilmiyorum. Param da yanar. Sozde garantidir o cunku, parami istesem bin bahane bulunur. Kullanici hatasi derler:)))
lazer yapilirken denize de girilmez, agda da yapilmaz.Ben lazere gidiyorum ama geçen gün denize gidicem diye mecburen ağda ile bikini bölgemi kuaförde aldırdım Sıkıntı yaşarmıyım?
yani ozaman bu koltuk altımı şimdi ben jiletle mi alayım?
lazer yapilirken denize de girilmez, agda da yapilmaz.
100 faktor gunes kremi surerek gecirmistim ben 3 ayi.
diod ile yaptırırsan sorun olmaz,4 mevsim yapılabiliyor ve hiç sıkıntı olmuyor..ayrıca alexandrite ın görmediği ince tüyleri de görüyorLazere giderken tüyler alınmıyor mu ?
Ben de gitmeyi düşünüyorum, nasıl oluyor. Bi ay bekliyo musunuz ? Almadan mi gidiyorsunuz bi dahaki seansa ?
Sadece bikini bölgesi kaç dakika sürüyor ?
Alexandrite ile mi yaptırıyorsunuz ?
Keşke jiletle alsaydın ama bişeycik olmaz bidaha yapmazsan daha iyi olurBen lazere gidiyorum ama geçen gün denize gidicem diye mecburen ağda ile bikini bölgemi kuaförde aldırdım Sıkıntı yaşarmıyım?