lazer epilasyon yaptıranlar yardımm

Çok iyi yanı ben iyi olduguna inanıyorum. Utulemeden kesinlikle memnun kalmadım. İki makinedemde vardı ikisindende kullandılar ama ben alexten memnun kaldım.
Ya ben alexe girmek istiyorum dedikce zorla utulemeye aliyirlar beni son teknoloji diye. Cildiricigimmm.
Herkes de alexten memnun. Denicem bakalim bitis garantili diyolar. Bitmezse bi de alexle mi ugrasicam bilmiyorum. Param da yanar. Sozde garantidir o cunku, parami istesem bin bahane bulunur. Kullanici hatasi derler:)))

kese yapacaksınız batıklardan o şekilde kurtulursunuz
fito denen bir krem var lekelerden yanıklardan da onu kullanarak kurtulursunuz

Ya ben alexe girmek istiyorum dedikce zorla utulemeye aliyirlar beni son teknoloji diye. Cildiricigimmm.
Herkes de alexten memnun. Denicem bakalim bitis garantili diyolar. Bitmezse bi de alexle mi ugrasicam bilmiyorum. Param da yanar. Sozde garantidir o cunku, parami istesem bin bahane bulunur. Kullanici hatasi derler:)))

Tüylerin incemi canm?

Ben lazere gidiyorum ama geçen gün denize gidicem diye mecburen ağda ile bikini bölgemi kuaförde aldırdım Sıkıntı yaşarmıyım?
lazer yapilirken denize de girilmez, agda da yapilmaz.
100 faktor gunes kremi surerek gecirmistim ben 3 ayi.

yani ozaman bu koltuk altımı şimdi ben jiletle mi alayım?

eğer kıllar incelmişse, jiletle alınca gri bir tabaka şeklinde göze batmıyorsa bence yapın.
benim taaa 6 sene önceki seanslarımdan birkaç tane tüy kaldı koltukaltımda, yıllardır jiletle alıyorum hiçbir fark yok.

dediğim gibi 2- 3 kez rahatlık olsun diye ağda yaparsanız lazerdeki emek boşa gidiyor birkaç seans önceki hale dönüyorsunuz.

Lazere giderken tüyler alınmıyor mu ?
Ben de gitmeyi düşünüyorum, nasıl oluyor. Bi ay bekliyo musunuz ? Almadan mi gidiyorsunuz bi dahaki seansa ?
Sadece bikini bölgesi kaç dakika sürüyor ?
Alexandrite ile mi yaptırıyorsunuz ?
diod ile yaptırırsan sorun olmaz,4 mevsim yapılabiliyor ve hiç sıkıntı olmuyor..ayrıca alexandrite ın görmediği ince tüyleri de görüyor

Back