lazer epilasyon yaptıranlar yardımm

Suan neyle alıyorsun canm?
mayısta lazer seansına gittim en son hamile olduğumu bilmiyordum. haziranda gitmem gerekiyordu gitmedim, yavaş yavaş çıkmaya başladı tüyler.Ağdaya gideceğim mecbur.bayram öncesi ağda yaptırdım. şimdi 9 ay jilet olmaz yapamam gibime geliyor, hamilelik içinde ağda sakıncalı diyorlar pek bilemiyorum açıkçası

Kaç seans sürdü acaba. Ben beyaz tenliyim koyu tüylerim var, okuduğum kadarıyla daha başarılı sonuç alınıyormus. Bir de radyasyon oluyor mu bu cihazlar da emziriyorum da ben o_O

Bende öyleyim güzel sonuç aldığımi düşünüyorum. Mesela normal jiley ağda kullanan birinin bacağına baktığımda şaşırıyorum benimkide böyle miydi diye oyle büyük fark gordum. Emzirme meselesini doktoruna sormalisin canım ama benim gittiğim yerde bi sıkıntı yok hamileliğin biter bitmez gelirsin demişti ama doktora sormadan hareket edilmez genede . Ben sekiz seanslik paket aldim yedi seansım bitti tabikide kıllar tamamen bitmedi ama tek tük çıkıyor hala onlarada 3 4 ay da bir atış yaptursam yeterli

süreci biraz uzatmışsınız sadece
ağda kıl köklerini güçlendiriyor, bizzat yaşadım. hamileyken lazere devam edemeyeceğim için iki defa ağda yaptırdım ve zayıflamaya yüz tutmuş incelmiş tüylerim epey gürbüzleşti :KK53: şimdi lazere devam birkaç seans oldu ancak hamilelik öncesi durumu yakalayabildim.

lazere giderken jiletlemenin mantığı şu:
kıl, kökünden alındığında kökün zayıfladığı zannedilir ama yeni çıkan tüy daha güçlü çıkar.
lazer ışınıyla zayıflamış kılı, kökünden alırsanız daha kuvvetli çıkar, o yüzden lazer süresince jilet yapmanız önerilir çünkü zayıflamış kıl kökü güçlenemez.
kılın sert ve küt çıkması sizi yanıltmasın.
lazer ışını görmeyen bir vücutta tabi ki jilet çoğaltıcı etki yapar ama lazerde durum başka.

yani ozaman bu koltuk altımı şimdi ben jiletle mi alayım?

evet alex.. tüm vucüt gidiyorum gitmeden bi hafta önce jiletle alıyorum seans gününe ufak ufak çıkmış oluyolar kıllar onları lazerle yakıyolar bi hafta sonra dökülüyo...ama seans aralıklarında tekrar çıkınca öyle gezmek sıkıntı
Seans aralıkları ne kadar oluyor ?

mayısta lazer seansına gittim en son hamile olduğumu bilmiyordum. haziranda gitmem gerekiyordu gitmedim, yavaş yavaş çıkmaya başladı tüyler.Ağdaya gideceğim mecbur.bayram öncesi ağda yaptırdım. şimdi 9 ay jilet olmaz yapamam gibime geliyor, hamilelik içinde ağda sakıncalı diyorlar pek bilemiyorum açıkçası

Bende hiç hayatımda jilet kullanmadm çok kararsızım ne yapacağım konusunda şuan tek tük var bacaklarimda ama bir ay sonra ben rahatsız olurum o tek tuklerden ağda bende batik yapıyor. Batiklardna kurtulmusken tekrar ayni başa dönmek can sıkıcı :(

Seans aralıkları ne kadar oluyor ?

Kişiye bağlı birşey. Jillet kullanımına karşıyım lazere giderken. Beni ilk seanstan 20 gjn sonrami ne çağırmıştı tam hatırlamıyorum sonra o sure uzadı iki ayda bir gittim ya da 40 gün flan sinra sure daha da uzuyor sure

Kişiye bağlı birşey. Jillet kullanımına karşıyım lazere giderken. Beni ilk seanstan 20 gjn sonrami ne çağırmıştı tam hatırlamıyorum sonra o sure uzadı iki ayda bir gittim ya da 40 gün flan sinra sure daha da uzuyor sure

ya seans aralıklarında hiç çıkmıyolar mıydı? ben alma ihtiyacı duyuyorum

Lazer ışını siyah rengi görüyor
Lazerdeki enerjinin ne kadar fazlası kıl köküne giderse o kadar iyi
O yüzden seansa gitmeden 2 gün önce jiletlerseniz kılın cilt üzerindeki kısmından kurtulmuş olur ve enerjinin bu kısma gitmesini engellemiş oluruz. Bu sayede köke daha fazla enerji gidip kökün yanma ihtimalini arttırır.

Ağda ile alınması tavsiye edilmez, çünkü kılların anajen faz denen büyüme fazında kökleri lazere hassas. Kılları bu fazda yakalamak için birden fazla ve belli aralıklarla seanslar yapılır. Kök ağda ile alınırsa o kök anajen faza girmekte olan bir kök ise kaçırılmış olur ve bir daha tüy çıkıp o kök o faza girene dek beklemek gerekir.

Konuyu saptırmak gibi olmasın son bisey daha sormak istiyorum. Lazerden sonra batıklardan ve ağdanin sebep olduğu kararmadan kurtulunabilir mi ?

Konuyu saptırmak gibi olmasın son bisey daha sormak istiyorum. Lazerden sonra batıklardan ve ağdanin sebep olduğu kararmadan kurtulunabilir mi ?

Batiklardan kurtuldum canm ama malesef karartiya çözüm olmadı

Lazer ışını siyah rengi görüyor
Lazerdeki enerjinin ne kadar fazlası kıl köküne giderse o kadar iyi
O yüzden seansa gitmeden 2 gün önce jiletlerseniz kılın cilt üzerindeki kısmından kurtulmuş olur ve enerjinin bu kısma gitmesini engellemiş oluruz. Bu sayede köke daha fazla enerji gidip kökün yanma ihtimalini arttırır.

Ağda ile alınması tavsiye edilmez, çünkü kılların anajen faz denen büyüme fazında kökleri lazere hassas. Kılları bu fazda yakalamak için birden fazla ve belli aralıklarla seanslar yapılır. Kök ağda ile alınırsa o kök anajen faza girmekte olan bir kök ise kaçırılmış olur ve bir daha tüy çıkıp o kök o faza girene dek beklemek gerekir.
Yani iki gun once mi jiletleyelim gitmeden?
Ben ayni gun jiletliyordum:110:

Back