lazer epilasyon yaptıranlar yardımm

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
622
Puanlar
53
Ben lazere gidiyorum ama geçen gün denize gidicem diye mecburen ağda ile bikini bölgemi kuaförde aldırdım Sıkıntı yaşarmıyım?

Hayır. Bir seferden bir şey olmaz. Ancak sakın jilet kullanmayın.

Hayır. Bir seferden bir şey olmaz. Ancak sakın jilet kullanmayın.

jilet kullandım daha önceleri..jiletle kısaltın seanslara gelmeden önce diyolardı...jilette kısaltmıyo zaten dipten alıyo hepsini..biraz biraz uzadığında gidiyorum??:KK64:

bir sıkıntı olmaz. ayrıca lazere giderken özellikle jilet kullanılır.

uf bide yazın çok sıkıntı ya mesela koltuk altımda çıktı napıcam bunu ben böyle...ya mecbur jilete vurmam gerekiyo ama vurmak sıkıntıymış

Lazere giderken tüyler alınmıyor mu ?
Ben de gitmeyi düşünüyorum, nasıl oluyor. Bi ay bekliyo musunuz ? Almadan mi gidiyorsunuz bi dahaki seansa ?
Sadece bikini bölgesi kaç dakika sürüyor ?
Alexandrite ile mi yaptırıyorsunuz ?

Agda onermiyolar bende şimdi hamileyim yedi seans gittim bacaklarima bakalım hamilelikte ne yapicam onu dusunuyorum.

üfff çok sıkıntılı bişeymiş ya bu...bide neyseki bekarım evlilerin vay haline.Öyle durulur mu ya...seanstan seansa kıllı kıllı mı gezilcek

Seansınızı kaçıracak mısınız? Seans zamanı geldiğinde ağda ile almış olduğunuz için tüylerin hepsi çıkmamış olacak, o zaman da daha az tüy yok olacak.

Lazerde yanan tüyler büyüme evresindeki tüyler. Onları o evrede yakalamak için yaklaşık 6 haftada bir yapılıyor seanslar.

En fazla 1-2 seans daha fazla gitmek zorunda kalırsınız.

Ben de gitmeyi düşünüyorum, nasıl oluyor. Bi ay bekliyo musunuz ? Almadan mi gidiyorsunuz bi dahaki seansa ?

Canm ben hiç almadim gittiğim yerde kiler kisalttilar Alexle yaptırdim ben inan çok büyük rahatlık iki buçuk ay oldu bacaklarimda tek tük gorunmuyor koltuk altimdakuker çok çok ince ve seyrek sayılacak kadar az genitel bölge ust taraflarka tek tük alt taraflarda birazcık var ama inceler onlarda

evet alex.. tüm vucüt gidiyorum gitmeden bi hafta önce jiletle alıyorum seans gününe ufak ufak çıkmış oluyolar kıllar onları lazerle yakıyolar bi hafta sonra dökülüyo...ama seans aralıklarında tekrar çıkınca öyle gezmek sıkıntı

ya nasıl oluyor anlamıyorum ben 6 seans aldım.ilk seanstan itibaren hiçte kıllı tüylü gezmedim ortalıkta.gitmeden 2 gün önce jiletle alıyorsunuz, lazer kökleri yaktığı için bir daha ki seansa kadar öyle rahatsız edecek bir tüy çıkmıyor ki.Tüy yapısından mı acaba? benim mesela yarım kaldı hamilelikten dolayı.

Canm ben hiç almadim gittiğim yerde kiler kisalttilar Alexle yaptırdim ben inan çok büyük rahatlık iki buçuk ay oldu bacaklarimda tek tük gorunmuyor koltuk altimdakuker çok çok ince ve seyrek sayılacak kadar az genitel bölge ust taraflarka tek tük alt taraflarda birazcık var ama inceler onlarda

benim gittiğim yer kendiniz alın diyo:sinirli:

ya nasıl oluyor anlamıyorum ben 6 seans aldım.ilk seanstan itibaren hiçte kıllı tüylü gezmedim ortalıkta.gitmeden 2 gün önce jiletle alıyorsunuz, lazer kökleri yaktığı için bir daha ki seansa kadar öyle rahatsız edecek bir tüy çıkmıyor ki.Tüy yapısından mı acaba? benim mesela yarım kaldı hamilelikten dolayı.

benim çıkıyo valla. 3 seans bitti

Kaç seans sürdü acaba. Ben beyaz tenliyim koyu tüylerim var, okuduğum kadarıyla daha başarılı sonuç alınıyormus. Bir de radyasyon oluyor mu bu cihazlar da emziriyorum da ben o_O

Suan neyle alıyorsun canm?

Seansınızı kaçıracak mısınız? Seans zamanı geldiğinde ağda ile almış olduğunuz için tüylerin hepsi çıkmamış olacak, o zaman da daha az tüy yok olacak.

Lazerde yanan tüyler büyüme evresindeki tüyler. Onları o evrede yakalamak için yaklaşık 6 haftada bir yapılıyor seanslar.

En fazla 1-2 seans daha fazla gitmek zorunda kalırsınız.

seans aralığını tamamen bana bırakıyolar ya

süreci biraz uzatmışsınız sadece
ağda kıl köklerini güçlendiriyor, bizzat yaşadım. hamileyken lazere devam edemeyeceğim için iki defa ağda yaptırdım ve zayıflamaya yüz tutmuş incelmiş tüylerim epey gürbüzleşti :KK53: şimdi lazere devam birkaç seans oldu ancak hamilelik öncesi durumu yakalayabildim.

lazere giderken jiletlemenin mantığı şu:
kıl, kökünden alındığında kökün zayıfladığı zannedilir ama yeni çıkan tüy daha güçlü çıkar.
lazer ışınıyla zayıflamış kılı, kökünden alırsanız daha kuvvetli çıkar, o yüzden lazer süresince jilet yapmanız önerilir çünkü zayıflamış kıl kökü güçlenemez.
kılın sert ve küt çıkması sizi yanıltmasın.
lazer ışını görmeyen bir vücutta tabi ki jilet çoğaltıcı etki yapar ama lazerde durum başka.

Back