Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazere giderken ozellikle jilet kullanilirHayır. Bir seferden bir şey olmaz. Ancak sakın jilet kullanmayın.
Hayır. Bir seferden bir şey olmaz. Ancak sakın jilet kullanmayın.
Lazere giderken tüyler alınmıyor mu ?
Ben de gitmeyi düşünüyorum, nasıl oluyor. Bi ay bekliyo musunuz ? Almadan mi gidiyorsunuz bi dahaki seansa ?
Sadece bikini bölgesi kaç dakika sürüyor ?
Alexandrite ile mi yaptırıyorsunuz ?
Lazere giderken tüyler alınmıyor mu ?
Ben de gitmeyi düşünüyorum, nasıl oluyor. Bi ay bekliyo musunuz ? Almadan mi gidiyorsunuz bi dahaki seansa ?
Sadece bikini bölgesi kaç dakika sürüyor ?
Alexandrite ile mi yaptırıyorsunuz ?
Canm ben hiç almadim gittiğim yerde kiler kisalttilar Alexle yaptırdim ben inan çok büyük rahatlık iki buçuk ay oldu bacaklarimda tek tük gorunmuyor koltuk altimdakuker çok çok ince ve seyrek sayılacak kadar az genitel bölge ust taraflarka tek tük alt taraflarda birazcık var ama inceler onlarda
ya nasıl oluyor anlamıyorum ben 6 seans aldım.ilk seanstan itibaren hiçte kıllı tüylü gezmedim ortalıkta.gitmeden 2 gün önce jiletle alıyorsunuz, lazer kökleri yaktığı için bir daha ki seansa kadar öyle rahatsız edecek bir tüy çıkmıyor ki.Tüy yapısından mı acaba? benim mesela yarım kaldı hamilelikten dolayı.
Kaç seans sürdü acaba. Ben beyaz tenliyim koyu tüylerim var, okuduğum kadarıyla daha başarılı sonuç alınıyormus. Bir de radyasyon oluyor mu bu cihazlar da emziriyorum da benCanm ben hiç almadim gittiğim yerde kiler kisalttilar Alexle yaptırdim ben inan çok büyük rahatlık iki buçuk ay oldu bacaklarimda tek tük gorunmuyor koltuk altimdakuker çok çok ince ve seyrek sayılacak kadar az genitel bölge ust taraflarka tek tük alt taraflarda birazcık var ama inceler onlarda
ya nasıl oluyor anlamıyorum ben 6 seans aldım.ilk seanstan itibaren hiçte kıllı tüylü gezmedim ortalıkta.gitmeden 2 gün önce jiletle alıyorsunuz, lazer kökleri yaktığı için bir daha ki seansa kadar öyle rahatsız edecek bir tüy çıkmıyor ki.Tüy yapısından mı acaba? benim mesela yarım kaldı hamilelikten dolayı.
Seansınızı kaçıracak mısınız? Seans zamanı geldiğinde ağda ile almış olduğunuz için tüylerin hepsi çıkmamış olacak, o zaman da daha az tüy yok olacak.
Lazerde yanan tüyler büyüme evresindeki tüyler. Onları o evrede yakalamak için yaklaşık 6 haftada bir yapılıyor seanslar.
En fazla 1-2 seans daha fazla gitmek zorunda kalırsınız.