• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon yaptıranlar ve yaptırmak isteyenler..

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Merhaba kk tatliş üyeleri :) Hepimiz kıl tüy işlerinden çok dertliyiz malesef ki.. İstiyorum ki şöyle doğru düzgün bir yerde en doğru şekilde işlemlerimi yaptırmak ve burada konuştukça birbirimizi bilgilendirmek.Gidebileceğim önereceginiz merkezler neresidir? İstanbulda yaşıyorum.Bir de bir kac yer aradim bazıları 2 ayda 1 yapıyoruz diyor, bazıları ayda 1 diyor sizce hangisi daha iyi mantıklı?Yer fiyat ve fikirlerinize ihtiyacim var.Adi duyulmus bir cok yerin ayni zamanda bir sürü de sikayetleri var arastirdigim kadariyla o yuzden cok korkuyorum..

2 ay 1 ay ne ? Bu sizin kıl durumunuza göre belirlenicek bişey hızlı uzuyosa 2 ay niye bekliyesiniz?

Seans sayısı arttıkça seans araları uzar yavaş çıkmaya başlar ama baştan böyle bi durum yok

Kesinlikle dr olan biyere gidin hiçbiyere güvenemezseniz hastanede yaptırın

Canım ben 4-5 yıl önce İzmir'de komple yaptırmıştım. Çok memnun kaldım. Hatta koltuk altı komple bitti. Bikini bölgesi ve bacaklarım da %80 azaldı. Ben ıpl olanına gitmiştim ve ayda 1 di seansım. Bitme garantili 1000 TL idi fiyat.

Ben 4 aydır gidiyorum lazere ve 2 ayda bir diye bi saçmalık yok. Hey ay reglim bittiğinde soluğu orada alıyorum. reglden sonra yapılması daha iyi çünkü. Eğer hiçbir yere güvenmiyorsanız dr gidin bence de. Ama gideceğiniz yerin adının duyulmuş olmasına da gerek yok. Küçük yerlerde olup güzel sonuç veren yerlerde var

Canım 2 ayda 1 diye bir uygulama yok abartmışlar 2 ayda bir olduğunda lazer etkisini kaybeder kıl köklerini biran önce yakıp küstürmektir amaç

Merhaba kk tatliş üyeleri :) Hepimiz kıl tüy işlerinden çok dertliyiz malesef ki.. İstiyorum ki şöyle doğru düzgün bir yerde en doğru şekilde işlemlerimi yaptırmak ve burada konuştukça birbirimizi bilgilendirmek.Gidebileceğim önereceginiz merkezler neresidir? İstanbulda yaşıyorum.Bir de bir kac yer aradim bazıları 2 ayda 1 yapıyoruz diyor, bazıları ayda 1 diyor sizce hangisi daha iyi mantıklı?Yer fiyat ve fikirlerinize ihtiyacim var.Adi duyulmus bir cok yerin ayni zamanda bir sürü de sikayetleri var arastirdigim kadariyla o yuzden cok korkuyorum..
Merhaba istanbulu bilmiyorum. Bende ankarada yaptiriyorum. Tuy uzadikca veya ciktikca gidilmez onu cok iyi biliyorum. Tuylerin buyume evreleri vardir. Duzenli gidildiginde o donemleri yakalamalari mumkun olabiliyor ancak. Yuz bolgesi icin ayda 1 gidilmelidir. Vucut bolgesi icinde 45 gunde 1 veya 2 ayda 1 gidilmelidir.

O sikayetler ya pko hastasidir yada yasi genctir yada dusuk joule uygulanmistir. 35 yasini asmis ve dogum olayini tamamlamis kisilerde %80 bitiyor diyorlar. Kalanlarda ayva tuyu seklinde cikar diyorlar.

Bence seans arası mutlaka şu kadar hafta bu kadar gün olacak demek çok mantıklı değil. Benim ilk seanstan altı hafta sonra henüz çıkmamıştı tüyler, sekizinci haftada tekrar işlem görecek duruma geldi. Dört haftada bir gidilmesi garip geldi bana da. Doktor ilk seansların tüylerin durumuna göre 6-8 hafta civarında yapılabileceğini, seans aralarında da jiletle dahi olsa tüylere müdahale etmemem gerektiğini söyledi. 8-10 hafta bekleyince tüyler uzayacağı için siz rahatsız olabilirsiniz tüyleri kısaltmayacağınız için ama 10 haftayı geçirmedikçe tedaviye olumsuz bir etkisi olmaz dedi.

Back