Sevda hanima islem yaptirdim. Randevu saatini cok gecirmesinden ve ucretlerin yuksekliginden gectim. Bugun benimle ayni telefonu kullanan musterinin telefonunu yanlislikla almisim. Olaydan 1 bucuk saat sonra arandim. Ben aranmadan once polis cagirilmis ve kameralara bakilmis. Bu arada kamera islem yapilan odadaymis. Ben telefon sahibinjn magduriyetini dusunup isi gucu birakip yari yolda taksiye bindim. Buna ragmen hirsiz muamelesi gordum.
Öncelikle geçmiş olsun... Her iki taraf içinde üzücü bir olay.. Sevda hanımı yıllardır tanırım işinin ehli olması dışında insan olarak çok iyi bir insandır.. Bende yıllar öncesinde kendisine işlem yaptırmış memnun kalmış ve bir çok kişiye tavsiye ettim gidenlerden hiç kimsede memnuniyetsiz bir dönüş olmamıştır.. Zaten konuları takip edenler beni çok iyi tanırlar..
Talihsiz bir olay olmuş ama hep soru işaretleriyle doldu kafam okurken ..
Teknoloji çağında olduğumuz şu devirde siz karışan telefonu yanlışlıkla aldıktan sonra 1.5 saat sonra arandım diyorsunuz bu süre içinde insan sadece saate bakmak için bile telefonuna bir kez olsun bakardı... Bunu es geçelim olduda bakmadınız.. Denk gelmiştir .. olasıdır ..
Ama iş yerinizde bir müşterinin telefonu kayboluyor çalındığı şüphesi varki burda doğal olarak kameralara bakılır bunda absürt olan hiç bir durum yok.. Ayrıca bütün işyerlerinde kamera güvenlik sistemi mevcuttur .. Bunun yadırganacak hiç bir durumu yok.. Odalarda değil koridor ve giriş kısmında kameralar varki bundanda olağan bir durum yoktur..
Kendinizi savunurken keşke karşı tarafı rencide edecek ve karalayacak şekilde olayı aksettirmeseydiniz ... Duruma dışardan bakıldığında olayın seyrine bakıldığında yapılması gereken normal prosedür gerçekleşmemişmidir sizce?
Aynı şey benim başıma gelse bende işletme olarak bu şekilde mağduriyetimin giderilmesini beklerdim.. ..
Tekrar geçmiş olsun diliyorum...