• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptıranlaar??

Sevda hanima islem yaptirdim. Randevu saatini cok gecirmesinden ve ucretlerin yuksekliginden gectim. Bugun benimle ayni telefonu kullanan musterinin telefonunu yanlislikla almisim. Olaydan 1 bucuk saat sonra arandim. Ben aranmadan once polis cagirilmis ve kameralara bakilmis. Bu arada kamera islem yapilan odadaymis. Ben telefon sahibinjn magduriyetini dusunup isi gucu birakip yari yolda taksiye bindim. Buna ragmen hirsiz muamelesi gordum.

Öncelikle geçmiş olsun... Her iki taraf içinde üzücü bir olay.. Sevda hanımı yıllardır tanırım işinin ehli olması dışında insan olarak çok iyi bir insandır.. Bende yıllar öncesinde kendisine işlem yaptırmış memnun kalmış ve bir çok kişiye tavsiye ettim gidenlerden hiç kimsede memnuniyetsiz bir dönüş olmamıştır.. Zaten konuları takip edenler beni çok iyi tanırlar..

Talihsiz bir olay olmuş ama hep soru işaretleriyle doldu kafam okurken ..

Teknoloji çağında olduğumuz şu devirde siz karışan telefonu yanlışlıkla aldıktan sonra 1.5 saat sonra arandım diyorsunuz bu süre içinde insan sadece saate bakmak için bile telefonuna bir kez olsun bakardı... Bunu es geçelim olduda bakmadınız.. Denk gelmiştir .. olasıdır ..

Ama iş yerinizde bir müşterinin telefonu kayboluyor çalındığı şüphesi varki burda doğal olarak kameralara bakılır bunda absürt olan hiç bir durum yok.. Ayrıca bütün işyerlerinde kamera güvenlik sistemi mevcuttur .. Bunun yadırganacak hiç bir durumu yok.. Odalarda değil koridor ve giriş kısmında kameralar varki bundanda olağan bir durum yoktur..

Kendinizi savunurken keşke karşı tarafı rencide edecek ve karalayacak şekilde olayı aksettirmeseydiniz ... Duruma dışardan bakıldığında olayın seyrine bakıldığında yapılması gereken normal prosedür gerçekleşmemişmidir sizce?

Aynı şey benim başıma gelse bende işletme olarak bu şekilde mağduriyetimin giderilmesini beklerdim.. ..

Tekrar geçmiş olsun diliyorum...

Öncelikle geçmiş olsun... Her iki taraf içinde üzücü bir olay.. Sevda hanımı yıllardır tanırım işinin ehli olması dışında insan olarak çok iyi bir insandır.. Bende yıllar öncesinde kendisine işlem yaptırmış memnun kalmış ve bir çok kişiye tavsiye ettim gidenlerden hiç kimsede memnuniyetsiz bir dönüş olmamıştır.. Zaten konuları takip edenler beni çok iyi tanırlar..

Talihsiz bir olay olmuş ama hep soru işaretleriyle doldu kafam okurken ..

Teknoloji çağında olduğumuz şu devirde siz karışan telefonu yanlışlıkla aldıktan sonra 1.5 saat sonra arandım diyorsunuz bu süre içinde insan sadece saate bakmak için bile telefonuna bir kez olsun bakardı... Bunu es geçelim olduda bakmadınız.. Denk gelmiştir .. olasıdır ..

Ama iş yerinizde bir müşterinin telefonu kayboluyor çalındığı şüphesi varki burda doğal olarak kameralara bakılır bunda absürt olan hiç bir durum yok.. Ayrıca bütün işyerlerinde kamera güvenlik sistemi mevcuttur .. Bunun yadırganacak hiç bir durumu yok.. Odalarda değil koridor ve giriş kısmında kameralar varki bundanda olağan bir durum yoktur..

Kendinizi savunurken keşke karşı tarafı rencide edecek ve karalayacak şekilde olayı aksettirmeseydiniz ... Duruma dışardan bakıldığında olayın seyrine bakıldığında yapılması gereken normal prosedür gerçekleşmemişmidir sizce?

Aynı şey benim başıma gelse bende işletme olarak bu şekilde mağduriyetimin giderilmesini beklerdim.. ..

Tekrar geçmiş olsun diliyorum...
Benide en cok etkileyen islem yapilan odada kamera var denmesi. Ben dun sevda hanimdaydim. Odada kamera varmi diye sordum. Kameralari gosterdi bana. Birde telefonlar nasil karisiyor aklim mantigim almiyor cidden. Insanin telefonu ya cebindedir ya da cantasinda. Isyerinden ciktiktan sonra hicmi telefonu eline almamis bu bayan. Aradan 1.5 saat geciyor. Bana cidden garip geldi. Empati kurdum telefonum ortada yok diyelim. Ararim heryeri yoksa ilk aklima gelen calinmis olma ihtimalidir.

Sevda hanima islem yaptirdim. Randevu saatini cok gecirmesinden ve ucretlerin yuksekliginden gectim. Bugun benimle ayni telefonu kullanan musterinin telefonunu yanlislikla almisim. Olaydan 1 bucuk saat sonra arandim. Ben aranmadan once polis cagirilmis ve kameralara bakilmis. Bu arada kamera islem yapilan odadaymis. Ben telefon sahibinjn magduriyetini dusunup isi gucu birakip yari yolda taksiye bindim. Buna ragmen hirsiz muamelesi gordum.

Merabalar telefon sahibi benim ve olayın sevda hanımla alakası yok. O sadece bana yardımcı olmak amacı ile olaya müdahale etti. Ve sizede herhangi bir sey söylemedi. Hatta iyimisin otur biraz sakinleş bile dedi.4 5 kez telefona arayıp cevap alamayınca endişelendim sadece. Size karşıda ne sevda hanım nede ben kötü herhangi bir davranışta bulunmadık. lütfen benimle alakalı bir olay için müşterilerine her zaman güler yüzlü davranan bir insani zan altında bırakmayın. Gerçekten çok üzülüyorum.

Ben de dusunurdum basta. Ama once o sahsi arardim. polis arayip kamera actirmazdim. Kaldi ki kisi telefonunu arlcip yanlislik olmus getiriyorum deyince orada ne isiniz var neden gittiniz niye hala getirmediniz demezdim. Benim de basima gelmisti. Telefonu alan kisi yer soylemisti gidip almistim. Insanlarin iyi niyetine boyle karsilik vermek olmaz. Kaldiki ona minnet edecek olsam oraya gitmem.

Ya telefon benim sevda hanımın bununla ilgisi ne ben onu anlayamadım. Ben arattım sizi.

Ya telefon benim sevda hanımın bununla ilgisi ne ben onu anlayamadım. Ben arattım sizi.
Olay nereden nereye gidiyor sastim kaldim. Isyerinde bir telefon kayboluyor. Tabiki de telefon aranacak nerde diye. Telefon kaybolmasindan tutunda isyerine camur atmaya kadat vardi is yani. Konuya yorum yaptim diye beni bile sevda hanim yaptilar. Sevda hanim benmisim :))

Ben de dusunurdum basta. Ama once o sahsi arardim. polis arayip kamera actirmazdim. Kaldi ki kisi telefonunu arlcip yanlislik olmus getiriyorum deyince orada ne isiniz var neden gittiniz niye hala getirmediniz demezdim. Benim de basima gelmisti. Telefonu alan kisi yer soylemisti gidip almistim. Insanlarin iyi niyetine boyle karsilik vermek olmaz. Kaldiki ona minnet edecek olsam oraya gitmem.
Hanımefendi nere sevda hanım kim cidden bilmiyorum ama cidden uygulama odasında kameranin ne işi var biraz karışık geldi polise tabii haber verilcek aramak yerine demekki o daha mantıklı geldi bilmiyorum alanda olmadığım için görmeden her iki tarafada bişey diyemiyorum

Öncelikle geçmiş olsun fakat Sevda hanımla ilgili yorumlarınız hoş değil ve asılsız.Her yönüyle çok iyi bi insandir siz talihsizlik yasamissiniz o ayrı.Birincisi odalarda kamera yok odanın kapısı açık olsa dahi içeri görüş açısında değil,ikincisi ben polisim ve sizin olayınızı okuyunca garip bir durum görmedim yapılması gereken neyse o yapılmıştır. Sizi anlıyorum ama her şey tecrübedir bundan sonra telefonunuzu alırken dikkatli davranırsınız.

Öncelikle geçmiş olsun fakat Sevda hanımla ilgili yorumlarınız hoş değil ve asılsız.Her yönüyle çok iyi bi insandir siz talihsizlik yasamissiniz o ayrı.Birincisi odalarda kamera yok odanın kapısı açık olsa dahi içeri görüş açısında değil,ikincisi ben polisim ve sizin olayınızı okuyunca garip bir durum görmedim yapılması gereken neyse o yapılmıştır. Sizi anlıyorum ama her şey tecrübedir bundan sonra telefonunuzu alırken dikkatli davranırsınız.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Tüylerim sarı olmasına rağmen bana lazer epilasyonun etkili olduğunu söylediler ve bende maalesef yaptırdım, sonucunda da tüyler konusunda çok sorun yaşadım. İğneli epilasyonun etkili olduğunu öğrendikten sonra bir araştırma yaptım ve bu sayede Sevda hanımla tanışmış oldum.

Sevda hanıma çok uzun süredir iğneli epilasyon için gidiyorum. İğneli epilasyon yapılan bölgelerde herhangi bir iz ya da sivilcelenme gibi sorunlar olmadı. Evet iğneli epilasyonu ucuz yapan yerler var ve sonucunda yüzünde ya da başka bir bölgesinde iz kalanlar da var. Başka bir yerde iğneli epilasyon yaptırdıktan bu sorunları yaşayıp Sevda hanıma düzeltmesi için gelen insanlar gördüm.

Sevda hanım hem işinde profesyonel biri hem de insanlığı tartışılmaz. İğneli epilasyon ister istemez canını acıtabilir ama Sevda hanım canınız yanmasın diye tatlı tatlı sohbet ederek dikkatinizi başka yöne çeker, masaj yapar... Oldukça yoğun çalışmasına rağmen istediğiniz gün ve saate randevunuzu ayarlamaya çalışır. Bahsedildiği gibi işlem odalarında kamera yok. Sadece koridorlarda var. Üstelik Sevda hanım mahremiyetinize saygı gösterir ve çok dikkat eder.

Uzun süredir Sevda hanıma gittiğim için ne kadar iyi niyetli biri olduğunu da çok iyi bilirim. Kendisi çok hızlı çalışır böylece kısa süre içerisinde birçok tüyünüzden kurtulmuş oluyorsunuz. İyi ki iğneli epilasyon için Sevda hanıma gitmişim. Hem cildimde herhangi bir sorun yaşamadım hem de işlemlerim bitse bile kendisiyle uzun yıllar görüşmek istediğim mükemmel bir insan tanıdım.

Back