Ben Sevda Hanıma bu sene basladım, daha once lazere gitmistim ve hic sonuc alamadım; ignelide ise Sevda Hanım sayesinde sonuc almaya başladım. Kendisi cok hızlı çalışıyor ve anne şefkatiyle acıyan yerlerime nerdeyse masaj etkisi yapıyor, kendisi sadece bir işletmeci degil bana iyi bir arkadaş da oldu.
Bence zaten burada gereksiz yazılar degil, epilasyon hakkinda konusulmali.
Sevda Hanim asla hakka girecek bir insan da degil, siz ne kadar taniyorsunuz bilemem ama.
Benim aylardir tanidigim kadariyla ve diger musterilerden de duydugum ve gordugum kadariyla herkes ben kadar memnun, yıllardır gelen musterileri var. Daha bugun 14yıllık musterisi ile tanistim, Her yeri bitmis, iz olmadan her tarafi tertemiz olmus.
Buraya kendiniz de gelip bakabilirsiniz, her taraf tertemiz, her sey bir kullanimlik, kendisi cok steril calisiyor, aksini soyleyecek varsa bi daha bakalim isterseniz birlikte :)
Sevda hanim sabah 7 aksam 11 calisiyor. Kendisi icin sehir disindan gelenler bile oluyor, onlar icin daha erken bile geliyor, sehir disindan gelenleri bir kere valiziyle ben bile gordum.
Kendisi, insanları dinlensin diye erken cagiriyor. Hatta beni her defasinda kahvaltiya cagiriyor. Acken epilasyon olmaz diyor.
Benimle iletisime gecmek isteyen ozelden yazabilir, hatta randevu gunumde bile gelebilir, bir insanin isi ile ugrasmak lazim, kimsenin hakkina gecmemek lazim.