• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptıranlaar??

Ankarada bildiginiz iyi bir yer varmi igneli icin peki. Kizilayda ykm nin orada aura guzellik merkezini duydum arastiriyorum

Ben igneli epilasyon bolumune bakmistim bi ara
Sevda hanim gungor hanim eda hanim isimleri konusuluyodu
Kafam cok karismisti
Topigi bi okuyun isterseniz
Merkez adi filan hic yazmiyolardi
Iyi birini bulsam bende gogus bolgesi icin gitmek istiyorum ama guvenemiyorum
Bi de pahali sanirim
Kisisel olarak gidip te memnun kalan bi tanidigim yok maalesef

Doktor bi arkadasim yaptirmisti memnundu ama o da golcukte gidilecek biyer degil ankaradan

Ben igneli epilasyon bolumune bakmistim bi ara
Sevda hanim gungor hanim eda hanim isimleri konusuluyodu
Kafam cok karismisti
Topigi bi okuyun isterseniz
Merkez adi filan hic yazmiyolardi
Iyi birini bulsam bende gogus bolgesi icin gitmek istiyorum ama guvenemiyorum
Bi de pahali sanirim
Kisisel olarak gidip te memnun kalan bi tanidigim yok maalesef

Doktor bi arkadasim yaptirmisti memnundu ama o da golcukte gidilecek biyer degil ankaradan
Sevda hanim aura guzellikteymis sikayetede baktim haklarinda hic sikayet yok. Ovgu cok dioda 3.ncu seanstan sonra kendini belli eder. Baktim gidisat ayni hemen igneliye basliycam

Sevda hanim aura guzellikteymis sikayetede baktim haklarinda hic sikayet yok. Ovgu cok dioda 3.ncu seanstan sonra kendini belli eder. Baktim gidisat ayni hemen igneliye basliycam

Sevda hanimin eli de hizliymis sanirim
Benim icin onemli olan leke cukur vs olmamasi ve islemin dogru yapilmasi

Ben de bi ara uğramak istiyorum acikcasi gogus arasina ucuna fikan lazer yaptiramam cunku igneli yaptirmam sart

Eda hanimin da fiyati daha uygunmus sanirim

Sevda hanimin eli de hizliymis sanirim
Benim icin onemli olan leke cukur vs olmamasi ve islemin dogru yapilmasi

Ben de bi ara uğramak istiyorum acikcasi gogus arasina ucuna fikan lazer yaptiramam cunku igneli yaptirmam sart

Eda hanimin da fiyati daha uygunmus sanirim

Ankaraya yeni yerlesince boyle internetten arastirma yaparak buluyoruz iste. Bu foruma bayildim iyi ki yapmislar cok isime yaradi ☺

Sevda hanima islem yaptirdim. Randevu saatini cok gecirmesinden ve ucretlerin yuksekliginden gectim. Bugun benimle ayni telefonu kullanan musterinin telefonunu yanlislikla almisim. Olaydan 1 bucuk saat sonra arandim. Ben aranmadan once polis cagirilmis ve kameralara bakilmis. Bu arada kamera islem yapilan odadaymis. Ben telefon sahibinjn magduriyetini dusunup isi gucu birakip yari yolda taksiye bindim. Buna ragmen hirsiz muamelesi gordum.

Sevda hanima islem yaptirdim. Randevu saatini cok gecirmesinden ve ucretlerin yuksekliginden gectim. Bugun benimle ayni telefonu kullanan musterinin telefonunu yanlislikla almisim. Olaydan 1 bucuk saat sonra arandim. Ben aranmadan once polis cagirilmis ve kameralara bakilmis. Bu arada kamera islem yapilan odadaymis. Ben telefon sahibinjn magduriyetini dusunup isi gucu birakip yari yolda taksiye bindim. Buna ragmen hirsiz muamelesi gordum.
Sirf bunu buraya yazmak icinmi uyelik aldiniz. Bravo size.Ilk anda akla calindigi gelir. Siz olsaniz sizde bunu dusunurdunuz. Hirsiz olsaniz zaten telefonu acmazdiniz. Nasil telefonlar karisti sastim kaldim cidden. Ikinizde ayni yeremi koymustunuz.

Beni herseyin en sonunda 1 saat sonra arayip birde gec kaldim diye hirsiz ilan edildim.beni arayabilirdiniz. Hala elim ayagim titriyor. Allaha havale ediyorum.

Nerde yaptırmıştınız ki insanlık hali canım bende aynı şeyleri düşünebilirdim panik haliyle olabilir canım çok geçmiş olsun

Nerde yaptırmıştınız ki insanlık hali canım bende aynı şeyleri düşünebilirdim panik haliyle olabilir canım çok geçmiş olsun
Ben de dusunurdum basta. Ama once o sahsi arardim. polis arayip kamera actirmazdim. Kaldi ki kisi telefonunu arlcip yanlislik olmus getiriyorum deyince orada ne isiniz var neden gittiniz niye hala getirmediniz demezdim. Benim de basima gelmisti. Telefonu alan kisi yer soylemisti gidip almistim. Insanlarin iyi niyetine boyle karsilik vermek olmaz. Kaldiki ona minnet edecek olsam oraya gitmem.

Kamera islem yapilan odada yok koridorda var. Insan ozel bolgelerinede islem yaptiriyor kamera ne arasin orada. Insanlari uyuz etmek icinmi boyle yaziyorsunuz siz. Isyeri sahibinide magdur edeceksiniz boyle uydurma seylerle..

Peki sevda hanim. Lutfen yorum atmayin artik. Koridordaydi ama oda da kismen gorunuyordu. Ha kapi kapanirsa baska. Bunu da yazdim bitmis olsun. hatirlatacak tek bir sey istemiyorum. Bura kadinlar kulubu yorum yapmakta ozgurum. Herhangi bir hakaret yada iftira atmadim. Duzeltmeyi de simdi yaptim. bu yorumlari okumaktan rahatsizsaniz ona gore davransaydiniz.

Peki sevda hanim. Lutfen yorum atmayin artik. Koridordaydi ama oda da kismen gorunuyordu. Ha kapi kapanirsa baska. Bunu da yazdim bitmis olsun. hatirlatacak tek bir sey istemiyorum. Bura kadinlar kulubu yorum yapmakta ozgurum. Herhangi bir hakaret yada iftira atmadim. Duzeltmeyi de simdi yaptim. bu yorumlari okumaktan rahatsizsaniz ona gore davransaydiniz.
Ben sevda hanim degilim. Kendisine Kk.dan buldum.Devamli 15 gunde bir giden musterisiyim. Daha dun oradaydim. Islem yapilan odada kamera var diyince yorumunuz dikkatimi cekti. Kamera islem yapilan odadan cikinca koridorda var.Kusura bakmayin ama islem yaptirdiniz diyelim insanin telefonu o esnada ya cebinde olur ya da cantasinda veya islem yapilan odada unutulur. Bunu aklim mantigim almadi.

Bir daha rahatsiz edilmek istemiyorum. hic bir sekilde hakkimi helal etmiyorum. Bu işin soylediginiz her lafin bedeli boynunuza asilsin dilerim. profiliniz yeterince afise oldu gorusmeyelim lutfen.

Bir daha rahatsiz edilmek istemiyorum. hic bir sekilde hakkimi helal etmiyorum. Bu işin soylediginiz her lafin bedeli boynunuza asilsin dilerim. profiliniz yeterince afise oldu gorusmeyelim lutfen.

Ben Sevda Hanıma bu sene basladım, daha once lazere gitmistim ve hic sonuc alamadım; ignelide ise Sevda Hanım sayesinde sonuc almaya başladım. Kendisi cok hızlı çalışıyor ve anne şefkatiyle acıyan yerlerime nerdeyse masaj etkisi yapıyor, kendisi sadece bir işletmeci degil bana iyi bir arkadaş da oldu.
Bence zaten burada gereksiz yazılar degil, epilasyon hakkinda konusulmali.
Sevda Hanim asla hakka girecek bir insan da degil, siz ne kadar taniyorsunuz bilemem ama.
Benim aylardir tanidigim kadariyla ve diger musterilerden de duydugum ve gordugum kadariyla herkes ben kadar memnun, yıllardır gelen musterileri var. Daha bugun 14yıllık musterisi ile tanistim, Her yeri bitmis, iz olmadan her tarafi tertemiz olmus.
Buraya kendiniz de gelip bakabilirsiniz, her taraf tertemiz, her sey bir kullanimlik, kendisi cok steril calisiyor, aksini soyleyecek varsa bi daha bakalim isterseniz birlikte :)
Sevda hanim sabah 7 aksam 11 calisiyor. Kendisi icin sehir disindan gelenler bile oluyor, onlar icin daha erken bile geliyor, sehir disindan gelenleri bir kere valiziyle ben bile gordum.
Kendisi, insanları dinlensin diye erken cagiriyor. Hatta beni her defasinda kahvaltiya cagiriyor. Acken epilasyon olmaz diyor.
Benimle iletisime gecmek isteyen ozelden yazabilir, hatta randevu gunumde bile gelebilir, bir insanin isi ile ugrasmak lazim, kimsenin hakkina gecmemek lazim.

Ben Sevda Hanıma bu sene basladım, daha once lazere gitmistim ve hic sonuc alamadım; ignelide ise Sevda Hanım sayesinde sonuc almaya başladım. Kendisi cok hızlı çalışıyor ve anne şefkatiyle acıyan yerlerime nerdeyse masaj etkisi yapıyor, kendisi sadece bir işletmeci degil bana iyi bir arkadaş da oldu.
Bence zaten burada gereksiz yazılar degil, epilasyon hakkinda konusulmali.
Sevda Hanim asla hakka girecek bir insan da degil, siz ne kadar taniyorsunuz bilemem ama.
Benim aylardir tanidigim kadariyla ve diger musterilerden de duydugum ve gordugum kadariyla herkes ben kadar memnun, yıllardır gelen musterileri var. Daha bugun 14yıllık musterisi ile tanistim, Her yeri bitmis, iz olmadan her tarafi tertemiz olmus.
Buraya kendiniz de gelip bakabilirsiniz, her taraf tertemiz, her sey bir kullanimlik, kendisi cok steril calisiyor, aksini soyleyecek varsa bi daha bakalim isterseniz birlikte :)
Sevda hanim sabah 7 aksam 11 calisiyor. Kendisi icin sehir disindan gelenler bile oluyor, onlar icin daha erken bile geliyor, sehir disindan gelenleri bir kere valiziyle ben bile gordum.
Kendisi, insanları dinlensin diye erken cagiriyor. Hatta beni her defasinda kahvaltiya cagiriyor. Acken epilasyon olmaz diyor.
Benimle iletisime gecmek isteyen ozelden yazabilir, hatta randevu gunumde bile gelebilir, bir insanin isi ile ugrasmak lazim, kimsenin hakkina gecmemek lazim.
Aynen size katiliyorum. Daha dun oradaydim. Musteriden ziyade dost gibi davraniyor. Isim bitmisti gidecektim kalin yemek yiyelim diye teklif bile yaptilar. Ev ortami gibi oturduk cayimizi ictik karnimizi doyurduk sohbetimizi yaptik. Hatta bir keresinde boynum tutulmustu. Masaj bile yapti boynundan cikarip atkisini sardi. Camur atacak bir insan asla degil kendisi. Isinin ehli paraci olmayan merhametli dost canlisi bir bayan.

Back