Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vucut icin elos poliklinige. Yuz bolgesi icinde elpida ya basladim. vucut 2.nci seans bitti. yuz de 1.nci seans ilduAranızda ankarada lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan var mı arkadaşlar?
Yarın orayla konusmayı düşünüyorum birçok kişiden duydum orayıÖzel Clnc Medilife a gidiyorum memnunum.
Memnunmusun pekiVucut icin elos poliklinige. Yuz bolgesi icinde elpida ya basladim. vucut 2.nci seans bitti. yuz de 1.nci seans ildu
Hangi poliklinikten bahsettiginizi anlayamadim. Vucut bolgesi tum bacak koltuk alti ve genital icin elos. Yuz bolgesi icin elpida. Vucut 2.nci seans daha. Yuzde 1.nci seans bitti memnunluk hakkinda konusmam icin cok erken. Cok ama cokkkk arastirdim klinikleri diyebilirim. Birde kizilay olmasi icin tabiMemnunmusun peki
Vucut icin elos poliklinige. Yuz bolgesi icinde elpida ya basladim. vucut 2.nci seans bitti. yuz de 1.nci seans ildu
Elos poliklinikten 8 seans paket aldim. Koltuk alti genital tum bacak popo arasi ve gobek cizgisi icin lazer alexandrite epicare 2100 tlKac seans paket aldiniz
Ben de biyer ariyorum ankarada ama karar veremedim
Genelde 6 seans paketleri var konuştuğum yerlerin
O sayi da yeterli olmaz gibime geliyo
Siz arastirmissiniz belki biliyosunuzdur
ya alex ya diode var diyolar
Ellerindeki cihazi ovuyolar
Fiyat 2500 civari
Bi de bi guzellik merkeziyle görüştüm tum vucut yuz haric 1750ye indirdi diode mus aletleri
Ve bitene kadar gelebilirsiniz dedi
Guzellik merkezleri guvenilir midir acaba bi bilginiz var mi
Elos poliklinikten 8 seans paket aldim. Koltuk alti genital tum bacak popo arasi ve gobek cizgisi icin lazer alexandrite epicare 2100 tl
Alexandrite diod nd yag gibi lazerleri guzellik merkezlerinin kullanmasi yasak zaten doktor bulundurmalari zorunlu. Cogunun adi poliklinik olarak degisti zaten.en normali bence 8 seans. 6 seans yeterli gelmeyebilir. Birde nerelerinize yaptiracaksiniz ve hangi lazerle bu cok onemli. Ornek vereyim alexandrite lazerle yuz bolgesine lazer yaptiranlari okuyun hepsi bin pismanlarKac seans paket aldiniz
Fiyat 2500 civari
Bi de bi guzellik merkeziyle görüştüm tum vucut yuz haric 1750ye indirdi diode mus aletleri
3 lazer cesidide var. Benden size bir tavsiye yuzunuze asla alexandrite yaptirmayin. Onlar ne kadar ovseler bile yaptirmayinTesekkur ederim uygunmus aslinda
Sadece alex mi var peki klinikte
Siz memnunsaniz ben de bi goruseyim
Tuylerinizin durumu nasil kalin sert siyah ve yogunsa alexandrite epicare yaptirin. Eger ince acik renk diyorsaniz diod yaptirin. Alex ince tuylerde tetikleme yapiyorKac seans paket aldiniz
Fiyat 2500 civari
bitene kadar gelin sozune asla guvenmeyin aslaaaa ya dozu dusuk yaparlar surekli git gel yaparsiniz bastan savma yaparlar. Bunu diyen kuafor tarzi guzellik merkeziyse eger elindeki lazer kesin ipl idir. Onun icin bitene kadar der sizeKac seans paket aldiniz
Fiyat 2500 civari
Tuylerinizin durumu nasil kalin sert siyah ve yogunsa alexandrite epicare yaptirin. Eger ince acik renk diyorsaniz diod yaptirin. Alex ince tuylerde tetikleme yapiyor
Koltuk alti genital icin alex digerleri icin diod o zaman bunu orada gorusun. Ince tuylere israrla alex derlerse bisi olmaz derlersede yaptirmayin derim. Cunku ince tuylerde alex tehlikeli kalinlastirip siyahlastiriyor.Benim koltuk alti genital siyah ve sert
Alt bacaklar orta sertlikte cok koyu degil ama alet gorur diye dusunuyorum
Ust bacak kol vs hep acik renk tuy
O yuzden sadece alex olan bi merkeze gidersem artirir diye korkuyorum
Yuze zaten dusunmuyorum
Bel gobek gogus bokgesinde acik renk ayva tuyu tarzi tuyler cogaldi
O bolgelere istiyorum ama lazer artirir diyolar o yuzden korkuyorum
Gittigim bikac merkezde sadece alexin turleri vardi mesela
Guzellik merkezi diode diyo ama ben de bitene kadar diyince sasirdim nasil bu kadar ucuz oluyo diye
Diger yerler en fazla 8 seans diyo
Ben de ipl olabilir diye suphelendim biraz
Koltuk alti genital icin alex digerleri icin diod o zaman bunu orada gorusun. Ince tuylere israrla alex derlerse bisi olmaz derlersede yaptirmayin derim. Cunku ince tuylerde alex tehlikeli kalinlastirip siyahlastiriyor.
Evet karar vermek zor. Her yer oara tuzagi olmus. Bana da yuz bolgesi icin alex dediler yaptirmadim. Elosta nazli hanim ile gorusunOnu ben de duymustum
Bazi yerler bisey olmuyo diyo ama o riski goze alamam alexte
Esmerlife diye bi yere gittim orasi ince tuylere yapmayi reddetti mesela
Sadece alt bacak kol alti genital olur dedi
Ama ben bel gobek vs de istiyorum
onlarda diod yoktu demekki
O yuzden ben iki aleti de barindiran bi yere gitmek istiyorum
Elosla da bi goruseyim haftasonu
Bi de daylighta bi bakicam
Ins iyi biyer bulurum para ve zaman cope gitsin istemiyorum
Karar vermek cok zormus cidden ankarada o kadar cok yer varki insanin kafasi karisiyo
Evet karar vermek zor. Her yer oara tuzagi olmus. Bana da yuz bolgesi icin alex dediler yaptirmadim. Elosta nazli hanim ile gorusun
Ins 2 kere gidipte yaramadi demekte sacma en az 3 seans gidicem yuz icin bakalim. Zaten elpidadaki bayanda dedi kalanlar icin igneliye yonlendiricem dedi. Az uz paralar degil bunlar insanlar nelerden kisiyorda ayarliyor.ama isi ticarete dokenler insanlarin sagligiylada oynuyor kesesiylede oynuyorlarCok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz
Yuze sakin yaptirmayin
Igneli daha iyi ama cok iyi uzman bulmaniz lazim leke riskine karsi
Diode genelde yari yariya dokuyo diyorlar yuzu ama kisiden kisiye degisir tabi
Ins faydasini gorursunuz
Ankarada bildiginiz iyi bir yer varmi igneli icin peki. Kizilayda ykm nin orada aura guzellik merkezini duydum arastiriyorumCok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz
Yuze sakin yaptirmayin
Igneli daha iyi ama cok iyi uzman bulmaniz lazim leke riskine karsi
Diode genelde yari yariya dokuyo diyorlar yuzu ama kisiden kisiye degisir tabi
Ins faydasini gorursunuz