• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon yaptıracağım ama bir türlü karar veremiyorum

hrizantema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
1
0
86
İstanbul
arkadaşlar tüm vücut lazer epilasyona başlayacağım avcılarda oturuyorum bir kaç yerle görüştüm bir türlü karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar tüm vücut lazer epilasyona başlayacağım avcılarda oturuyorum bir kaç yerle görüştüm bir türlü karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

Merhaba,
ben, kızkardeşim, annem üçümüz de Epiderm' e gittik. İnanılmaz memnun kaldık. Fiyatlar da uygun, en önemlisi seans başı ödeme yapıyorsun. Bazı yerler gibi toptan alıp kazıklamıyorlar. Netten bakabilirsin. Bir çok yerde şubesi var. Bakırköy' e gitmiştik biz.

ben yıllardır karar veremedim yaptırayımmı yaptırmayayımmı diye ama artık eski yöntemlerden bıktım, jiletin kaşındırmasından özellikle valla bağdat caddesinde (charm beauty form) site adresi )bir arkadaşın tavsiyesi ile zorla karar verip gittim 6 ay düzenli gittim ama,şuan baya azaldı artık jilette kullanmıyorum yaptırmadığım günlere acıyorum resmen kesinlikle tavsiye ederim erkekler bile yaptırmıyor yaa artık.

ben yıllardır karar veremedim yaptırayımmı yaptırmayayımmı diye ama artık eski yöntemlerden bıktım, jiletin kaşındırmasından özellikle valla bağdat caddesinde (charmbeautyform) site adresi )bir arkadaşın tavsiyesi ile zorla karar verip gittim 6 ay düzenli gittim ama,şuan baya azaldı artık jilette kullanmıyorum yaptırmadığım günlere acıyorum resmen kesinlikle tavsiye ederim erkekler bile yaptırmıyor yaa artık.

Sen alex le mi yaptırdın? ben de genital bölge konusunda kararsızım, sen yaptırdın mı? tavsiye eder misin?

evet genital bölge özellikle yaptırdım,çünkü benim için en sıkıntı çektiğim bölge orası.

evet genital bölge özellikle yaptırdım,çünkü benim için en sıkıntı çektiğim bölge orası.

Haklısın en sıkıntılı bölge orası dediğin gibi, jilet yapsan hemen çıkıyor kaşındırıyor. Jilet vura vura orman gibi oluyor :( Ağda desen her ay yaptırman lazım sürekli temiz kalmak için. Her ay her ay çektiğin acısı bir yana açılan kıl köklerinde sivilce gibi iltihaplanmalar oluyor. Bir de ağda için kararma ve ileride sarkma yapabildiğini duydum. En iyisi lazer gibi bu durumda. Peki sen bir zararını gördün mü lazerin? Hani yumurtalıklara falan yakın çalışılacak ya o konuda biraz tedirginim. İnternette yaptığım araştırmalarda her yerde iç organlara hiçbir zararı olmadığı yazıyor, bir de yaptıranlardan öğrenmek istiyorum.

Ben bir sakıncasıni gormedim, ama bilincsizce yapilan uygulamalar sonucunda zarar görenler olmuştur tabi duyuyoruz. Bu isi bilen tecrübeli yerde yaptırmak doğru olur sanırım.

Back