• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon yapan genç kızların çocukları olur mu olmaz mı..

kanarya_

Dişi Kanarya
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
44
1
36
Adana
merhaba ben geçen gun kuaforumle konusurken konu lazer epilasyondan acıldı.. ben kuaforüme yaptıracağım dedim bana Genç kızlar lazer epilasyonu yapınca cocukları olmuyormus dedi.. o yüzdn yaptırmıyorum dedi.. doğru mu yalan mı.. kaç yas aralıkları lazer yaptıra bilir..16 yasındayım... lazer epilasyon yaptıran genc kızların cocuüu olmaz mı..

:)) lazer epılasyon yaptıranların boyuda uzamaz dıyolar :60:

hormonlarını kontrol ettır bı sorun yoksa herkes lazer epılasyon yaptırabılır.Lazer epılasyon yumurtalıklarını etkılıcek derınlıge ınmıyor bu yuzden sorun yok.Kulaktan duyma bu tarz seylere ınanmayın.

nedense hep kuaförler yaptırmayın diyor. ben bekarken 3 seans gittim sonra bir kuaför sakın gitme çok zararlı diyince bıraktım. ama şimdi hamileyim. ama tehlikesi olabilir. hem daha 16 yaşındasın benim bildiğim 18 olunca yapılıyor. yine de iyice araştır derim. zararları tam olarak bilinmiyor lazerin çünkü yeni çıkan bişey.

laser epilasyon çıkarlı ağdacılar bayağı müşteri kaybetti, bazı kuaförler de bu tip dedikoduları yaydılar tabi... halk arası kılbilim uzmanı oldukları için söylediklerine de itibar edilmiyor değil...

onun dışında ergenlikten ileri gelen bir hormonsal aktiflikten dolayı ergenlikte laser epilasyon zararlı olmaktan çok,etkili olmayabilir. yani hormonal olarak dengeye ulaşıp,ergenlik bitiminde başlarsan daha iyi sonuç alabilirsin.

benim çocuğum oldu
ama çocuktan sonra vakit bulup kalanları yaptıramadım
çocuktan önce bitirmeye bakın
bide çalışıyosanız kesin kurtulun

En büyük şehir efsanelerinden bir diğeri :) Hayır, bayağı da etkin çalışıyorlar, ülkenin her yerinde duymak mümkün bunları...

Lazer epilasyon sadece kıl üzerinde iletilen ve en fazla kılın köküne kadar gidebilen bir enerji ile çalışıyor. Dolayısıyla taa rahme kadar inebilmesi mümkün değil, o zaman bütün iç organlarımız da yanardı :))

Ayrıca, lazer epilasyon yeni ortaya çıkmış bir yöntem de değil. 1970'lerden beri var olan ve yurtdışında hakkında bir sürü araştırma yazılmış, makale yayımlanmış bir olay. Ben de aşırı evhamlı biri olduğum için, yabancı makaleleri araştırdım yaptırmadan önce, doktorların yazdıklarını okudum vs. Ve herhangi bir anomaliye yol açtığı yönünde hiçbir bilgiye rastlamadım. Tabi ki tıpta da her şey deneme yanılma yöntemi ile geliştiği için yanılma ihtimalimiz her daim mevcut fakat çalışma prensibini inceleyince pek de olası görünmüyor.

Yaş açısından bir limit olmadığı söyleniyor ama yaptırmadan önce mutlaka bir doktorla görüşmeni öneririm. Kıllar tam gelişmemiş olabilir vs. Herhangi bir yere gidip kendini tehlikeye atma ;)

lazer epilasyon yaptıran kızların hamile kalma olasılığı ağdaya giden ya da jilet yapan kızlara göre daha yüksektir
çünkü her daim kaymak gibidir pürüzsüzdür çekicidir

Son düzenleme:
Back