Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Yanığı - Yanık İzleri

Lady_charm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
7
1
35
Arkadaşlar merhaba,

Alexandrite lazer epilasyonda bir kaç ay önce bacaklarımı yaktılar ilk başta kırmızı yanıklar oluştu, sonra kabuklandılar. Bir süre sonra da kabuklar düştü fakat alttan gelen deri bembeyaz. Birçok yuvarlak beyaz lekeler var şuan normal cilt rengimle baya ton farklılıkları var. Daha önce lazer epilasyon sırasında yanan var mı bu izler kalıcı mıdır? Renk eşitleniyor mu? Bu kötü deneyimi yaşayıp dava açma yoluna giden var mı?

Yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

Direk cildiyeye randevu al bence. Diğer soruların hakkında bilgim yok ama forumda okumuştum cildinde yanık oluşanları eski konulara bakabilirsin.

Evet doktorlara göründüm ama uzun sürede geçebilir de kalabilir de diyorlar. Şikayet ve dava süreçleriyle ilgili bilgisi olan varsa kızlar bilgi verebilirseniz memnun olurum. Lekeleri güneşten korumak mı lazım yoksa güneşlenmek mi işe yarar bu konuda da doktorların fikir ayrılığı var. Aslında daha önce böyle bi kötü deneyimi yaşayanlar belki bi yol gösterebilir

Merhaba cildiniz su toplayıp kabuklanmış atmıssa muhtemelen cıldın uyugun olmayajagı bir joul degerı girilmiştir alexsandrite cihaz yanıkları epicare ve candela sistemleri için soylıywyım kalıcı degıl beyazımaı goruntunun gecmesı uzun suruyor 6 ay 1 yıl kadar bu surecde mutlaka gunes kremı kulanın arada cok bastıemamak sartıyla peeling yapın yanlız yanan bolgee degıl tum bölgeyw yapınkı cılt esıtlenmeyw baslasın ve guneslenmekden kacınmanıda fayda var

Su toplama olmadı ama kabuklanıp döküldü. Evet yüksek doz uyguladı bence de, cynosure apogee makina. Bu cihazla ilgili bilginiz var mı? Sizin de mi başınıza gelmişti

Su toplama olmadı ama kabuklanıp döküldü. Evet yüksek doz uyguladı bence de, cynosure apogee makina. Bu cihazla ilgili bilginiz var mı? Sizin de mi başınıza gelmişti
Evet cynosure cıhaz soyledıgım cıhazlara ıstınaden yanıga daha meyıllı bir cıhazdır cryo deep yanı yanında ekstra sogutma sistemıyle işlem yapılır eger ıkıncı derece bır yanık olusturmamıssa yanı su toplama dueumu gerceklesmemısse merak etmeyın kalıcı bır durum olmayacakdır dedıgım gıbı surec bıraz uZun surer gunesden korumak sartıyla hıcbır ı kalmaz hukuksal surec ıcınde soyle soyleyebıleıım anlasmayı yaptıgınız zman onam formu yada sozlesme ıbarelı bir sey ımzaladıysanız herhangı bı hak taleb edmeessınız ama cunku onam gorunlaeında bu tur işlemlerın basınıza gelebılecegı yazmakda ve ımzlayarak kabul etmıs dueumunda olmus olursunuz ımzlamadııysanızda sıkayetcı olabılırısnız sızden rapor ve ucret tahsıl edındıldıgıne daır odme tablonuz ,ıslem alan estwtısyen ve işletme bılgılerı istenir bu surecde min 1 yıl kadar surmektedır. Sonucunda sadece odeme yaptıgıbız ucret ıadesını alırsınız.

Alex te makinaların güçleri de değişiyor demekki.. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Hayır alexsandrite cıhazların hepsının dalga boyları aynı sadece cryo sıstemlerı ve verılen joul enerjı boyları ten algılama noktları farklı buda enerjı boyutuna gore degıskenlık gosterıp dogru ten ve enerjı secılmesse yanma dueumunu ortaya koyuyor. ben guzellık merkezı ısletıyorum aklınıza bırsey takılırsa cekınmeden sorabılırsınız gecmıs olsun

Çok teşekkür ederim ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için

Merhaba aynı dertten muzdaribim daha önce geçenleri gördünüz mü

Ç
Merhaba aynı dertten muzdaribim daha önce geçenleri gördünüz mü
merhaba oncelıkle gecmıs olsun eger su toplama gıbı bır dueum soz konusu degılsee gecmeme ıhtımalı cok dusuk bu dusuk ıhtımalın tek sebebıde gunesden ıyı korumamak

geçen ay lazer yanığı baçıma geldi hem de genital bölge de, korkunç acı duydum eve gidince de derim kabardı, bepanten sürdüm acısı hafiflemedi, sonra lazer merkezi ilaç yaptırdı içinde farklı karışımlar var, turuncu bir karışım, o çok iyi geldi hemen kabuk bağladı ve geçti tabi hala pembelikler var, eczacılar biliyor öyle bir karışım işinize yarar

nasıl bir karışım o? ben de nisan başında lazer yaptırdım genitale ve su topladı, şu an beyaz izler var. geçmesini istiyorum. yamalı duruyor resmen

nasıl bir karışım o? ben de nisan başında lazer yaptırdım genitale ve su topladı, şu an beyaz izler var. geçmesini istiyorum. yamalı duruyor resmen

Yukarıdaki arkadaşın kullandığı karışım iyi gelmemiş bence pembe izler kaldığına göre ben sana hametan la organik kantoron yağı tavsiye ederim. Hangi lazerden yaptırdınız.. Bende genitale cesaret edemiyorum koyu renk çünkü kesin yanar..

Çok geçmiş olsun. Kaç joule ile uyguladılar da yandınız cildiyeye görünün herkese ayrı ilaç veriliyor olabilir derinin rengine gore

Size de çok geçmiş olsun inşallah geçer kısa sürede. Yüksek doz mu uygulandi acaba

kantoron yağı falan kullanıyorum. teşekkürler. alexandrite candela. bilerek yüksek uygulatmıştım. yanacağını bilerek. zorla yani. çünkü yanan yerlerde iz kalmıyor ve tertemiz oluyor. ama fazla yandı sanırım. bunu nedeni aynı yere 2 kez atış yapmış. korkulacak bi şey yok. büyük rahatlık.

Çok geçmiş olsun. Kaç joule ile uyguladılar da yandınız cildiyeye görünün herkese ayrı ilaç veriliyor olabilir derinin rengine gore
doktora gitmek için çok geç. nisanın başında yaptırdım. en yüksek 20, ben 16 da yaptırmıştım. kıl kalmadı resmen xd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…