• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon uygulama ve cihazlar hakkında fikir alışverişi :)

zhrzhrzhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
90
3
98
34
İstanbul
Merhaba bayanlar..

son bir yıldır arkadaşlarla biraraya geldiğimizde yaptığımız muhabbetin eninde sonunda kıllara varması bizi artık bıktırdı :) bi araştıralım lazere gidelim dedik..

birkaç yere gittik.. fiyat-uygulama-cihazlar hakkında bilgi almak için..

her gittiğimiz yerde aşırı ikna kabiliyeti yüksek, tatlı dilde konuşan bayanlarla karşılaştık, samimiyet mi ticaret mi anlamadık, kafamız karıştı :) mantıklı düşünelim dedik. ikna ederken "en iyi makine bizde" demesinden ziyade yapacağı uygulama hakkında mantık yürütmek en sağlıklısı olacak sanırım..

en son gittiğimiz yerde iki cihaz var , biri alexardrite diğeri de nd-yag lazer.. ordaki bayan önce siyah kılları alexandrite ile alacağız, inceldiğinde daha etkili olan ve derine işleyen nd/yag lazerle tamamlayacağız dedi.. fiyat olarak %30 luk indirimi vardı yıl sonuna kaadr, uygun geldi. ve oraya gitmeye karar verdik. henüz kayıt yaptırmadık ama bu uygulama hakkında siz ne düşünürsünüz? deneyimli olanlarınız varsa fikir verirlerse çook sevinirm :)

Bende o makinayla yaptırdım 6 seans :18:
incelen kıllar için nd yağ ile yapılıyor.aynı cihazda ikisi.
bana şöyle yapıldı;koltuk altı ve bacak için alexandrite ile devam edildi.
yani hiç nd yağ yapılmadı ama
paket inceldikten sonra tahminim 4.seanstan itibaren nd yağ a geçti paket için.
şimdi sonuca bakarsam en az etkiyi pakette aldım.halbuki üst kısımlar için çok iyi etki etmesi gerekiyordu.
ben nd-yağ ile yapılan yerlerden memnun kalmadım özetle.

şimdi sonuca bakarsam en az etkiyi pakette aldım.halbuki üst kısımlar için çok iyi etki etmesi gerekiyordu.

ozaman nd yag ın hiçbir etkisi yok diyebiliriz, kadının açıklaması da şöyle oldu. siah kalın kıllarda alex kesin çözüm. fakat bi kaç seanstan sonra alex ince kılları görmüyor. tüyleri almıyor. o aşamadan sonra devreye nd yag ı sokuyoruz dedi. o daha hassas bi makineymiş ve ince tüylerde etkliymiş, siz hastane de mi yaptırdınız klinik gibi bi yerde mi

Nerede ist da mi gittignz yer

Bence hiç nd yağ ile yapılmasa daha iyi olurdu.
makina alexandrite epicare idi.keşke hep alexandrite ile yapılsaydı.
yani farklı anlaşılmasın iki tane ayrı makina yok.tek makinada 2 uygulama var.istersen nd
yağ ile yapmaz.nd yağ da atışlar 35 civarında oluyor,alexandrite ise 19-20 gibi.ekranda yazıyor.
hangisi ile yaptığı ordanda anlaşılıyor yani.ben hastanede yaptırdım.ankarada...
iyi bir hastane aslında.o açıdan sıkıntım olmadı ama bişeyler yanlış oldu.
beklediğim kadar etki göremedim şimdi iğneliyi deniyorum 6 seans lazerden sonra iğneliye geçtim.
düşün ona rağmen paket 1.5 saatte bitmedi.hani lazer azaltmaktan ziyade inceltmiş o tarafı.
nd yağdan o yüzden memnun kalmadım.ama bunun dışında bacak altı ve koltuk altı fena değil.
koltuk altı iki taraf 30 dakikada bitti iğneliyle mesela.burdan anlayabilirsiniz miktarını.

sana tavsiyem lazere git bir süre.4-5 seans kadar.alexandrite epicare ise ben sana yaptığı atışlardada yardımcı olurum.
genelde 13-14 ile başlanıyor.bana en son 20-21 yapıldı.13-14 düşük bir rakam.18-19 üstü iyi.genelde düşükte tutup süreyi uzatıyorlar
dikkat et.birde başladıktan sonra tüyler geç çıkmaya başlıyor sende çok güzel etki etti sanıyorsun.arada en az 2 ay olmalı bence.2 ay sonunda bile çok az çıkıyor.bende 3 ay sonra çıktı hepsi:((
neyse incelttikten sonra ve azalttıktan sonra lazeri bırak iğneliye geç.boşa para verirsin alexandrite'a
diod ince kıllarıda görüyormuş ama o konuda bilgim yok.
iyi yerde yaptırırsan iğneli en iyisi aslında ama hem çok masraflı hemde uzun sürüyor hemde leke sorunu oluyor.
son olarak sakın yüzüne lazer vurdurma sakın.
hala burda yüze lazer yaptırayım mı diye soranlar oluyor.
yani burda okadar kişi uyarıyor ama bir türlü anlamak istemiyorlar sanırım.
ben yüzüm dışında başka yerlerime yaptırdığım halde düşün ki kenardaki ince tüyleri kalınlaştırıp uzattıysa
yüze yaptıranları hiç düşünemiyorum.:19:

Bence hiç nd yağ ile yapılmasa daha iyi olurdu.
makina alexandrite epicare idi.keşke hep alexandrite ile yapılsaydı.
yani farklı anlaşılmasın iki tane ayrı makina yok.tek makinada 2 uygulama var.istersen nd
yağ ile yapmaz.nd yağ da atışlar 35 civarında oluyor,alexandrite ise 19-20 gibi.ekranda yazıyor.
hangisi ile yaptığı ordanda anlaşılıyor yani.ben hastanede yaptırdım.ankarada...
iyi bir hastane aslında.o açıdan sıkıntım olmadı ama bişeyler yanlış oldu.
beklediğim kadar etki göremedim şimdi iğneliyi deniyorum 6 seans lazerden sonra iğneliye geçtim.
düşün ona rağmen paket 1.5 saatte bitmedi.hani lazer azaltmaktan ziyade inceltmiş o tarafı.
nd yağdan o yüzden memnun kalmadım.ama bunun dışında bacak altı ve koltuk altı fena değil.
koltuk altı iki taraf 30 dakikada bitti iğneliyle mesela.burdan anlayabilirsiniz miktarını.

sana tavsiyem lazere git bir süre.4-5 seans kadar.alexandrite epicare ise ben sana yaptığı atışlardada yardımcı olurum.
genelde 13-14 ile başlanıyor.bana en son 20-21 yapıldı.13-14 düşük bir rakam.18-19 üstü iyi.genelde düşükte tutup süreyi uzatıyorlar
dikkat et.birde başladıktan sonra tüyler geç çıkmaya başlıyor sende çok güzel etki etti sanıyorsun.arada en az 2 ay olmalı bence.2 ay sonunda bile çok az çıkıyor.bende 3 ay sonra çıktı hepsi:((
neyse incelttikten sonra ve azalttıktan sonra lazeri bırak iğneliye geç.boşa para verirsin alexandrite'a
diod ince kıllarıda görüyormuş ama o konuda bilgim yok.
iyi yerde yaptırırsan iğneli en iyisi aslında ama hem çok masraflı hemde uzun sürüyor hemde leke sorunu oluyor.
son olarak sakın yüzüne lazer vurdurma sakın.
hala burda yüze lazer yaptırayım mı diye soranlar oluyor.
yani burda okadar kişi uyarıyor ama bir türlü anlamak istemiyorlar sanırım.
ben yüzüm dışında başka yerlerime yaptırdığım halde düşün ki kenardaki ince tüyleri kalınlaştırıp uzattıysa
yüze yaptıranları hiç düşünemiyorum.:19:

Bilgiler icin tesekkurler benim yuzumde uc tane var kalin kik cogalir die korkuyrm bende once tum vucut lazere daha sonra igneye gudecegm ama genital bolgeye igne yapilmiyor sanirim

merhabalar bende alex se gittim kalın kıllarım 3 seansta inceldiler şimdi diod lazere gidiyorum 2 seans oldu. ama nacizane fikrimi sorarsan egerki güzel ve işin ehlini bulursan dioda git derim ince kalın farketmeden sonuç alırsın

Bilgiler icin tesekkurler benim yuzumde uc tane var kalin kik cogalir die korkuyrm bende once tum vucut lazere daha sonra igneye gudecegm ama genital bolgeye igne yapilmiyor sanirim

başka konuda mı dedim hatırlamıyorum ama ben lazer yaptırdığıma kesinlikle pişman değilim.
alexandrite epicare de çok iyi bir cihaz.bilmeniz gereken tamamen bitirmiyor.azaltıyor.ve genelde inceltiyor.
çok çok ince tüy gibi düşünün.birde kesinlikle lazeri devam eden biri iyi mi kötü mü sonuç aldığını bilemez çünkü
devam ederken kılların çıkma süresi uzadığından ve hepsi aynı anda çıkmadığından bitti ya da çok fayda gördüm gibi
bir yorumla karşılaşabilirsiniz.devam ederken anlaşılmıyor malesef.
yüzündeki 3 kıl için iğneliye git.genital içinde iğneli yapılıyor.ben yaptırdım.
sakın gözünüz korkmasın bende iğneli daha ağrılı oluyor nasıl dayanırım diye düşünüyordum ama inanın lazerden daha az acıdı canım.
dayanılamayacak bir ağrı değil.lazere göre hafif kalır.ama lazerde düşük akımla yapıldıysa tabi iğneli de 9 yapıldığında iğneli de daha çok ağrı hissetmeniz normaldir.
tavsiyem lazerle başlayın azaldıktan sonra vakit kaybetmeden iğneliye geçin.

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

Back