Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

Merhaba bende genital bölgeye uygulamayı düşünüyorum çok acır mı? Bu emla kremi sürsem lazerden önce sorun falan olmaz mı?

Ben ilk seansı geçen ay yaptırdım ikinci seansıma gideceğim, yalnız aklımı karıştıran şey şu: Lazerin markası makinanın üzerinde yazmıyor, bildiğin bembeyaz bir makina. ama dediğiniz gibi jel sürerek uygulama yapılıyor. Diod olduğunu söylediler ama ;IPL olmadığından nasıl emin olabilirim?

Bir de 10 gün sonra dökülmeler başladı ama tüm kıllarda olmadı, belirli yerler döküldü geri kalan aynı şekilde uzadı. Bunun nedeni lazerin oralara temas etmemesi diye düşünüyorum. Sizce?

Zannedersem size ipl kullanilmış çünki diod tarama sistemli bi cihaz olduğu için dökülmeyen kıl olma olasığı düşük bi ihtimal.işlem yapıldığı esnada(hareket edilmediği sürece) ikisininde başlığı benzerdir.iplle diyod olduğunu ayırabilmeniz için şöyle diyim işlem esnasında ipl tetiğe basıldığında tak-tak-tak diye aralıklı ses çıkarır ama diyod da, telefon sesi gibi uzun ses olur anlatabildimmi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende genital bölgeye uygulamayı düşünüyorum çok acır mı? Bu emla kremi sürsem lazerden önce sorun falan olmaz mı?

Işleme başlamada yarım saat 40 dak.önce sürün bi sıkıntı olmaz allahın izniyle ama 2 tüp, en az 1 tüpün tamamını sürmenizi tavsiye ederim

Aslında şöyle jeli sürüyo makinayı dokundurup çekiyor. kırmızı lazer ışıkları çıkıyor o anda ve bip sesi çıkıyor ışıkla beraber :):) taktaktak ya da bahsettiğiniz telefon sesi değil. ne bu şimdi anlamadım :)

sopranoya başladım bugun tüylerim ince ve kumral , yapan kadın acık renkli olması daha çabuk etki göstereceğine işaret dedi çünkü soprano önce tüyleri inceltip sonra azaltıyormus. benim sorum şu, şimdiye kadar bacaklarıma jilet değdirmemiştim şimdi kadın jiletle aldı, sonuç alamazsam tüyler bitmezse ve jilet kullandığımla kalicam diye çok korkuyorum

Ipl kullannilmis size

Ipl kullannilmis size

Yani tak tak derken makinayı dokundurur bip, çeker.sonra tekrar sonra tekrar öyle gider.diod onun aksine tetige basildiginda o bip sesi 5 saniye kadar tarama yapar ütü gibi

Valla size işlem yapan bayanın uzman olduğundan şüpheliyim çünki bilinçli söylenen ve yapılan şeyler diil bunlar.bikere hangi lazer epilasyon cihazı olursa olsun ince ve sarı kılları görmez, ince sarı beyaz kıllar sadece iğneli epilasyonla istenilen sonuca götürür.

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

İlk sorum acıyor çok acıyor mu😄 birde lazer yaptırdıktan sonra hamile kalınca hormonlar nedeniyle tüyler tekrar çıkıyormuş doğru mu? Kol altına yaptırmak sizce doğru mu herkes ter bezleri olduğu için zararlı diyor

Ben size doğrusunu söylüyorum ama.benim ne karım olabilirki tek amacım lazerle ilgili doğru bilinen yanlışları düzeltmek

Kisiden kisiye degisebilen seyler bu dogrular, annemin de acik ve ince tuyleri vardi bu yontemle bittiler degiskenlik gosterebilir

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

mrb lar. bende tüm vücut lazer epilasyon düşünüyorum. özellikle özel bölge için ihtiyacım var. yalnız bekarım ve bir kaç kişiden genital bölgye yaptırmak bekarlar için sakıncalı diye duydum. ilerde bebek falan olmada sıkıntı yaşanırmış bu bilgi ne derece dogru.

Arkadaşlar özelden msj yazmayın lütfen buraya yazın sorular8lınızı

esmer tenliyim ve gecen e-light ıpl lazer yapıldı kolaltıma asırı acılı oldu.benim için alex önerir misiniz alex'de acı çok oluyor mu.benim için önerebileceğiniz başka bi alet var mı?

Merhabalar, beyaz tenliyim kıllarım simsiyah. Jiletle alıyorum iyice kalınlaştı. Lazere gitmek istiyorum. Hormonal bir problemim yok. Özel bölge, bacak ve koltuk altı ortalama kaç seansta biter

Canım ben diş teli ve damaklık taktıracağım da, bu durumda yüze epilasyon olur mu? Yani metal etkiler mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar, beyaz tenliyim kıllarım simsiyah. Jiletle alıyorum iyice kalınlaştı. Lazere gitmek istiyorum. Hormonal bir problemim yok. Özel bölge, bacak ve koltuk altı ortalama kaç seansta biter

7 seansla 10 seans arasında,kişinin ten rengi kıl yspısı hormonlarına bağlı olarak değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…