Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

Kesinlikle Alexandrite tavsiye edilmiyor. Daha sonradan teninizinde yanık bıraktığını söyledir. Tavsiye etmem.

Benim kıllarım oldukça kalın ve siyah . Tenim esmer.Epilasyon yaptırmaya karar verdim ancak hala hangi cihaz olacağına kararveremedim .
Bir merkezde Clean Light ile alt kolun yarısına deneme atışı yaptırdım 2 ay gecti tüylerin %80 i çıkmadı . Ve acı hissi çok azdı. Sizden debilgileriniz paylaşmanızı rica ederim .

Benim kıllarım oldukça kalın ve siyah . Tenim esmer.Epilasyon yaptırmaya karar verdim ancak hala hangi cihaz olacağına kararveremedim .
Bir merkezde Clean Light ile alt kolun yarısına deneme atışı yaptırdım 2 ay gecti tüylerin %80 i çıkmadı . Ve acı hissi çok azdı. Sizden debilgileriniz paylaşmanızı rica ederim .

Ben şuan alt koluma lazer yaptırıyorum ust koluma agda yapsam o lazerle oldurulen kokler yeniden uyanir mi acaba

Merhabalar bende lazere gidiyorum cihaz alex. 2 seans bitti yalnız kafama takılan bacaklarım oldu balum geniş bi bölge olduğu için atış gelmeyen bazı yerler bar onlar çıktı fakat 1 aydır atış gelen yerde tüy çıkmıyor ama kökleri gözüküyor siyah siyah sizce bu normal mi aslında 3 -5 güne 3ncü seansa gitmem lazım ama çıkmadı kökleri de çok kötü gözüküyor içime sinmedi siz ne önerirsinZ??

Konu çok aktif mi bilmiyorum ama cevaplayan olursa sevinirim.Lazerden sonra dökülmeler başladı.Elimde hafif çektiğimde hemen dökülüyor( çıkan tüyü tutmam yeterli oluyor) ama elinle çekme kese ve lifle dökülür dediler.Kese uyguladığımda neredeyse hiç dökülmüyor.Acaba keseyi yanlış mı uyguluyorum? Ne yapmam lazım? Bir de krem olarak tüyleri beslemeyen hangi kremi kullanıyorsunuz?

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
lazer epilasyon yaptırdıktan sonra bulunan bölgede ki tüyler yeniden çıkıyor mu?

Konu çok aktif mi bilmiyorum ama cevaplayan olursa sevinirim.Lazerden sonra dökülmeler başladı.Elimde hafif çektiğimde hemen dökülüyor( çıkan tüyü tutmam yeterli oluyor) ama elinle çekme kese ve lifle dökülür dediler.Kese uyguladığımda neredeyse hiç dökülmüyor.Acaba keseyi yanlış mı uyguluyorum? Ne yapmam lazım? Bir de krem olarak tüyleri beslemeyen hangi kremi kullanıyorsunuz?

Benim de keseyle dökülmüyor. Kendi haline bırakıyorum. Gerek kalmıyor çekmeye. Zaten eski yoğunluktan eser yok.

Kremi yüz için mi vücut losyonu için mi soruyorsun?

Benim de keseyle dökülmüyor. Kendi haline bırakıyorum. Gerek kalmıyor çekmeye. Zaten eski yoğunluktan eser yok.

Kremi yüz için mi vücut losyonu için mi soruyorsun?

Bende de eski yoğunluğu yok ama kökü zayıflamış olan tüylerin de bir şekilde dökülmesi gerekmiyor mu?

Vücudu nemlendirmek için istemiştim.Bacakta kullanmak için.Bazı losyonlar kıl kökünü besliyormuş karar veremedim bir türlü.

Bende de eski yoğunluğu yok ama kökü zayıflamış olan tüylerin de bir şekilde dökülmesi gerekmiyor mu?

Vücudu nemlendirmek için istemiştim.Bacakta kullanmak için.Bazı losyonlar kıl kökünü besliyormuş karar veremedim bir türlü.

Gerekiyor da zaten dökülüyorlar kendiliğinden. Benimkiler çok ince. Ne ara dökülüyor farketmiyorum bile.

Yıllar önce doktorumun yazdığı losyonu kullanıyorum ben. Lazer yaptırmadan önce de sonra da. Bir sıkıntı yaşamadım.
009.JPG

Gerekiyor da zaten dökülüyorlar kendiliğinden. Benimkiler çok ince. Ne ara dökülüyor farketmiyorum bile.

Yıllar önce doktorumun yazdığı losyonu kullanıyorum ben. Lazer yaptırmadan önce de sonra da. Bir sıkıntı yaşamadım. Eki Görüntüle 1712907

Teşekkürler cevap için.

merhaba :) alexandrite lazerde 9.seansımıyaptırdım bu seansa kadar iyiydim memnundm ama bu seans da cildimde yanıklar oluştu :( tüylerim tamamen bitmedi. diod lazere geçsem olur mu . diod un acısız olduğunu duymuştum alexandrite cihaza göre. yardımcı olabilir misiniz lütfen zor durumdayım :( gittiğim yer de güvenilir bir yerdi ama bu seans niye böyle oldu anlayamadım :( biri bana yardım etsin:110:

bende bu ay başlayacağım ama çok endişeliyim kimse menun değil lazerden. bende paramı havaya atmak istemiyorum. birde tedavi süresinde sürekli tüylü gezmek istemem dökülene kadar. ayrıca tca da yapmak istiyorum ikiside aynı anda olmaz sanırım. çok açık renkli tüylerim var ama diken diken çıkıyor. ağda bile almıyor. sizce başlamasam mı?

arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim 15 yıldır bu konuda uzmanlaşmışlar artık.deneyimlerinden yararlanın derım.oraya gittinizde bizleri ticari kazanç olarak görmüyorlar.doğru olan neyse onu söylemeleri benim gözümde iyi bir izlenim yarattı.

Back