ben de 5 seans gittim kıllar öyleye duruyor... Koca sene kısa kollu, etek giyemedim bakalım azalacak mıBen de aynı durumdayım , sol kol altım cok fena kokuyor kıllar da olduğu gibi duruyor keske hic bulasmasaydım bu lazer belasına
Hangi cihaza girdiniz tüm vücut mu ?ben de 5 seans gittim kıllar öyleye duruyor... Koca sene kısa kollu, etek giyemedim bakalım azalacak mı
kol kol altı bacak özel bölge. 5. seansımı yaptırdım 2-3 ay önce fakat kıllarım olduğu gibi duruyor. Cihaz diode.Hangi cihaza girdiniz tüm vücut mu ?
Ben alexe girdim sizin yine kıllarınız duruyor benim hem var olanlar duruyor hem de olmayan yerlerde kıl çıktı artı bir de ter kokusu cidden büyük zararkol kol altı bacak özel bölge. 5. seansımı yaptırdım 2-3 ay önce fakat kıllarım olduğu gibi duruyor. Cihaz diode.
ben de arttı gibi hissediyorum... bir arkadaşım birkaç sene önce yaptırmış farklı bir yerde şu an kılları yok denecek kadar az. ve iki sene gittiğini söyledi epilasyona. ilerleyen zamanlarda etkisini görmeye başlarım diye umuyorumBen alexe girdim sizin yine kıllarınız duruyor benim hem var olanlar duruyor hem de olmayan yerlerde kıl çıktı artı bir de ter kokusu cidden büyük zarar
Ne diyeyim umarım kurtuluruz kıllardan , artmasın da daha da başka bir şey istememben de arttı gibi hissediyorum... bir arkadaşım birkaç sene önce yaptırmış farklı bir yerde şu an kılları yok denecek kadar az. ve iki sene gittiğini söyledi epilasyona. ilerleyen zamanlarda etkisini görmeye başlarım diye umuyorum
merhaba nerde gittiniz acaba sıkıntı hayla devam ediyor mukol kol altı bacak özel bölge. 5. seansımı yaptırdım 2-3 ay önce fakat kıllarım olduğu gibi duruyor. Cihaz diode.
Merhaba gittiğim yer izmirdeydi. Sonuç alamayınca bıraktım başka bir yere başladım 4 seans gittim, sanırım buradan da sonuç alamıyorummerhaba nerde gittiniz acaba sıkıntı hayla devam ediyor mu
acaba sizin vücut ile alakalı olabilir mi bende çok detaylı bilgi sahibi değilim ama umarım çözüm bulursunuz gerçekten can sıkıcı bir durumMerhaba gittiğim yer izmirdeydi. Sonuç alamayınca bıraktım başka bir yere başladım 4 seans gittim, sanırım buradan da sonuç alamıyorumKoku sorunu devam ediyor, duş alıyorum çıkıyorum hala koku var bir türlü çözüm bulamadım
Olabilir tabii ama birçok kişiden duydum bu koku sorununuacaba sizin vücut ile alakalı olabilir mi bende çok detaylı bilgi sahibi değilim ama umarım çözüm bulursunuz gerçekten can sıkıcı bir durum
gerçekten can sıkıcı, umarım sorununuz en kısa sürede çözülürOlabilir tabii ama birçok kişiden duydum bu koku sorununu