• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon sonrası kullandırğınız nemlendirici nedir ?

mrvcnv55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
6
0
86
İstanbul
arkadaşlar yüz için lazere başladım.1 ci seans yapıldı çokta memnun kalmadım.nemlendirici satmak istediler ama güvenmediğim için almadım.sizler hangi marka kullandınız nemlendiriciyi.buğün 3 cü günüm yüzümde hep siyah siyah kıl kökleri belli nedenn acaba.:18:

merhaba , ben de aralık 25 te ilk seansımı yaptırdım tüm vücut (yüz hariç ) daha önce akne tedavisi gördüğümden yüzüm için güvenemedim. bacaklarımda çok batık olduğundan ve çok kuru olduğundan krem önerdi araştırdım çok olumlu şeyler duydum krem hakkında ve aldım kullanıyorum duş sonrası gerçekten yumuşatıyor. daha yeni benim yanlış da bilgilendirmek istemem. 15 tatilde nisanım var 1-1.5 sene sonra da düğünüm var ALLAH nasip ederse . ve açıkçası hala korkuyorum vücudumda herhangi bir iz olur mu diye. :S genital bölgeye de yaptırdım ama fena halde canım yandı o zaman.kampanyalı pesin ücret ödeyerek yaptım 8-9 seans dediler seans araları 2-2,5 ay arası değişiyormuş inşallah yaptırdığıma pişman olmam. yüz için bir şey diyemiyorum :) YÜZ ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ DİKKAT EDİN BENCE , ÇOK AMA ÇOK İYİ ARAŞTIRMANIZ LAZIM .

ayrıca kıl kökleri benim de koltuk altımda baya belirgin oldu (siyah) normaldir diye düşünüyorum ama dediğim gibi yanlış bilgilendirmek istemem . yüzdeki kıl kökü zaten zayıftır ama bence tatmin edici bir cevap alana kadar yaptırdığınız yere sorun en ufak aklınıza takılan bir şeyde

bana bepanthene var mı diye sormuşlardı yok dedim 'ısıs pharma' diye bir nemlendirici krem verdiler ordan onu aldım(50 tl) üstünü okudum çok kuru ve hassas ciltler içinmiş aynı zaman cildi yatıştırıyormuş bepanthene ve silverdin hakkında iyi şeyler duymadım o yüzden almayı düşünmüyorum

Back