• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon sonrası hamilelik

Acısız mı? Ben ağda da yaptıran bir insanım ama bu aletteki acıyı başka bir şeyde tatmadım. Öyle böyle değildi ya :KK43:
Canım makineye göre değişiyor herhalde daha önce başka biryerde gidiyordum o daha acıtıyordu birde ben acıya biraz daha dayanıklıyım galiba yapan kişi öyle demişti ara sıra hissediyordum öyle çok acımıyordu canım

Canım makineye göre değişiyor herhalde daha önce başka biryerde gidiyordum o daha acıtıyordu birde ben acıya biraz daha dayanıklıyım galiba yapan kişi öyle demişti ara sıra hissediyordum öyle çok acımıyordu canım

Maşallah demek istiyorum. Ben kadına illallah ettirdim ki benim tüylerim öyle çok da değildir.

Bende ağda yaptırmakla yaptırmamak arasındayım şimdi mikrop enfeksiyon olur mu acaba diye

Evet ondan bende çok tırstım. Yani üzerine düşününce aynı ağdaya çubuğu tekrar tekrar sokuyor :( Ben de en çok bundan kurtulacağım için mutluyum. Sonuçta birinin bir hastalığı olsa bulaşır valla. Yeniden lazer olmuyor mu?

Evet ondan bende çok tırstım. Yani üzerine düşününce aynı ağdaya çubuğu tekrar tekrar sokuyor :KK43: Ben de en çok bundan kurtulacağım için mutluyum. Sonuçta birinin bir hastalığı olsa bulaşır valla. Yeniden lazer olmuyor mu?
Hamile olduğum için lazer riskli bazıları zararsız bazıları zararlı diyor doktorum olabilir dedi ama güvenemedim belirsizlik olduğu için doğumdan sonra tekrar gidicem

kızlaar mesela şimdi lazer epilasyon yaptırdık diyelim sonrasında hamile kaldığımızda doğum yaptığımızda hormonlar değiştiği için tüyler tekrar çıkmaya başlıyomu öyle duydumda bi yerden doğrumudur bu yaptırmak istiyorum ama tekrar çıkıcaksa yazık verdiğin parayada zamanada dimi ama:44:
Çok çok çok çoğalıyor. Mümkünse doğumdan sonra başlamanızı tavsiye ederim. Ben hamile kalmadan önce tam 11 ay gittim. At çöpe durumu oldu:KK43:
hormonlar takla attı:(. Her şey sil baştan yapıldı. Ben kesin çözümlü paket satın almıştım. Para istemediler ama lazerin acısı feci:(

Çok çok çok çoğalıyor. Mümkünse doğumdan sonra başlamanızı tavsiye ederim. Ben hamile kalmadan önce tam 11 ay gittim. At çöpe durumu oldu:KK43:
hormonlar takla attı:KK43:. Her şey sil baştan yapıldı. Ben kesin çözümlü paket satın almıştım. Para istemediler ama lazerin acısı feci:KK43:
cok mu acıyor ya pekı utuleme yolumu yoksa ıgnelı falanmı acıtan bılgılendırırsenız sevınırım acısı fenamı

cok mu acıyor ya pekı utuleme yolumu yoksa ıgnelı falanmı acıtan bılgılendırırsenız sevınırım acısı fenamı
Atışlı seanstı benim katıldığım. Söyledikleriniz deil. Evet çok acıyor. Ama şöyle de bir durum var. Benim şuan seanslarım bitti. Kıl kökleri yok olduğu için ilk 6 ay hissettim (kişiden kişiye değişir). Daha sonra 20 seans daha girdim. Bir söz varya zafere giden yol da çile kutsaldır, aynen öyle;) şimdi kaymak gibiyim:KK76::KK76::KK39:

Hayatımda lazer kadar aci veren baska bir sey yasamadim :KK17: haftaya da randevum var korku sardi her yanımı:mad:

Emla kremi tavsiye ederim. Bende etkisini 1 saat içinde gösterdi. Ben 45 dakika önce sürmüştüm. Özel bölgeye sadece. Başta biraz acıdı :( O yüzden bacakla başladık. Benim bacaklarım normalde makinede de ağdada da acımazdı ama bu aletle baya acıdı. Özel bölge emla krem sayesinde biraz uyuştu Allah'tan. Yoksa ben yapamazdım sanırım.

Atışlı seanstı benim katıldığım. Söyledikleriniz deil. Evet çok acıyor. Ama şöyle de bir durum var. Benim şuan seanslarım bitti. Kıl kökleri yok olduğu için ilk 6 ay hissettim (kişiden kişiye değişir). Daha sonra 20 seans daha girdim. Bir söz varya zafere giden yol da çile kutsaldır, aynen öyle:KK66: şimdi kaymak gibiyim:KK76::KK76::KK39:

Kaç ay aralıklarla yaptırdınız? 20 seans yıllar sürmüştür gibi geldi.
Bir de biri 4-5 sene sonra yeniden geliyor kıllar dedi yavaş yavaş üzüldüm :(

Kaç ay aralıklarla yaptırdınız? 20 seans yıllar sürmüştür gibi geldi.
Bir de biri 4-5 sene sonra yeniden geliyor kıllar dedi yavaş yavaş üzüldüm :KK43:
Ayda 2 kez gittim. 16 ay filan sürdü ama değer;)
İlk defa duydum:(. Gerçekten 4-5 yıl sonra çoğalırsa çok üzülürüm:(

Emla kremi tavsiye ederim. Bende etkisini 1 saat içinde gösterdi. Ben 45 dakika önce sürmüştüm. Özel bölgeye sadece. Başta biraz acıdı :KK43: O yüzden bacakla başladık. Benim bacaklarım normalde makinede de ağdada da acımazdı ama bu aletle baya acıdı. Özel bölge emla krem sayesinde biraz uyuştu Allah'tan. Yoksa ben yapamazdım sanırım.
Canimm cok sagoll. Kesin denicemm :)

Bende bir yıl önce tam sekiz seans (rötuşlar hariç) gittim. Bir yıldır hamileliği düşündüğüm için bıraktım. Ama tüyler gene geldi. İlk baş almamak için çok direndim ama evlisin en nihayetinde eşine öyle görünmek istemiyorsun. Tek tük almaya başladım. Genital bölgem ve bacaklarım tabi ki eskisi gibi değil ama koltukaltı ve kollar daha bir coştu sanki. Kıl yapısı da değişiyor tabi lazerde jilet vura vura... Eski tüylerin gibi olmasını istiyorsun koltukaltı ve kolunun.Hem pişmanım hem değilim bilemedim. Karar sizin kimseyi bu konuda olumlu olumsuz yönlendirmek istemem çünkü herkeste farklı olabilir.

Atışlı seanstı benim katıldığım. Söyledikleriniz deil. Evet çok acıyor. Ama şöyle de bir durum var. Benim şuan seanslarım bitti. Kıl kökleri yok olduğu için ilk 6 ay hissettim (kişiden kişiye değişir). Daha sonra 20 seans daha girdim. Bir söz varya zafere giden yol da çile kutsaldır, aynen öyle:KK66: şimdi kaymak gibiyim:KK76::KK76::KK39:

20 seans sonra tetikleme yapmadı mı Senderr? Hala pürüzsüz memnun musun?

kızlaar mesela şimdi lazer epilasyon yaptırdık diyelim sonrasında hamile kaldığımızda doğum yaptığımızda hormonlar değiştiği için tüyler tekrar çıkmaya başlıyomu öyle duydumda bi yerden doğrumudur bu yaptırmak istiyorum ama tekrar çıkıcaksa yazık verdiğin parayada zamanada dimi ama:44:
Bu durum herkeste olmaz. Fakat tüylenme oluşursa bir kaç ay içerisinde kendiliğinden dökülüyor. Daha önce lazer epilasyon uygulaması yaptırdıysanız ve kıllarınız bittiyse biten yerden bir daha kıl çıkmaz. % 1 lik bir oranda çıkma söz konusu olursa eğer 1-2 kez daha lazer eğilasyon yaptırdığınızda tekrar o kıllar uyuma evresine geçer. Lazer epilasyon tüylerden kurtulmak için en sağlıklı yöntemlerden birisi.

Lazer epilasyon uygulaması yapılan bölgede tek bir kıl olsa bile kökten bir işlem yapmamak gerekiyor. Çünkü kökten alınan her bir kıl tanesi o uyuyan köklerin canlanmasına sebep olabilir. Genelde 40 yaş üzerinde kesin çözüm sunan lazer eğilasyon 40 yaş altındakilerde %90-95 oranında sonuç sağlayabiliyor. Seanslar sonunda tek tük kıllarınız kaldıysa eğer yılda 1 yada 2 kez toparlama seanslarına gidebilirsiniz. Onlarda da normal ücret ödenmiyor. Çok cüzi bir miktara yaptırabiliyorsunız. Hatta hamilelik döneminde bile doktor izniyle uygulama yapan yerler var sadece gebeliğin ilk 3 ayı kesinlikle yaptırmamak gerekiyor.

Back