kızlaar mesela şimdi lazer epilasyon yaptırdık diyelim sonrasında hamile kaldığımızda doğum yaptığımızda hormonlar değiştiği için tüyler tekrar çıkmaya başlıyomu öyle duydumda bi yerden doğrumudur bu yaptırmak istiyorum ama tekrar çıkıcaksa yazık verdiğin parayada zamanada dimi ama:44:
hamilelikten önce lazer yaptırmıştım.
hamilelik döneminde herhangi bir değişiklik olmadı
Lazer epilasyonu tavsiye ederim cok memnunum
Su mukoza bölgesi dokulmuyo arkadaşlar önce onu soylim.diğer yerler tamamen dokuyor yakilcikca tüyler zayifliyo ve renkleri beyaza donuk oluyor yani elle hissedilmiyor. Gozlede coook yakından dikkatli bakinca belli oluyor.mukoza bolgesinide ağda vesaire ile te izleyebilir sin çok azicik yer çünkü rahatsizlik vermiyo
سبحان
o kadar kalsa da olur ağdayla falan hallederiz onu biz benim merak ettiğim hamilelikten sonra çıkarmı acaba yine
sıkıntı şu halledersinizde lazerden sonra başka bir şey kullanmak yapılan yeri geriye döndürüyor yani çıkmayan yere değdiğinde ağda bir süre sonra yeniden tüylenmeye başlıyor bu seferde hatunlar yaptırdık bir işe yaramadı diyorlar.
bende yaptırıyorum 1 yıldır çok memnunum %70 filan bitti
haydaa bu da bi sorun tabi o zaman bizde tek tek koparırız ağdayla öle olur heralde :)
kızlaar mesela şimdi lazer epilasyon yaptırdık diyelim sonrasında hamile kaldığımızda doğum yaptığımızda hormonlar değiştiği için tüyler tekrar çıkmaya başlıyomu öyle duydumda bi yerden doğrumudur bu yaptırmak istiyorum ama tekrar çıkıcaksa yazık verdiğin parayada zamanada dimi ama:44:
gebelikte yaptırılmaz
ama gebelik öncesi yada sonrası için bir sakınca yok
önemli olan yaptırdığın dönemde hormanlarının normal olması
verdiğin para boşa gitmez emin olabilrsin
ölen kıl kökleri yeniden canlanmaz
hamilelik sonrası hormanel değişime bağlı yeni kök hücreler çıkarsa bile
bunlar yaptırmasan da zaten çıkacak olanlar
hiç takma kafaya
asıl şunu düşün
o gebeliğin son ayında ağda yapmak ne demek
aynalardan medet umarsın
gidip bir yere yaptırmak zorunda kalırsın
ohhhh temiz temiz git doğuma
haydaa bu da bi sorun tabi o zaman bizde tek tek koparırız ağdayla öle olur heralde :)
Bende 8 seans gittim azalmıştı şimdi hamileyim gidemiyorum tekrar çıktılar ama pişman değilim çok rahatlıktı benim için acısız kurtulmak o ay için bile yeter doğumdan sonra tekrar gidicem ama hamilelikte ne Yapıcam diye düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?