• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon sonrası hamilelik

gamze_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
182
22
33
kızlaar mesela şimdi lazer epilasyon yaptırdık diyelim sonrasında hamile kaldığımızda doğum yaptığımızda hormonlar değiştiği için tüyler tekrar çıkmaya başlıyomu öyle duydumda bi yerden doğrumudur bu yaptırmak istiyorum ama tekrar çıkıcaksa yazık verdiğin parayada zamanada dimi ama:44:

kızlaar mesela şimdi lazer epilasyon yaptırdık diyelim sonrasında hamile kaldığımızda doğum yaptığımızda hormonlar değiştiği için tüyler tekrar çıkmaya başlıyomu öyle duydumda bi yerden doğrumudur bu yaptırmak istiyorum ama tekrar çıkıcaksa yazık verdiğin parayada zamanada dimi ama:44:

Bunu ben de cok merak ediyorum.
Tuyler tekrar cikiyor diyenler 2'ye ayriliyor; kil degil tuy seklinde cikiyor ve dokuluyor diyenler ve baya tuylendim diyenler var.
Hamilelikten sonra dokulenler var, bir de dokulmeyenler.
Kisiye gore degisiyor sanirim.
Ama yine de lazeri ben de coook istiyorum.

hamilelikten önce lazer yaptırmıştım.
hamilelik döneminde herhangi bir değişiklik olmadı
Lazer epilasyonu tavsiye ederim cok memnunum

hamilelikten önce lazer yaptırmıştım.
hamilelik döneminde herhangi bir değişiklik olmadı
Lazer epilasyonu tavsiye ederim cok memnunum

hiç tüy kalmadımı yaptırdığın yerde buna inanasım gelmiyo o yüzden soruyorum o kadar alışmışız ki şu kıllara tüylere lazerle biticeğine inanamıyorum mucize gibi geliyo :1: birde ne kadar sürüyo tamamen bitmesi

Su mukoza bölgesi dokulmuyo arkadaşlar önce onu soylim.diğer yerler tamamen dokuyor yakilcikca tüyler zayifliyo ve renkleri beyaza donuk oluyor yani elle hissedilmiyor. Gozlede coook yakından dikkatli bakinca belli oluyor.mukoza bolgesinide ağda vesaire ile te izleyebilir sin çok azicik yer çünkü rahatsizlik vermiyo

سبحان

Su mukoza bölgesi dokulmuyo arkadaşlar önce onu soylim.diğer yerler tamamen dokuyor yakilcikca tüyler zayifliyo ve renkleri beyaza donuk oluyor yani elle hissedilmiyor. Gozlede coook yakından dikkatli bakinca belli oluyor.mukoza bolgesinide ağda vesaire ile te izleyebilir sin çok azicik yer çünkü rahatsizlik vermiyo

سبحان

o kadar kalsa da olur ağdayla falan hallederiz onu biz benim merak ettiğim hamilelikten sonra çıkarmı acaba yine

o kadar kalsa da olur ağdayla falan hallederiz onu biz benim merak ettiğim hamilelikten sonra çıkarmı acaba yine

sıkıntı şu halledersinizde lazerden sonra başka bir şey kullanmak yapılan yeri geriye döndürüyor yani çıkmayan yere değdiğinde ağda bir süre sonra yeniden tüylenmeye başlıyor bu seferde hatunlar yaptırdık bir işe yaramadı diyorlar.

bende yaptırıyorum 1 yıldır çok memnunum %70 filan bitti

sıkıntı şu halledersinizde lazerden sonra başka bir şey kullanmak yapılan yeri geriye döndürüyor yani çıkmayan yere değdiğinde ağda bir süre sonra yeniden tüylenmeye başlıyor bu seferde hatunlar yaptırdık bir işe yaramadı diyorlar.

bende yaptırıyorum 1 yıldır çok memnunum %70 filan bitti

haydaa bu da bi sorun tabi o zaman bizde tek tek koparırız ağdayla öle olur heralde :)

benim görümce kaç yıl önce daha hiç çocuğu yokken yaptırmıştı hala öyle duruyor 2 çocuğu var tüyler gitti ama.

gebelikte yaptırılmaz
ama gebelik öncesi yada sonrası için bir sakınca yok
önemli olan yaptırdığın dönemde hormanlarının normal olması
verdiğin para boşa gitmez emin olabilrsin
ölen kıl kökleri yeniden canlanmaz
hamilelik sonrası hormanel değişime bağlı yeni kök hücreler çıkarsa bile
bunlar yaptırmasan da zaten çıkacak olanlar
hiç takma kafaya
asıl şunu düşün
o gebeliğin son ayında ağda yapmak ne demek
:50:
aynalardan medet umarsın
gidip bir yere yaptırmak zorunda kalırsın
ohhhh temiz temiz git doğuma
:32:

gebelikte yaptırılmaz
ama gebelik öncesi yada sonrası için bir sakınca yok
önemli olan yaptırdığın dönemde hormanlarının normal olması
verdiğin para boşa gitmez emin olabilrsin
ölen kıl kökleri yeniden canlanmaz
hamilelik sonrası hormanel değişime bağlı yeni kök hücreler çıkarsa bile
bunlar yaptırmasan da zaten çıkacak olanlar
hiç takma kafaya
asıl şunu düşün
o gebeliğin son ayında ağda yapmak ne demek
:50:
aynalardan medet umarsın
gidip bir yere yaptırmak zorunda kalırsın
ohhhh temiz temiz git doğuma
:32:

zaten artık ağdanın acısına dayanamıyorum resmen işkence gibi bide benim tüyler çabuk çıkıyo ayda 2 kere ağda yapmak zorunda kalıyorum vallahi bıktım artık yaptırayımda kurtulayım artık

ben gebelikten önce lazere gidiyordum, son iki seansım kalmıştı baya da bitmişti (koltukaltı, genital, bikini bölgesi için gittim ben) hamile kaldığım için ara vermek zorunda kaldım ama malesef aylardır hiç çıkmayan biten tüylerim geri döndü :14: gebelikten sonra sil baştan başlicam artık napalım...

haydaa bu da bi sorun tabi o zaman bizde tek tek koparırız ağdayla öle olur heralde :)

Canım bende yaptırdım lazer epilasyon. Arkadaşın anlattığı gibi beyaz ve sarı tüycükler çıkıyor. Onlarıda dikkatli bakınca görüyorsun. Bazı yerlerde kaldı uzayınca belli oluyor ama lazer yaptırdığım yer şu doktor eldivenleri varya beyaz, onunla almamı söyledi. Jilet ağda vs. şeyleri sakın kullanma köklerini yenilersin dedi. Şimdi uzadığında 10 15 dk da eldivenle alıyorum.

Kizlar sizi hayal kirikligina ugratmak istemem ama bende 8seans gittim bitti zannettim ama o kadar olmasa bile yine çıkıyorlar hemde sert bir şekilde cikan yerler var az sert cikan yerler de var. 3sene oldu ayrica hemde okadar para döktüm ki sormayin ama yinede eskisinden biraz daha azaldi

Bende 8 seans gittim azalmıştı şimdi hamileyim gidemiyorum tekrar çıktılar ama pişman değilim çok rahatlıktı benim için acısız kurtulmak o ay için bile yeter doğumdan sonra tekrar gidicem ama hamilelikte ne Yapıcam diye düşünüyorum?

aman hamilelikten sonra çıkarsa da yaptırın , çocuk doğduktan sonra çıkarsa bir daha yapıtırırsınız
valla hamileyken çok rahatlık olur
zaten artık lazerlerin fiyatları uygun oldu , eskisi gibi pahalı değil

Benimde kuzenim yaptırdı doğumdan sonrada çıkmadı...Şuan bekarım ama bende yaptırıyorum çok memnum 3. seanstayım bitti neredeyse..tavsiye ederim

Bende 8 seans gittim azalmıştı şimdi hamileyim gidemiyorum tekrar çıktılar ama pişman değilim çok rahatlıktı benim için acısız kurtulmak o ay için bile yeter doğumdan sonra tekrar gidicem ama hamilelikte ne Yapıcam diye düşünüyorum?

Acısız mı? Ben ağda da yaptıran bir insanım ama bu aletteki acıyı başka bir şeyde tatmadım. Öyle böyle değildi ya :(

Back