gittiğim yer sıradan bi güzellik salonu olmadığı için güvenmiştim.mesela dudak üstüne yapmayı tercih etmiyorlardı çünkü lazerin dudak üstüne etkisi uzun vadede yokmuş..üstelik yüzdede tüylenmeyi artırabilir..Kendime yeni bi çözüm bulmak zorundayım2 seans az değil mi ? Şöyle söyleyeyim Hanımefendi. Lazer ile binlerce sorun yaşayan bayanlarımız var.
Mesela en güzel örnek arkadaşımı vereyim. Lazere gitmeden önce jiletle dudak üstü bıyıklarını da aldı fakat fayda etmedi lazer daha çok çoğaldı. Bunu genden mi bünye den mi diye düşünürken daha kaliteli uzmana gitmesiyle son buldu. Gittiğiniz yerin kaliteli bir yer olduğuna inanıyor musunuz ?
Size lazer yapan kişinin geçmişini ustalık belgelerini öncekinden yaptığı lazerleri araştırdınız mı ? Ben olsam bakar ve araştırırdım.
Deri yapınız ve bünyenizin hassasiyeti de çok önemli bunda.
Hanımefendi sizden ricam kesinlikle gittiğiniz lazere tekrar gitmeniz. Ve bu durumu anlatıp akıl fikir alıp neden olduğunu sormanız. Ne olursa olsun ellerinden geleni yapmaları lazım. Lazer ışınlarında herhangi bir yanlışlık yapmış olabilirler de.gittiğim yer sıradan bi güzellik salonu olmadığı için güvenmiştim.mesela dudak üstüne yapmayı tercih etmiyorlardı çünkü lazerin dudak üstüne etkisi uzun vadede yokmuş..üstelik yüzdede tüylenmeyi artırabilir..Kendime yeni bi çözüm bulmak zorundayım
genital bölge tüylerini nasıl temizliyorsunuz?ahh canım. .
Çok geçmiş olsun
Ben sağlıksız buluyorum
Koparıyorum tamam
Lazere gerek görmüyorum
İyiki yazdın
gidip konuşucam evet genital için güvenmiyorum artık ama koltuk altını belki bitirirler..Hanımefendi sizden ricam kesinlikle gittiğiniz lazere tekrar gitmeniz. Ve bu durumu anlatıp akıl fikir alıp neden olduğunu sormanız. Ne olursa olsun ellerinden geleni yapmaları lazım. Lazer ışınlarında herhangi bir yanlışlık yapmış olabilirler de.
Acil olmadıkça makine ile ..genital bölge tüylerini nasıl temizliyorsunuz?
benim öncesi jilet olduğu için korkuyorum..makinayla iç kısımlar kanamazmı insan alışıyormu zamanla..Acil olmadıkça makine ile ..
3 yıl ağda yaptım ..
Ellerinden geleni yapmaları lazım. Jiletle aldığın için ağda tarzı artık çok riskli olabilir ne olursa olsun bir yanlışlık varsa düzeltip işlerini yapmalılar. Vakit kaybetmeyin.gidip konuşucam evet genital için güvenmiyorum artık ama koltuk altını belki bitirirler..
Zamanla alışırsın canımbenim öncesi jilet olduğu için korkuyorum..makinayla iç kısımlar kanamazmı insan alışıyormu zamanla..
Alexsandrite yapıldı.en etkilisinin o olduğu söyleniyor fakat bacaklarımda bile bu kadar çoğalmadan sonra iğneli epilasyonu araştırıyorumHangisini yaptırıyorsunuz?
Ipl,Ütüleme,Alexsandrite
Ben 8 seans oldu ütüleme(diod) yaptırıyorum,çok memnunum
Ipl nin uyuttuğunu ,Alexsandritenin de. her bölgeye uymadığını duymuştum,en etkili diod diye biliyorum.Tabi onda da cihaz gerçek ise
Çok geçmiş olsun belki cihaz ile alakalı ilk seanslar böyle olmuştur..İyi bir yer diyorsunuz konuşsaydınız..
İstanbulda mısınız acaba..Nereye gidiyorsunuz.İsim alabilir miyim?Hangisini yaptırıyorsunuz?
Ipl,Ütüleme,Alexsandrite
Ben 8 seans oldu ütüleme(diod) yaptırıyorum,çok memnunum
Ipl nin uyuttuğunu ,Alexsandritenin de. her bölgeye uymadığını duymuştum,en etkili diod diye biliyorum.Tabi onda da cihaz gerçek ise
Çok geçmiş olsun belki cihaz ile alakalı ilk seanslar böyle olmuştur..İyi bir yer diyorsunuz konuşsaydınız..
Yok İstanbul'da değilimİstanbulda mısınız acaba..Nereye gidiyorsunuz.İsim alabilir miyim?
Anladım.Referanslı bir yer arıyorum da.Çok teşekkürlerYok İstanbul'da değilim
Umarım bulabilirsinizAnladım.Referanslı bir yer arıyorum da.Çok teşekkürler
Hastane ismini ve fiyatını öğrenebilir miyim mümkünse..Bende genital ve kolaltına dün başladım Alexsandritle yapılıyor istanbulda hastanede yaptırıyorum arkadaşım tavsiye etti koltuk altından gitmişti mennun kalmıştı bende dün paket aldım 6 seanslık anlaşma yaptım eldivenle alıyordum genitali ,koltukaltınıda epilatörle umarım aynı sorunları yaşamayız.Ten rengimde tüylerim koyu duruyor alex görüyor diye tercih ettim umarım sorun çıkmaz
özelden yazdımHastane ismini ve fiyatını öğrenebilir miyim mümkünse..