• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon ne sıklıkta yapılmalı?

beyzanur50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
215
1
96
Sivas
Herkese merhaba. lazer epilasyona gidiyorum yüz bölgesi üç seans gittim şimdiye kadar 15 seansın parasını da peşin verdim. 20 günde bir kontrol var şimdiye kadar fazla çıkmayınca gitmiyordum ama bu kontrolümde çok vardı gittim çokta ısrar etmeme rağmen kadın yapmadı. hepsi çıksın felan dedi sık yapılırsa olursa sonuç vermezmiş. daha önceleri bikaç tane çıksa gel alalım diyordu.. 20 gün sonra gel dedi ama benim hiç içime sinmedi.. ne yapacağım parayı verdik diye kandırılıyor muyum bilmiyorum. sinir oldum :kızgın: siz ne sıklıkta gidiyorsunuz? kontrollerde atış yapılıyor mu? yardım ederseniz çok sevnirim.:enbuyukkk:

gittiğin makineye bağlı olarak seanslar deişio. ben hem alex e hem ndye gidiorum alex 1-1.5 ay arası nd ise 2 ay. kontrol seansım bile yok benm, kayseride kontrol seansı yapan merkez yk hç:(

Canım kıllarının hepsi cıksın sonra alrdır yapan kişi doğru söylüyor iyice uzasınlar hepsi dökülür we aynı anda cıkarlar biraz sabır et kontrol seansına da gidersin dökülmeyenler olursa atış yaparlar
sewgilera.s.

canım üzülmene gerek yok hepsinin çıkması daha iyi beklemen gerek. seansı ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi olur kılların hepsi çıkınca tüylerin eşit olarak lazerlenir seans süren de.sabretmezsen 20 seans yaptırıyorsan 30 olmasın paran boşa gitmesinn

gittiğin makineye bağlı olarak seanslar deişio. ben hem alex e hem ndye gidiorum alex 1-1.5 ay arası nd ise 2 ay. kontrol seansım bile yok benm, kayseride kontrol seansı yapan merkez yk hç:(

merhaba betill;

tam aradığım kişisin:) neden hem ndyag a hem alex e gidiyosun..

farkları nedir..lütfen paylaş:)

Back
X