• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

Itslokum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
214
105
103
37
Merhaba arkadaslar,
Tuylerle basim dertte onceki konumdan bilen bilir.. :(
Simdi iki uc yerle görüştüm. Ama kafam fena derecede karisti..

Ilk görüştüğüm yer anthelia lazer cihazini kullandıklarını soyledi ve bana bunun uygin olduğunu soyledi. Tum vucut 6000 iken 3000 e düştü. Bu kadar dusmesi beni dusundurdu acikcasi.. Bu yontemle lazer yaptırıp esmer tenli olanlar varmi aramizda ?

Bir baska yerde diode olani önerdi diger anthelia nin bana uymayacagini soyledi.

Aramizda esmer ve siyah tuyleri olup epilasyona gidenler hangi cihazdan sonuc alabildi.. Birde anadolu yakasında boyle topli fiyat alarak degilde gittigimiz seans basina ucret odeyebilecegimiz bi yer biliyormusunuz..
Acikcasi 3000 4000 bin tl yi oraya baglayip sonra sonuc alamamak tan korkuyirum gidisati görmek istiyorum. Fikir verebilecek arkadaşlar varsa cok ama cok sevinirim kafam allak bullak oldu...

ben yaptırdım buz başlıkta hem de esmerim ama harika sonuçlar aldım helal olsun verdiğim paraya.bulunduğun şehirde varsa mutlaka git derim.büyük rahatlık çünkü

Merhaba arkadaslar,
Tuylerle basim dertte onceki konumdan bilen bilir.. :KK43:
Simdi iki uc yerle görüştüm. Ama kafam fena derecede karisti..

Ilk görüştüğüm yer anthelia lazer cihazini kullandıklarını soyledi ve bana bunun uygin olduğunu soyledi. Tum vucut 6000 iken 3000 e düştü. Bu kadar dusmesi beni dusundurdu acikcasi.. Bu yontemle lazer yaptırıp esmer tenli olanlar varmi aramizda ?

Bir baska yerde diode olani önerdi diger anthelia nin bana uymayacagini soyledi.

Aramizda esmer ve siyah tuyleri olup epilasyona gidenler hangi cihazdan sonuc alabildi.. Birde anadolu yakasında boyle topli fiyat alarak degilde gittigimiz seans basina ucret odeyebilecegimiz bi yer biliyormusunuz..
Acikcasi 3000 4000 bin tl yi oraya baglayip sonra sonuc alamamak tan korkuyirum gidisati görmek istiyorum. Fikir verebilecek arkadaşlar varsa cok ama cok sevinirim kafam allak bullak oldu...

Yıllarca lazer uyguladım bir çok kişiye.Hemşireydim ve lazer epilasyon uyguluyordum .Alexandrite,diod,IPL şeklinde birçok cihaz kullandım.Anthelia dediğiniz cihaz IPL dir ve en iyi sonuçları bu cihazla alıyordum.Gerek ince tüyleri ve açık renk tüyleri de gören bir cihaz ve iyi sonuç alacağınızdan eminim.Esmer tenli olduğunuz için size aşırı yüksek bir enerji kullanmazlar çünkü sizlerde yani koyu renk cilt tipinde yanık riski daha fazla.Bu yüzden seans sayınız uzayabilir ama sonuç alacağınızdan eminim...

Back