Merhabalar canım seni bulduğuma çok sevindim çok bilgilisin bu konuda ne güzel.Sana sormak istiyorum bende 2006 yılından 2012 yılına kadar çene göğüs karın lazer epilasyon yaptırdım.ilk bir ay güzel tüysüz temiz bir şekilde oluyordum ama sonrasında tüyler çıktıkça gittim altı yıl boyunca hem yaşımdan hemde bilgisizliğimden sanırım niye bitmiyor diye sormadım salak gibi,estetisyen arkadaş endokrin bölümüne gidin dedi,ama benim endokrinoloji bölümüne gitmem için bir sebep yok kan sonuçlarıma bakan doktorun söylediğine göre.bu arada kullanılan cihaz alexsandre dı.Sende arkadaşın sorusuna cvp verirken alexandre olmasın demişsin,neden acaba çoğu yer alexsandre lazerimiz var diye reklam yapıyor,ben anlamadım acaba bu tip epilasyon aleti bir işe yaramıyor mu,şimdi ben tekrar başlamak istiyorum ama bu tüm vücut istiyorum.özel bir hastaneyle görüştüm tüm vücut için 1000 lira fiyat verdi 10 seans dedi ve alexsadre lazerle işlem yapıyorlarmış.bir yeri daha aradım onlarda tüm lazer epilasyon cihazları varmış,kıl tipini görmem lazım dedi,açıkçası kafam çok karışık,bana da bir cevap verebilrsen çok mutlu olurum,şimdiden teşekkür ederim canım :*