- 3 Şubat 2016
- 146
- 100
- 33
- 34
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
BENmerhabalar güzel bayanlar
Lazer epilasyona gidiyorum 7. Seansı bitirdim ama düzenli gidemedim ilk seanslardada çok canım yandı düşük atışlarla başladım
Şimdi şöyle bir sorunum var koltuk altında ve genital bölgede , genital bölgenin alt kısmında tüylerim çoğaldı. Fakat eskisinden çok ince ve zayıflar ama ele geliyor rahatsız edici.
Bu zayıf tüyleri lazer görmemeye başladı bana diyorlar ki bu tüylere atış yapmayalım yoksa daha kötü olucak çoğalıcak jilet ağda da yapmayın bozarsınız kökünü diyorlar iyice kafam karıştı lazere niye gittik o zaman yarım yamalak kaldım
Ben napıcam? Bilgisi olan bşımdan geçen varsa bilgilendirir se çok sevinirim
merhabalar güzel bayanlar
Lazer epilasyona gidiyorum 7. Seansı bitirdim ama düzenli gidemedim ilk seanslardada çok canım yandı düşük atışlarla başladım
Şimdi şöyle bir sorunum var koltuk altında ve genital bölgede , genital bölgenin alt kısmında tüylerim çoğaldı. Fakat eskisinden çok ince ve zayıflar ama ele geliyor rahatsız edici.
Bu zayıf tüyleri lazer görmemeye başladı bana diyorlar ki bu tüylere atış yapmayalım yoksa daha kötü olucak çoğalıcak jilet ağda da yapmayın bozarsınız kökünü diyorlar iyice kafam karıştı lazere niye gittik o zaman yarım yamalak kaldım
Yapacak birşey var mı bilmiyorum ama bir yıl önce bende yaptırdım tüm vücut bacaklar azaldı ama bitmedi. Diğer bölgeler aynı eski haline döndü. 8 seans gitmiştim ve atışlar bayağı yüksekti. Ağda dan başka çözüm yok bence hepsi yalan...merhabalar güzel bayanlar
canım maddi anlamda imkanın varsa muhakka yaptır kesinlikle işe yarıyor ama çözüm dedğil onu bil.fakat eskisinden daha iyi oluyor o kesin.yaptırmak mı mantıklı yaptırmamak mıoff arafta kaldım ya
ya ne bilim ben öyle tertemiz olur diye düşünüyodum ağda da ki gibicanım maddi anlamda imkanın varsa muhakka yaptır kesinlikle işe yarıyor ama çözüm dedğil onu bil.fakat eskisinden daha iyi oluyor o kesin.
ıpl için çözüm değil diyolar yüzeysel çalışıyomuş sanırım kısa dalga olduğu içinmerhaba ben genital bölgeye hastanede alex... adlı makineyle 2 seans yaptırmıştım.
baktım hem çok acıyor hem de aynen çıkmaya devam ediyolar remington ipl aldım
1. denememi yaptım bakalım bu işe yarar umarım
BEN
O ince tüylere en son en yüksekte atış yaptılar bana ve 12 seans gittim
Noldu dersin bikaç ay sonra ince ama eskisi gibi çıktılar hiç bi işe yaramadı epilasyona gittiğim
Bi bacakta %80 falan azalma var gerisi çıktı
Philips lumea aldım kendim yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?