Lazer epilasyon ile ilgili kafama takılan bir sürü şey var.Bunları yazmak, sizlerin de görüşlerini almak istedim.Bulunduğum ilçede, lazer epilasyon işinin en iyi yapıldığı yere(araştırdım,en iyisi burasıymış) gittim.zaten lazer epilasyon yapan hastane yok.güzellik merkezleri var bir de benim gittiğim klinik gibi bir yer var.Burayı plastik cerrah olan bir doktor açmış, ama epilsyon işini bir sene almanyada eğitim almış uzman estetisyen sıfatı olan bir kişi yapıyor doktor falan değil yani.orada epilasyon yaptırdığıma dair elime, bir kağıt, sözleşme falan vermediler, istedim ama vermediler.cihazlarının diode lazer olduğunu söylediler . Açıkçası içime sinmiyor. sadece favori kısımlarıma bir defa yaptırdım 40 tl aldılar. jilet ve jel kullanıyorlar,jilet kullanılmasını hiç istemiyorum. Ve yüz epilasyonu başarılı olmayabiliyormuş. Tüylenme daha da artar mı acaba? Genital bölge,bacak,koltuk altı, bıyık kendim hallediyorum lazer düşünmüyorum.favoriler çok dikkat çekiyor, rahatsız oluyorum iğneli ve ağda denemek istemiyorum.Aldırınca psikolojik olarak da kendimi iyi hissettim.Ancak gitmesem mi bıraksam mı diyorum?Sizler ne önerirsiniz?