Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bu arada ben lazere henüz başlamadım ama etrafımda okadar çok yaptıran var ki böyle birşey duymadım daha önce.. dediğin gibi ameliyat değil narkoz almıyorsun,bazı prosüdürler merkezden merkeze değişebilir ama imza isterken ayrıntı ayrıntı okumakta fayda var canım ben öyle düşünüyoruma.s.

beş arkadaş başladık alexle hepimiz bıraktık sonra nd yaga geçtik bitenler oldu ben devam ediyrorum çünkü alan dah çoktu bende.nd yagdan memnunum.alexle kıllar 4 5 ay sonra tekrar çıktı bşr tekbende değil arkadaşlarımda da öyle oldu.ikimiz bir yerde diğer üçümüz farklı şehirlrde.beş kişininde hormonal bozukluğu yok.herkeste aynı etkiyi verecek diyede birşey yok.alexle yaptırdğm cihaz 2009 yani yeni bir cihazdı.herkese farklı etki ediyor demekki.arkadaşımın sapsarı yaptı.onun yaptırdığı klinikte bir sürü kişi memnun kalmayıp bırakmış.ya yapanlr atışı frekansı ayarlayamıyor,yada cihazda problem.tüm vücut başlayan bendim içlerinde kıl yapım müsaitti.diğerleri genelde kolaltı genital yaptırdılar.en son doktorun biri kılların yapısını değiştirmiş alex sararmış artık lazer olmaz dedi iğneli yaptırabilirsin ancak dedi.genitalde iğneliye katlanmakta işkence.ticari taraı daha ağır basıyor bu sektörde.alexle iki seansa bin tl verdim hepsi boşa gitti.bitene kadar kampanyaları oldu ki bir kaç seansta memnun kalmadınız çok kötü bence

benden imza vs istemediler simdiye kadar iki ayrı merkezde yaptırdım her ikisindede istenmedi

ben clinic istanbul da yaptırıyorum su an mecidiyekoy profilo nun orda
a bende etilerde bi merkeze gittim klink hiç memnun kalmadım test atışında yandı resmen .bendemi clinik istanbula gitsem prfilonun karşısı demişsin hiç görmedim orda diikat etmedim demek genital fiyatı ne canım ben sadce genital yaptırcam bikini popo arasıda ayrımı ücret alıolar bide doktormu yapıo

buju selam

hiç bir merkezde dr bizzat yapmaz diye biliyorum
onceki gittigim yerde dr gelip bakıp ayarları estetisyene bildiriyordu o yapıyordu.
konustgum birçok yerde durum boyle idi klinik tarzı yerlerle gorustum hep dr olan hastane ortamı vs yerlerdi hiç birinde dr uygulama yapmıyor.

burda da dr yapmıyor clinic istanbul daha çok kadın dogum agırlıklı bir klinik kadın dogumcular var dermatologları su an yokmus diyetisyen vs var. ama ciddi bir kuruma benziyor allah korusun bir durum olsa yardımcı oluralr gibime geliyor ama zaten nd yag da yanma diye bir risk yok ısı bile yokg ibi birsey. acısı yok denecek kadar az.

profilonun bir suru kapısı vart abi netten girip adresine bakabilirsin. bir apt ın birinci katı komple bunlara ait butun bina ya yayılmıs degil merkez yani çok çok buyuk biryer degil

arkadaşlar ben bugün ilk seansıma girdim tüm vücut kol, koltuk altı, bacak, genital bölge makinenin adını bilmiyorum canım hiç acımıcak sandım ama acıdı dayanılmıcak kadar değil elbet.
ama sormak istediğim şeyler var?
annem başka bir yere gitmişti yüzü için makineyi cildine dokundurmadan atışı uzaktan yaptıklarını söyledi ama benim gittiğim yerde tenimin üzerine koyup dokunur vaziyetteyken atış yapıldı. sıcaklık geliyor atışlarda. koltuk altımın az bi yeri tahriş olmuş kızarmış derecesini mi ayarlayamadı yoksa koltuk altı hassas olduğu için mi böyle bir şey oldu ?
fiyat olarak uygun olduğunu düşünerek gitmeye karar verdik kuzenimle beraber gidiyoruz 6 seans 1000tl sizce de bu fiyat uygunmudur piyasada çok uçuk fiyatlar duymuştum çünkü

bn bacak kol altı genitale iki seansa 1000lra verdim.ilk alex le yaptırdım.sonra ndyaga geçtim.orda da seansa 400 veriyorum.6 seans oldu.kıllarım kalın ve siyah yüzde sekseni bitti.daha gtmeyi düşünüyorum tüylr kalana kadar.bu bitene kadar fiyatlarda btmezse memnun kalamazsan değişre şansn yok.umarım sonuç alırsın cnm.

Arkadaşlar makineler hakkında bilgi almadan ve araştırmadan lazer yaptırmayın. Ben çok araştırdım ve arkadaşımın 4 seansta %100 sonuç aldığı Fizmer' i seçtim iki adet makineleri var aletleri bursanın en iyisiymiş ve daha 2. seansta çok iyi sonuçlar aldım. (fiyatları da daha uygun)

Merhaba arkadaşlar...
Bu lazer epilasyon karmaşasından çok bunaldım.Yardımınıza ihtiyacım var, lütfen yardımcı olun bana...
Sorunum şu, kıllarım siyah ve kalın tenim beyaz, ve tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama yer olarak bir türlü karar veremedim.Birinin iyi dediği yere biri kötü diyor korkuyor insan doğal olarak cilt bu başka bişeye benzemiyor.İstanbul Avcılar da yaşıyorum, aslında çok büyük bir bütçe de ayırabilecek durum da değilim epilasyona ama kıllarım çok epilasyona mecburum o yüzden sizden ricam bana lazer epilasyon yaptıran ve yaptırdığı yerden memnun kalan arkadaşların bu konuda yardımcı olmalarıdır.Fiyatlar ve gittikleri merkezlerin ilgilenmeleri bakımından memnun olup olmadıklarının bilgisine çok ihtiyacım var ona göre bir yer belirleyip başlamak istiyorum artık...
Ve birşey daha, Kybele lazer epilasyon diye bir merkez var bizim semtimiz de fiyatları paket hem de uygun ama konu da bilgisi olan giden ya da yorumu olan arkadaşlar bilgilendirin lütfen...

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum.

alexandrite yaptıranlar benim bir sorum olucak bacak bölgesindeki tüyler lazer yaptırdıktan ne kadar sonra dökülüyo ve hepsi dökülüyo mu yoksa bi kısmı kalıyo mu ben bir kere yaptırdım 15 günden fazla oldu hala dökülmedi kıllar sizin ilk seanstan sonra ne kadar süre sonra dökülmüştü ve kabaca kaçta kaçı dökülmüştü???kafamçokkarıştı

arkadaşlar, ben yüz bölgesi için lazer epilasyon düşünüyorum ama aklımda bikaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.anladığım kadarıyla iki seans arasında 5-6 haftalık bi bekleme süreci oluyor.bu süreç tüylerin uzaması için ama bu uzayan tüyler bizim günlük hayatımızı aksatmıyor mu?makasla kısaltıldığı konuşulmuş ama o zaman da aklımda şöyle bi soru oluştu makasla kısaltılcak kadar tüyler uzuyor mu bide makasla kısaltınca daha kalın olmaz mı?belki biraz fazla evham yaptım ama hergün okula gidiyorum sonuçta bu konuda çok tedirgin oldum.yardımınız için şimdiden teşekkürler,iyi günler...

Merhabalar.. Foruma daha yeni üye oldum ve ilk mesajıma bugün yaptırdığım lazer epilasyon hakkında bilgi vererek başlamak isterim buyrunnnnnnnnn
Ben şişli'de amerikan lazer diye bir lazer merkezine gittim ve ilk seansı yarı yarıya indirimli yaptılar.. fakat indirimsiz hali de diğer epilasyon merkezlerine göre uygun geldi bana.. alexandr la uygulama yaptılar ve makinanın soğutucusu sayesinde acısız ve rahat geçti.. biraz yanık kokusu aldım ama okadar da olur heralde :)
Daha yeni yaptırdığım için bişey anlamadım ama varolan tüylerin yanıp ufaktan döküldüğünü gördüm.. iki hafta sonra kontrol var ozamana kadar tüylerin tamamen döküleceğini söyledi doktor.. Gayet güzel biyer şimdilik tavsiye ederim :)

Maalesef özel mesaj gönderemiyorum, izin vermiyolar :) oyüzden sorularına burdan cevap vericem..
Merkezde dermatolog var.. fiyatlar şöyle;
bacak 425, bikini+genital 100, koltukaltı 40 sanırım kollar da 200 galiba, koldan emin deilim çünkü ben bacak, bikini ve koltukaltı yaptırdım.. ama ekim kampanyası vardı fiyatın yarısını aldılar.. merkezde alexandr ın yanısıra bi de iğneli epilasyon varmış sanırım yüz için.. tüylerim de bnm siyah ve sanırım biraz kalın..
umarım yardımcı olabilmişimdir :) başka bi sorun varsa cevaplayabilirim :)

paket almadın sanırım ayrı ayrı ödüyosun dimi bu şekilde bana pahalı geliyo aslında fiyatları diğer merkezlere göre iyiymiş ama ben iğneli de yaptırdığım için lazere şimdi bu fiyatları ödeyemem
bi de hangi makinalar var gittiğin yerde canım

merhabalar...
ben 3. seansımı bitirdim ama 3. kontrolüme gidemedim, toplamda 6. lazerim olacaktı. bi kaç ay geçti, canımyanmıştı çok, ertledikçe erteledim, özel günlere yakın zamanlarda acısı daha fazla hissediliyor lazerin ... acaba sorun olur mu? belli kısımlarda çıkıyor jiletle almaya devamediyorum ama ara verince bi sorun olur mu, dneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

galiba sırf alex var ben kollarım için ndyag tercih ediyorum neyse sağol bilgilendirdiğin için

alex var ama iğneli için hangi makina var bilmiyorum.. paket olayına gelince, şimdi bn öğrenciyim bugün gittim indirimli diye yarn gidebilirmiyim belli değil:) onların paket kavramı şöyle; yarım bacak 5 seans 500, koltukaltı bikini bölgesi 3 seans 560 dedi ordaki bayan bana.. ben 3 5 seans gidemeyebilirim ve o parayı biranda çıkartıp veremem oyüzden..

ya ben de lazer için randevu aldım bloom diye bi yerden, ama sonra pişman oldum. acaba iyi midir değil midir bilmeden randevu aldım fiye. bir:18: bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Ankara da önerebilceğiniz güzellik salonu varmıdır? Ben paket bölgeme 8 kere gittim ama dogru düzgün bi sonuc alamadım makina ipl di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…