arkadaşlar gittigniz yerlerde sizdende imza atmanız istendimi bu çok saçma degilmi sonuçta ameliyata girmioruz ve hertürlü yapacakları hatadan onlar sorumlu yanma vs gibi sorunlar yaşarsak kurum sorumludr lazer için imza istemiyen yer varmı artık genitalde sonuç almış kişilerden istanbul için yer önerisi bekliorum
a bende etilerde bi merkeze gittim klink hiç memnun kalmadım test atışında yandı resmen .bendemi clinik istanbula gitsem prfilonun karşısı demişsin hiç görmedim orda diikat etmedim demek genital fiyatı ne canım ben sadce genital yaptırcam bikini popo arasıda ayrımı ücret alıolar bide doktormu yapıobenden imza vs istemediler simdiye kadar iki ayrı merkezde yaptırdım her ikisindede istenmedi
ben clinic istanbul da yaptırıyorum su an mecidiyekoy profilo nun orda
arkadaşlar ben bugün ilk seansıma girdim tüm vücut kol, koltuk altı, bacak, genital bölge makinenin adını bilmiyorum canım hiç acımıcak sandım ama acıdı dayanılmıcak kadar değil elbet.
ama sormak istediğim şeyler var?
annem başka bir yere gitmişti yüzü için makineyi cildine dokundurmadan atışı uzaktan yaptıklarını söyledi ama benim gittiğim yerde tenimin üzerine koyup dokunur vaziyetteyken atış yapıldı. sıcaklık geliyor atışlarda. koltuk altımın az bi yeri tahriş olmuş kızarmış derecesini mi ayarlayamadı yoksa koltuk altı hassas olduğu için mi böyle bir şey oldu ?
fiyat olarak uygun olduğunu düşünerek gitmeye karar verdik kuzenimle beraber gidiyoruz 6 seans 1000tl sizce de bu fiyat uygunmudur piyasada çok uçuk fiyatlar duymuştum çünkü
paket almadın sanırım ayrı ayrı ödüyosun dimi bu şekilde bana pahalı geliyo aslında fiyatları diğer merkezlere göre iyiymiş ama ben iğneli de yaptırdığım için lazere şimdi bu fiyatları ödeyemem
bi de hangi makinalar var gittiğin yerde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?