Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

evet yüz yaptirmiyorsan geenelde 5 -6 hafta aralarla seanslari uyguluyorlar ... Simdiden kolay gelsin canim :) gün gectikce tüylerin bittigini gördükce insan cektigi acilari unutuyo ve tabii gecen zamanida :teytey:

Acısında filan değilim artık şimdi de makineyle ya da ağda ile alınca gene acı ve hiç bir zaman da bitmeyeceğini bile bile bu acıya katlanıyoruz.:CüvCüv:

istanbulda tavsiye edbilceginiz hastane varmı alex lazer için

Ben bakırköy'de yaşar hastanesine gitmeyi düşünüyorum fiyat olarak da normal geldi bana hem aex hem de nd Yag lazer tipleri var bir arkadaş yüz için oraya gidiyordu kadınlar klübünde yazmıştı tavsiye ediyordu o da.

yüzüme lazer yaptırmaya başladım 5 ay kadar oldu.ıpl lazer.doktora değilde güzellik salonunda yapılıor.yüzümde gözle görünür bir azalma oldu tüm yüz 3 kere bıyık ve çene 5 kere yapıldı.bıyık ve çene o kadar kötü durum da ki.hiç azalmıyor sürekli çıkıyor.Bayana söylediğim zaman en zor bıyık biter diyor.ama 5 kere yapılamaya en azından tüy renginde bi azalma olması gerekmez mi.bu ay 6.olcak devam etmelimiyim.kafam çok karışık napayım bu bıyık kaç seansta bitiyor

alex lazerle 1 seans koltukaltı yaptırdım 2. seans k altı genital beraber yaptırmayı düşünüyorum tek seans ikisi 170 dedi merkez.başka yerlere nasıl fiyat verio.dediği fiyat nasıl.kaç seansta biter.beyaz tenli siyah kılllıyım.koltukaltı çok acıdı genital dahada acıycak eminin.o kadar acım bi işe yaramıcaksa bitmicekse kıllar boşuna acı çekip para vermim.ne önerirsiniz.

kıslar dün koltuk altıma lazer yaptırdım. iğrenç yanık kokusu geldi burnuma normal mi eve geldim koltuk altımdan hala kıl yanığı kokusu geliodu. bide ilk seansda tabikide sonuç almıcam bunu biliyorum ama koltuk altım jilet vurulmuş gibi siyah bu normal mi :S iz kalmasından korkuyorum agda yaptığımızda pürüzsüz bembeyaz olur yaa öle değil jilet vurmuşum gibi siyah çirkin bir görüntü var . geçecekmi bu

merhabalar...3seans ve 2 kontrole gittim şimdiye kadar. koltuk altı, genital ve bikini bölgesi için. en çok tabi ki genital acıyor. 3.kontrolüm geldi ama sırfacısından gitmeyi hep erteliyorum :sinifsinif: ama tabi sonuç gözle görülür derecede azalma... yanık kokusu çok normalçünkü lazer yakma işlemidir zaten, kıl kökleri yakılıyor, siyah noktalar da kalıyor, onlar yakılan kıllar kıvrılır ya onlar işte. zamanla düşer ya da kopar bi şeklde kopmazsa da sorun değil, bu kalıcı değildir, o kadar insan yaptırıyor sonuçta böyle büyük bi problem yaşanmayacağına eminim. lazer yaptırdığın boyunca kılları köklerinden almayın sadece, önemli olan bu, jiletle temizleme yapabilirsiniz ekstradan, köklere zarar vermeyin.
kolay gelsin hepimizekaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba,

ben daha önce alexander cihazı ile 5 seans kol altıma 5 seans tüm bacağıma lazer uygulatımm önemli bir oranda azaldılar fakat üst bacağimda bi gelişme olmadı pek.bir kaç seans daha uygulatmak istedim fakat kız ıpl lazeri tavsiye etti bu sefer.fakat geçenlerde burda ıpl ile bi yazı okudum ıpl aslında lazer olmadığı ve kalıcı bi etkisi olmadığına dair.doğrumudur.bana lazer uygulayan görevli bu cihazın sarımsı tüylerde daha etkili olacağini söylemişti oysa ki.napsam acaba.ıpl yaptıra fln varmı

Merhaba, ben bıyığımı lazerle almadan önce, çok sert ve siyah renkteydi. Ağdayla alıyordum aradan 15 gün geçiyordu yine aynı şekilde sert ve siyah bir şekilde çıkıyordu.
8 seans oluyor bıyık için lazer yaptırtıyorum; sert ve siyah olanlar şuan hiç çıkmıyor.
Çıkanlar ise; açık tenli ve ince olanlar ki çıktığı yakından bakılmadığı sürece hiç beli olmuyor.
Demek istedeğim; bıyığın lazerle kaç seansla biteceği kesin değildir ancak 5 sanstan sonra, bir ay boyunca bıyık bölgesi alınmadığı zaman, çıkan tüyler ince ve açık renktedir; eğer 5 seanstan fazladır bıyık bölgesi için, lazer yaptırtıyorsanız ve buna rağmen halen bıyık bölgesindeki kıllar siyah ve sertse; bu durum ya cildinizden ve ya kıl yapınızdan kaynaklanıyordur ya da gittiğiniz güzellik merkezindeki lazer işlemi başarıyla yapılmıyordur.
Ancak yüzünüze yapılan lazer uygulamasından sonuç aldığınızı söylüyorsanuz; o halde gittiğiniz güzellik merkezindeki lazer işlemi başarıyla yapılıuyordur; bıyık bölgenizde halen yeteri kadar azalma yoksa; bu durum kıl yapınızdan ve ya cildinizin hassaslığından kaynaklanıyordur. Bir kaç seans daha gitmekte fayda vardır..[/B]

mrb kızlar. ben de bıyıklarımla favorilerim için lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim. güzellik merkezinde yaptırıyordum. güzellik uzmanı bıyıkların 8 seansta inceleceğini söyledi almamam gerektiğini uzatıp gerekirse kesmem gerektiğini söyledi ben de dediği gibi yaptım ama uzatınca da o halde gezmek çok acaip oluyordu. 2 seasn yaptrıdım bıyıkalrıma sonra bıraktım şimdi sadece favorilerime yaptırıyorum 3 seans oldu ve koyuların renginde baya bir açılma oldu. 4. seansıma gideceğim ama bıyıkalrımı dedğim gibi kendim iple alıyorum.

merhaba kızlar lazer yaptırmakta çok kararsızım genital bölge için istiorum ama yumurtalıklara fln zarar verir çocuğum olmaz diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı yaptıran ve çocuğu olan:uhm:

kızlar ben lazer yaptırdım üç dört yıl oldu dahda çıkmıo diyen varmı aranızda.yani yaptırdık dielim çıkmadı çıkmadı bi yıl sora çktı napcaz kesinmi

BEN TÜM VÜCIT YAPTIRIORUM 5 SEANSTA COK AZALDI BİTTİ DİEBİLRİM SADECE AYVA TÜYÜ GİBİ CIKIO VE DE SİYAH OLANLARDAN TEK TÜK İŞTE..O KADAR BATIK PROBLEMIM VARDIKİ ACAİP MUTLUYUM SUAN TAVSİYE EDİORUM BİDAHA CIKSIN BİDA LAZER YAPTIRIRIZ NE OLMUSKİ ESKİSİ KADAR PAHALI DEİLKİ ZATEN 2 AY CIKMIO NORMAL SÜREÇTEDE..:sm_cool:

nerede yaptırdın

merhabalar,
ilk mesajım güzel bir fırsatı haber vermek olacak ,yanlış anlaşılmaz umarım
aşağıdaki linkten yapılacak kredi kartı ile alımda 12 seans lazer epilasyon gerçekten çok ucuz (12 seans 99 tl) üstelik 4 bölgede 12şer seans.. çok çok ucuz olduğu için haber vermek istedim;
burdan alınması gerekiyor kredi kartı ile.. ben benzer siteleri kullandım (sehirfırsat.com , grupfoni...) güvenliydi alışveriş.. grupca'yı henüz kullanmadım ama sorun çıkacağını sanmam
link :

.grupca.com/iu/zkRd9LsC

merhaba kızlar lazer yaptırmakta çok kararsızım genital bölge için istiorum ama yumurtalıklara fln zarar verir çocuğum olmaz diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı yaptıran ve çocuğu olan:uhm:

evet bu konuyu bende merak ediyorum yumurtalıklara zarar vereceğini sanmıyorum ama hormanların düzeni bozulacağı için doğumdan önce lazer yaptırırsam, doğumdan sonra kıllar acaba tekrar çıkarmı?
lazer yapıp kurtulan sonra hamile kalan biri vardır umarım aramızda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…