Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

daha önece yani ilk çıktığı yıllarda iğneli epilasyonu koltuk altına yaptırdım 1991 de.çok uzun sürdü ve o dönemde tecrübe yoktu ,ancak kesin çözüm aldım.çok da acı ağrı çektim.sonra jelli epilasyon dediler denedim ondan hiçbir yarar göremedim.bir saat boyunca bir aleti jelleyip sürüyor ve sir ile alıyordu.bacaklarımda iğneli 2-3 seans sonunda dayanamadım pes ettim acıdan dolayı .o yüzden şimdi daha kesin ve ekonomik bir çözüm arıyorum.görüşlerinizi bekliyorum.sevgiyle kalın

Lazer kesinlikle sağlıklıdır ya da zararsızdır diye hiç bir tıp literatüründe ibare yok duoğrusu. Dünyada yaklaşık 30 sene Türkiye de yaklaşık 15 senedir bu iş yapılıyor. Türkiyede bu işi adam gibi yapıp tedavi takibi yapılmadığı için buradan kaynak göstermek ya da ben yaptım zararı olmadı, dolayısı ile lazer zararsızdır diye yorum yapmak doğru dğildir. Bu konuda dünyanın sayılı merkezlerinde pek çok araştırma yapılmış olup uzun dönemli çalışmalarda sorunla karşılaşılmayınca genelleme yapılmış olabilir. Ama bunu dışında lazer %100 zararlı değildir, ben bile diyemiyorum ne yazık ki. Ama asla yaptırmayın, kesinlikle zararlı da demeyi etik açıdan uygun bulmuyorum. Artık teknoloji çağındayız, lazer olmazsa başka bir şey olacak. Bu tip tartışmalar da hep olacak. O mantıkla bakarsak tv izlemememiz, cep telefonu kullanmamamız, sadece kendi ekip biçtiğimizi yiyip içmemiz hatta çevresel zehirler sebebi ile dışarı bile çıkmamamız lazım.

Ortalık karışmıştı burada ama birden gebeliktesti rumuzlu arkadaş uçmuş ya da uçurulmuş bilemiyorum :uhm:

Ortalık karışmıştı burada ama birden gebeliktesti rumuzlu arkadaş uçmuş ya da uçurulmuş bilemiyorum :uhm:

ayy neydi o yaa :) neyse arkadaşım benim bu gün kontrol seansım var bakalımm bi gidelim koltuk altımdakiler tamamı döküldü zaten oraya daha yüksek dozda çalışılmıştı bununda etkisi vardır zaten ya ama gel gör ki genital hiçte öyle değil bu gün 15. gün ama sadece üstlerde dökülmeler var dudak kısımları ve iç kısımları hala olduğu gibi duruyor sanırım oraya lazer etkimi etmedi ne olduysa artık öylece duruyorlar yarım yamalak bi durumda anlayacağın :) senin nasıl senin kaç gün oldu dökülemler başladımı ya bide arkadaşlara soruyorum sizinde böylemi oldu genitalde neden iç kısımlar hala yoğun olarak duruyor uygulama mı iyi olmamış acaba

Benim daha 5 gün oldu o yüzden herhangi bir dökülme yok, bir yandan tüyler uzuyor ya çamaşırıma takılıyor benim de :) Valla herhalde üst bölge dışındaki yerler daha geç cevap veriyordur, bana öyle geliyor nedense... Etki etmiştir bence ya hemen paniğe kapılma, kontrolden sonra doktor mutlaka mantıklı bir açıklama yapar herhalde. Ben de merak ettim şimdi, bilgi ver bize de kontrol dönüşü a.s

Son düzenleme:

merhaba
ic kısma uyguladılar mı?
o bolgedekı mukoza koyulastıgı ıcın daha dusuk doz calısıyorlarmıs
sıze de oyle mı oldu
ve acısı fazla mı? malum tuyler orda cok yogun

benimde dökülmeler 10. günden sonra başladı azar azarr dökülüyor işte evet kalan kızımlarada uygula yapıldı zaten koltuk altım tamamen döküldüğü için ona bi uygulama yapılmadı ilk kontrol seansımda genitalde daha önce dediğim gibi dudak kısımlarında kalmıştı onlara bi daha uygulama yapıldı şimdilik durum yine çok çabukk bitti bu dahada az sürdü acı yine bi anlık

merhaba
ic kısma uyguladılar mı?
o bolgedekı mukoza koyulastıgı ıcın daha dusuk doz calısıyorlarmıs
sıze de oyle mı oldu
ve acısı fazla mı? malum tuyler orda cok yogun

vallah arkadaşım şimdi ilk seansa gittiğimde çok kısa sürdü nerelere uygulama yaptıklarını göremedim yatar durumdaydım zaten ama şimdi sanırım oralara uygulama yapıldıysa bile etki etmedi çünkü üst kısımlar uzadı döküldü dudak ve dudak iç kısımlarına doğru kıllanma yoğun olarak duruyordu herhangi bi bi seyrelme yada dökülme olmadı oralarda kontrol seansındada sanırım bi tek onlara uygulama yapıldı bide şöyle diyeyim bikini yani iç çamaşından dışarı kalan kısımdada dökülme olmamıştı ama yinede oralarada uygulma yapmadı nedense o biraz aklımı kurcalıyor işte ilk seantada uygula yapılmadı diye düşünüyorum. evet canım koltuk altıma göre ordaki acı daha azdı çünkü düşük doz çalışıyorlar evet genitalde düşük çalışıyoruz daha geç cevap verecektir zaten dediler bu yüzden

herkese slm ben 1 yıldır yaptırıyorum çok memnunum ilk seanstan sonra benim de geç dökülmüştü dökülmeyenleri rötuşta tekrar lazer aypıyorlar iç kısımlar yeterince siyah değil o nedenle makine görmemiş olabilir.bu arada acı çekenler emla adında bi krem var mutlaka kullanın çok faydası var.

iyi bakalım hadi geçmiş olsun, böyle böyle alışıp gideceğiz acısına :)

bende yüz bölgesine gidiyorum 10 gün oldu dökülde hepsi gayet memnunum ama sonra çıkar büyük ihtimal 150tl ve sabit fiyat bu pahalı mı

bende yüz bölgesine gidiyorum 10 gün oldu dökülde hepsi gayet memnunum ama sonra çıkar büyük ihtimal 150tl ve sabit fiyat bu pahalı mı

Pahalı değil, ortalama bir fiyat Ankara için. Genelde 100-200 arası Ankara piyasası, ben epey araştırmıştım. Ben de seansına 150 ödüyorum.

kızlar ankarada gıttıgınız alexandrate yapan lazercılerın adres ve telını bana yazar mısınız?
lutfen temız bır yer olsun
e pekı her yanımızı acıp seriliyor muyuz yani koltuga
ne bilim bi tanga filan giyseydik valla cok utanıyorum

Ben genitale gidiyorum, Alex ile yapıyorlar ve dermatolog olan bir kadın yapıyor. Yeri Beşevlerde. Tam adresine bakarım şimdi netten söylerim sana...Evet her şey fora genitalde, tangayla iyi olacağını zannetmiyorum, yapan kişi bir de çamaşırı çekiştire çekiştire yapmak istemez herhalde.

Uzmanlar Güzellikxxxxxxx

seansı 150 tl bu arada, 2. seanstan sonra fiyat % 15 azalıyor diğer seanslarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende lazere yeni başladım 1.seansımı oldum ancak 15 gün sonra bidaha gel dökülmeyenlere bidaha yaparız dedi ücretsiz olarak ancak eğer bu böle birazı dökülmüş birzı var olursa tatil planım suya düşecek size sorum şu ; misal yarısından fazlası dökülmüş ama yarısıda kalmış jiletle al diyorsa bikini giyecem mümkün deil jilet olmaz lazerden dökülmeyen kılları ağdayla alsam bi zararı olurmu ?? CADIARZU

Lazer tedavisi süresince kesinlikle ağda vb. kökü etkileyen işlemleri yapamazsınız. Lazer tedavisi özenli yapılırsa hiçbir şekilde tüy kalmaması gerekir bence.Sıkı tarama ve doğru dozla tedavi yapılınca tüyler neredeyse 2 aya yakın da hiç çıkmazlar. Eğer çok kalan oldu ise bence merkezinizle bunu görüşün.vereliniortak

çok teşekkür ederim vereliniortak merkezde uygulamayı yapan kişi biraz aksi gibi bişe sorulmuyorda bende netlerde aradım çareyi senağlama ama ben başka yerde yaptırmaya dewam etsem sorun oılmaz dimi ilk seansımdı daha farklılık olmaz sanırım :hulya:

Hiç anlamış değilim bazı merkezleri. Aksi davranan elemanları nasıl çalıştırırlR Kİ. bEN HERGÜN AYNI SORULARA DEFALARCA YANIT VERMEME RAĞMEN HİÇ GÖCUNMUYORUM . Hiç de sıkılıp sitem etmiyorum vallahi. Bence önce görüşün. Nihayetinde tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Eğer sizi memnun etmeyen bir sonuç çıkarsa farklı bir merkezde yaptırırsınız.
Hiç de çekinmeyin bence . Nihayetinde sevabına tedavi yapılmıyor. Bedeli ödenen bir işte yapılabilecek en kaliteli hizmeti almak lazım diye düşünüyorum.

çok haklısınız işte suç bende kaprisli herşeye ses çıkaran tip olmadım bu zamana kadar ama kadına ücretini veriyorum bişe soracam tamam gidebilirsiniz diyor klava: şu saatten sonra ona tatlı dili layık bulmuyorum 2.seansımı başka merkezde devam edecem seansların farklı merkezlerde yapılmasının sorun olduğunu sanmıyorum ıpl kullanıyor du bu merkez başka ıpl kullanan bulurum

Ipl Mi????:1no2::1no2: O zaman yaşadığınız sorunların hepsi normal. Forumdaki ıpl kullanıcıları ile ilgili açılmış başlıkları okuuduktan sonra bence cihaz değiştirmeye kesin karar vereceksiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…