Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Tubis bende bugun deneme seansina gittim ve cook acidi Haftaya tum yuz gidiyorum ama soylediklerine gore lekeleri daha cok koyulastiriyormus lazer Acayip moralim bozuldu bununla ilgili biseyler duyar ve paylasirsan sevinirim. Insallah ikimizde kurtuluruz bu igrenc killardan! vereliniortak bilmiyorumkismile

seleyna inşallah dediğin gibi kurtuluruz,şuan en cok istediğim şey gercekten bu.kıldan tüyden meselelerle de bir daha ömür boyu uğrasmayııızz umarımm :) lekelerle ilgili forumda okuduğum kadarıyla renklerinin açılması gerek.sanırım doktor hanımın verdiği bilgilerde görmüştüm,cildi pürüsüzleştirirmiş ama aynı zamanda da kuruturmuş.doktar hanım kuruluğa karşı içinde üre bulunan iki nemlendirici önermişti hatta...ama biliyormusun normalde beyaz tenli olduğum halde seanstan çıkınca cildim daha bir koyulaşmıs gibi geldi bana.psikolojiktir diye düşünmüştüm ama senin bu söylediğin düşündürdü beni biraz...bu arada güzel pürüzsüz bir yüz ve güzel şeyler düşünerek seans anındaki acıyı biraz hafifletebiliyorsun

Haklisin canim ama cilt lekeleri icin kullanilan lazer farklismis yani lekeleri acmak icin mavi isik kullaniliyormus. Acaba gunes etkisimi gosteriyor cillere? Ama cildi uyarip canlandirdigi dogruymus tabi. Artik aynaya bakip kendimden nefret etmek istemiyorum, yada biriyle konusurken acaba killarimami bakiyor diye icimden gecirmek.. Cook zor bi durum kendime guvenim kalmadi insallah hepsi gider :)
Olumlu dusunelim bakalim insallah piril piril olur cildimiz yaza kadar
Bu arada seninde cildin kipkirmizi oldumu seanstan sonra? Benimkisi bugun normal rengine dondu sadece denendigi halde!

evet canım ya dün baya kızarmıstı,bugün benimkide kendine geldi ama sert kılların dökülen yerlerinde sivilcelenme başladı.özellikle boyun altımda sivilcemsi kabarıklıklar var,bir de acayip kaşınıyorum...bu arada birşey söylemek istiyorum sana,dün normal nemlendiricide dahil hiçbirşey sürmedim yüzüme,sadece sodayla sildim.bugünden itibarende yıkadıktan sonra seansa gidene kadar limon suyu sürücem.belki diğer topiklerden limonun faydalarını takip etmişsindir.eğer tüylere limonunda faydası olursa mutlaka burada paylaşırım canım...yazın tamamen pırıl pırıl belki olamayız ama en azından eskisiden rahat oluruz ben inanıyorum buna,sende inan :)

arkadaşlar ben ankarada bir merkezde lazer yaptırdım.ilk başlarda memnundum fakat son seansta bikini bölgemde inanılmaz acı hissettim.ertesi gün ise o kısımların yanmış olduğunu gördüm aradan 2 ay geçti ve o kısımlar iz kaldı.esmer tenliyim, bikini bölgesi siyah rasmen şuan.alex. makinasını kullanıyorlar.ne yapacağım bilmiyorum acaba yanlış makina yanlış seviyede ışın mı kullandılar.artık o yere gitmek istemiyorum ankarada bildiğniz işini profesyonel yapan bir yer var mı?
size de tavsiyem lazer şakaya gelmiyor, yanıktan hastanelik olanlar bile varmış, lazer yaptıracaksanız ucuzuna kaçmayın işini bilen kişilere yaptırın.ben 5 seans gittim son olay olmasa lazerden genel olarak memnundum.
bana denenmiş ve memnun kalınmış bir yer önerirseniz sevinirim.teşekkürler

.

bende senin gib cok esmerim ve 1senedir bikini bölgemi ve koltuk alımı alex makinasında yakıyorum ve çok azalma var. bendede yanıklar oluştu ama bir süre sonra geçiyor bol bol bepanthen sür.

Tubiscim bu soda ne ise yariyor? Ben neredeyse uc haftadir kaslarimi aldiktan sonra aldigim yerleri tuzlu limon suyuyla siliyorum ve gercekten tekrar cikmalari simdiden yavasladi. Normalde hafta sonlari alip hafta icide kontrol ediyordum ama simdi hafta ici tekrar almama gerek kalmiyor :) Cildimede iyi geldi. Ama bence bu limon isini hemen yapma biraz zaman gecsin sonra hassas yerlerinde iz kalabilir. Zaten ilk oldugu icin cildin boyle bir reaksiyon gostermistir ikincide daha az olur yan etkileri.
Bilmislik yapmis gibi olmiyim ama benim tedavim hastanede yapildigi icin doktordan duyduklarimi soylemek istedim.Bende POS var o yuzden bu tedaviye basladim bende bile ise yarayacaksa hormonlari normal calisanlarda mutlaka iyi sonuclar verir diye dusunuyorum.
Eger yuzunuzde tuy seklindeyse bence hic almayin arkadaslar tedavi sirasinda leke ve yanma gibi tehlikeside var mutlaka iyi dusunun. Ben yaptirmak zorunda kaldim cunku resmen erkek gibi killar oldu cenemde ince olsaydi asla risk almazdim.
Ayrica hicbir lazerin garantisi yoktur dedi kisilerin genetik yapisida cok onemliymis. Bazisinda tuyler tamamen bitip bes sene sonra tekrar cikabiliyormus ornegin. Ama kesinlikle duzenli ve dogru sekilde yapilirsa cok azalir ve cansizlasirlar dedi. Vucutda cok iyi sonuclar aliniyormus.
Bilmeyen arkadaslar icinde tekrar etmek istiyorum su an bendede aleksandrite lazer kullaniyorlar ve ince tuylerime dokunmayacaklar cunku gercekten onlari aktiflestirebiliyormus. Sadece kalin killarin oldugu yerler onla tedavi edilecek. Daha sonra ince kalan tuyler icin baska cozum arayacagim. ng YAG da koyu tenlilerde kullaniliyormus yani tuy tipiyle pek alakali degil dediler sordugumda. O hastanede sadece bu iki lazeri kullaniyorlar.
Birde tedavi sirasinda icinde gunes korumasi olan kremler surmeyin. Hatta birsey surmeden yaptirin ve bitince nemlendirici surun. ve aralarda mutlaka yuksek faktorlu gunes kremleri kullanin gunes bile olmasa cunku UVA her zaman aktiftir kisin bile.
Tam tedavim haftaya o zaman sizlere daha ayrintili bilgi verebilirim.

tubis bu ndyağ dediğinde lazermi o nasıl yapılıyor

Merhaba kızlar benim tüylerim ayva tüyünden biraz daha sert olarak tabir edebileceğim şekilde nerdeyse tüm vücudumda mevcut ve edindiğim bilgiler ışığında ince tüylere lazerin etki etmesinin zor olduğu acaba ince tüyler için etkili olan en iyi lazer hangisidir beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirmmmmm...:)

evet canım ndyağ da bir lazer türü,bildiğim kadarıyla daha ince tüylerde ve koyu tenli kişilerde de kullanılıyormus.ben manisadayım,manisada özel bir hastanede yaptırıyorum lazeri.yüz için 8 seanslık paket varmış ve parayı peşin ödedim.şimdilik memnunum.kontrol seansımda genital ve bacakta yaptırıcam.

Tubiscim son gelismeleri haber vereyim cil olan yerdeki leke kucuk kabuk gibi olup cikti hi bi leke iz kalmadi! Ama lekeler daha cok koyulasir ve gitmez demislerdi! Ohhh icim rahatlaDI :)
Bu arada ben arastirdim ve gercekten en kalici lazer tedavisi alexsandrite olan ng YAG kesinlikle koyu ciltler icin onu burada afrikalilari tedavi etmek icin kullaniyorlar cunku alexsandrite beyaz ten ve koyu renk tuylerde cok iyi calisiyor teni biraz koyu olanda bile yanik tehlikesi var. Yani koyu tenliler alexsandrite sizin icin bi risk ve eger yinede isterseniz dusuk enerji kullanilar ve ise yaramaz yani arada bosuna paranizdan olursunuz! ng YAG lazer en iyi cozum teni koyu olanlar icin. Bu arad diod ve gemini sadece gecici tedaviler tuyler uzun bi donem gidiyor ama sonra tekrar geliyor! Yani uzun donem epilasyon gibi ama riskleri cok az! Leke birakma ve yanma gibi etkileri hemen hemen hic yok! Hepsini sizin icin internetten arastirdim ve bu bilgileri bi ingiliz sitesineden okudum.
Ruby en eski lazermis ve artik pek kullanilmiyor pek iyi sonuclar vermemis ayrica alexsandrite a cok yakin ama alexsandrite daha gelismis ruby le yanma ve leke riski daha fazla.
Umarim yardimci olur bu bilgiler :)yerimseniben

Ben ayrıca esmer tenliyim ve daha önce bahsettiğim gibi tüylerim bazı bölgelerde ayva tüyünden biraz daha kalın demekki ng yag lazer uygulayan bir yer bulmam gerekiyor peki kızlar acaba antalyada ng yag lazer yapan bir yer var mı bileniniz varsa çok sevinirim......:)

kızlar bilmiyorum daha once soruldumu ama bu lazer yapılan 2 tur cihaz varmıs sanırım..isimlerini bilmiyorum..benm bi arkadasım da lazere gidiyo orda kullandıkları cihaz boyle hava ufluyo gibiymış hiç acı yokmuş öyle anlattı..benm gittim yerdeki ise boyle baslıktan ısık veriyo cekiyo ama sanki kızgın demir degdiriyo bilmiyorum belki ben cok acı hissediyorum ama acı var yani...bilginiz varmı hangisi daha iyi acaba ?? digeri acısız diye yer değiştirmeyi dusunuyorum ama bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar nolursunuz bu lazer konusunda biraz bilinçlenelim. Benim canım çok yandı başkalarının yansın istemiyorum.Çok ucuzuna kaçmayın mesela tüm vücut bitirmeli 1200 liralara falan ben yeni biyer keşfettimharika cihazları var. Giden herkes çok memnun bunların cihazı ince kıllarıda tanıyor.yani kol ve yüzde de çok başarılı arkadaşlarımın hepisinin yüzleri bitmiş.Benimde bacaklarım daha 5. seansta kalmadı gibi zaten çok kalabalık tek sorun biraz geç randevu vermeleri başka yerlere dünya kadar param gitti sonuç ala madım.Keşke baştan burayı bulsaydım.Bu dediğim yer bağdat caddesinde Erenköy de kentuky frıed chıkın var bitişiğinde supla cafe onun hemen üstü şu anda yüzde 50 indirimleride var camının üstünde afişleride var adını yazamıyorum reklama girdiği için isteyene özelden söylerim. hepinize sevgiler.

canım bu dediğim yer nd yag esmer tenlerede yapıyorlar ama normal nd yag değil super nd yag normal nd yag ların acısı çok fazla bunlarınki super nd yag acısı yok denecek kadar az istanbul da nasıl olsa 2 ayda bir gidiliyor gidersin

cihaz konusunda gideceğin yerle anlaşmadan karar verilmeli ve orada bir değil birçok çeşit mak. olmalı çünkü kıl tipiniz her seansta değişecektir :)

Lazer epilasyon tedavisinde tüy inceldikçe lazer değişikliği yapılmasına karşıyım. Çoğu kişi de daha önce yapılan olumlu tedavileri bozduğu gibi ileriye yönelik de sonuç verdiğini hiç görmedim. Lazere başlarken başta doğru cihazı seçip ona göre başlanırsa sonç almamak için bir neden yok doğrusu.

Dr. jlbyncn ben alexandrite la başladım onunla da devam edicem ancak yüzümdeki tüyleri çoğaltabileceği söylendi açık renk değil ince ve siyah veya gri diyelim aslında 3 ayda bir sarartma işlemi yapıyodum cildimi bozdu. bana bir cihaz adı veya epilasyon yöntemi önerir misiniz?mersin de yaşıyorum burda önerebileceğiniz güvenilir bir isim varsa çok sevinirim.lazerden çok memnunum ama yüzüme çözüm bulamadım.mesoestte iğneli epilasyon önerdiler ama onun da iz yaptığını duydum ve çok acıtıyor.iğneli den başka çözüm yolu yok mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…