.arkadaşlar ben ankarada bir merkezde lazer yaptırdım.ilk başlarda memnundum fakat son seansta bikini bölgemde inanılmaz acı hissettim.ertesi gün ise o kısımların yanmış olduğunu gördüm aradan 2 ay geçti ve o kısımlar iz kaldı.esmer tenliyim, bikini bölgesi siyah rasmen şuan.alex. makinasını kullanıyorlar.ne yapacağım bilmiyorum acaba yanlış makina yanlış seviyede ışın mı kullandılar.artık o yere gitmek istemiyorum ankarada bildiğniz işini profesyonel yapan bir yer var mı?
size de tavsiyem lazer şakaya gelmiyor, yanıktan hastanelik olanlar bile varmış, lazer yaptıracaksanız ucuzuna kaçmayın işini bilen kişilere yaptırın.ben 5 seans gittim son olay olmasa lazerden genel olarak memnundum.
bana denenmiş ve memnun kalınmış bir yer önerirseniz sevinirim.teşekkürler
merhaba arkadaslar bugün tüm yüzüme lazer yaptırdım.favori ve çene kısmı oldukça sert olduğu için alexle yaptılar,incelince ndyağ la devam edeceklermiş.soğutucusu olmasına karşın canım baya yandı acıkçası.15mm-14 jcm le yapmıslar.doktorum hanım sorum size, acaba bu yaptıkları miktar iyimi yoksa yetersiz mi?kıllarım baya sakal gibiydi çünkü.bir sorum daha olacak, lazerden sonra tüylerin 10 gün içinde dökülmesi gerektiğini öğrendim burdan ama ben lazer yaptırınca bütün tüyler döküldü,bu lazer çeşidinde öyle oluyormuş,böyle söylediler orada.bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?